ξηρό σαμπουάν

All about dry shampoo & Girlz Only Review

6:38 π.μ.

Hello beauties! Τι κάνετε ;
Σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό review για ένα πρωτότυπο προϊόν ,το ξηρό σαμπουάν.Θα σας εξηγήσω αναλυτικά τι είναι και πώς χρησιμοποιείται ,γιατί όπως κι εγώ φαντάζομαι ότι κι εσείς δε θα ξέρετε περί τίνος πρόκειται.


Το ξηρό σαμπουάν είναι ένα σπρέυ, το οποίο ψεκάζετε στις ρίζες των μαλλιών σας όταν αισθανθείτε ότι "λαδώνουν" και κατόπιν κάνετε ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.Μετά χτενίζετε τα μαλλιά σας και είστε έτοιμη!

Πάμε τώρα να μιλήσουμε και για το ξηρό σαμπουάν που εγώ χρησιμοποιώ περίπου για ένα μήνα ,που δεν είναι άλλο από το Girlz Only Dry Shampoo*-hazy days.Στη συσκευασία αναφέρεται ότι διώχνει τη λιπαρότητα από τις ρίζες,δίνοντας στα θαμπά,άτονα μαλλιά τη φρεσκάδα που τους χρειάζεται.Συμφωνώ σε όλα αυτά,μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μετά την εφαρμογή δεν είδα ποτέ στις ρίζες άσπρα στίγματα ή κάτι που να φαίνεται άσχημα.


Είναι ένα προϊόν πολύ χρήσιμο σε κοπέλες που τα μαλλιά τους λαδώνουν εύκολα και σε περιπτώσεις που δεν μπορείτε (ή δεν προλαβαίνετε) να κάνετε μπάνιο.Πολύ καλό το γεγονός οτι είναι πανεύκολο στη χρήση και δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καθόλου νερό!

Όταν το ψέκασα στα μαλλιά αρχικά είχε ένα σχετικά έντονο άρωμα,αλλά έπειτα το άρωμα υποχώρησε και τα μαλλιά έμειναν σαν να είχα βγει μόλις από το μπάνιο.Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αντικαταστήσει ένα κανονικό σαμπουάν,αλλά είναι μία πολύ ωραία εναλλακτική λύση ανάμεσα στα λουσίματα.

Για να το αγοράσετε μπορείτε να μπείτε εδώ .
Κοστίζει 6.90 ,είναι 150 ml και  αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η εταιρία Celebrities Eyelashes.Επιπλέον,μπορείτε να το βρείτε σε κάποια Hondos Center καθώς και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.Διατίθεται σε 3 συσκευασίες με διαφορετικά αρώματα ,για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.


Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχόλια για το ξηρό σαμπουάν,πατήστε στο φαν page στο facebook εδώ.

*Το προιόν μου το έστειλε η εταιρία Celebrities Eyelashes για δοκιμή.


 Ελπίζω να σας άρεσε το review,να σας φάνηκε χρήσιμο και να έλυσα όποιες απορίες είχατε για τα ξηρά σαμπουάν!
Θα τα πούμε στο επόμενο post,πολλά φιλιά!

You Might Also Like

6 σχόλια