αγαπημένα

Summer Favorites 2013 (beauty products&books) !

6:54 π.μ.

Γειά σας κορίτσια...μετά από μεγάλη παύση στο beauty blogging (που μου έλειψε πάρα πολύ) επέστρεψα ανανεωμένη και με νέες ιδέες για reviews.Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα, που όλο το καλοκαίρι "στρίμωχνα" σε κάποιο νεσεσέρ για να με συνοδεύσουν στις μικρές καλοκαιρινές μου αποδράσεις!


Πρώτο και καλύτερο είναι το Sanex αποσμητικό που δεν βγήκε στιγμή από την τσάντα μου! Τι πιο κακό από το να μυρίζεις άσχημα ,ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ιδρώνουμε και ξε-ιδρώνουμε όλη την ώρα .Είναι 0% alcohol ,μυρίζει όμορφα και διακριτικά και διαρκεί γύρω στις 6 ώρες ,κρατώντας μακριά τις δυσοσμίες. Το πήρα λόγω της έκπτωσης που είχε στο Μασούτη (-30%) και έκανε 3.5 ευρώ -το πιο φθηνό στο σούπερ μάρκετ!- αλλά μου άρεσε πολύ τελικά!



Δεύτερο είναι το bioten skin moisture gel-κρέμα καθαρισμού για ξηρό/ευαίσθητο δέρμα.
100% φυσικό με εκχύλισμα βαμβακιού ,paraben & parafin free ,μου άρεσε πάρα πολύ αρχικά λόγω της τιμής του (3.38 ευρώ) και κατόπιν επειδή μυρίζει υπέροχα! Το αγόρασα επειδή νόμιζα ότι είναι peeling ( ναι είδα τους μικρόκοκκους και δε διάβασα την ετικέτα :p) ,αλλά τελικά αφού κατάλαβα ότι οι κόκκοι του δεν είναι για απολέπιση κατάλαβα ότι είναι υπέροχο για καθημερινή χρήση. Ένα μόνο μικρό ελαττωματάκι που βρήκα είναι ότι επειδή δεν έχει αντλία ή θα μου πέφτει μεγάλη ποσότητα ή λίγη... Αλλά για τόσο όμορφο προϊόν δε με ενοχλεί και τόσο.



Συνεχίζουμε με το βερνίκι της Maybelline 83-pink bikini. Το δοκίμασα από μία φίλη ,το βρήκα στα 3.50 ευρώ και το αγόρασα. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει βερνίκι της συγκεκριμένης εταιρίας και έμεινα έκπληκτη όταν πρόσεξα πόσο εύκολα απλώνεται στα νύχια. Και η διάρκειά της είναι υπέροχη, τη δοκίμασα χωρίς top coat για να σας πω εντυπώσεις : Εδώ και 6 μέρες τα νύχια είναι τέλεια και δεν έχει φύγει ούτε ένα κομματάκι από την όζα! Θα προτιμούσα βέβαια να είναι λίγο μεγαλύτερη (είναι στα 7 ml) ,αλλά έχει υπέροχη ποιότητα και στρώσιμο οπότε δεν με πειράζει.



 Φυσικά όλο το καλοκαίρι φορούσα αντηλιακή προσώπου με δείκτη προστασίας 30,τη sun+ της Avon. Είναι αρκετά καλή και βολική ποσότητα και για την τσάντα, όμως αρκετά λιπαρή και δύσκολα απορροφάται από την επιδερμίδα. Κατάφερα με τη βοήθειά της να μην κάνω φέτος λεκέδες στο πρόσωπο ,και σταματώντας την ηλιοθεραπεία.


Η κολόνια που με συνόδευε τα βράδια είναι η τύπου Nina Ricci, που μου την έκαναν δώρο και για αυτό δε γνωρίζω τιμές. Είναι από το Αρωματοπωλείο στην Φράγκων 19 και κρατάει πολύ περισσότερο από την κανονική Nina Ricci ( που την είχα στο παρελθόν)! Οι κολόνιες τύπου έχουν τελευταία την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια που δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να αγοράζουμε τις αυθεντικές , για αυτό δεν έχετε να χάσετε τίποτα από το να τις δοκιμάσετε. Εξάλλου οι περισσότερες μυρίζουν σχεδόν ή τελείως ίδια με τις αυθεντικές και υπάρχουν περιπτώσεις που διαρκούν και περισσότερο.


 Για να δώσω μία πιο ηλιοκαμένη όψη χρησιμοποιούσα τις πέρλες της Avon Glow σε απόχρωση warm. Δυστυχώς το καλοκαιράκι δεν έκανα αρκετά μπάνια και παρέμεινα λευκή, όμως οι πέρλες μου έδωσαν πολύ ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ καλές και για κοψίματα ! Μία φίλη που τις έχει κι αυτή μου ανέφερε ότι "δεν τελειώνουν με τίποτα"...


 Το CurlCeramic της Philips έγινε η αγαπημένη μου παρέα από τότε που έπεσε στα χέρια μου ! Τώρα που έκοψα τα μαλλιά μου σε ένα μακρύ καρέ τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και μου προσφέρει τέλειες ανάλαφρες μπούκλες. Είναι έτοιμη για χρήση πολύ γρήγορα (60 δευτερόλεπτα από ότι διάβασα) και σε site η χαμηλότερη τιμή της είναι γύρω στα 15 ευρώ. Πάρα πολύ καλή επιλογή και αρκετά βολική και για ταξίδια.



Διάβασα και αρκετά βιβλία/περιοδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Κυρίως το Εγώ Weekly και το αγαπημένο εδώ και χρόνια, το Cosmopolitan. Όσον αφορά τα βιβλία που διάβασα, το "Με λένε Ντάτα" δε μου άρεσε όσο τα άλλα βιβλία της Λένας Μαντά. Τα δικά μου αγαπημένα που σας προτείνω είναι "Η άλλη πλευρά του νομίσματος" και το "Θεανώ η λύκαινα της πόλης".

Το βιβλίο που διάβασα αυτό το καλοκαίρι και μου άρεσε πολύ είναι της Καίτης Οικονόμου και λέγεται "Το φθινόπωρο της μάγισσας". Αρκετά ωραία πλοκή και μου τράβηξε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τις ανατροπές του! Αν ψάχτετε ένα καλό βιβλίο για να σας συντροφεύσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ,σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Αυτά είχα να σας δείξω !!
 Ελπίζω να σας άρεσαν και να βρήκατε το Post ενδιαφέρον...
Θα τα πούμε στο επόμενο, πολλά φιλιά!

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Αυτές οι πέρλες της Avon συντρόφευσαν αρκετές κοπέλες φέτος το καλοκαίρι χιχιχ
    Υπέροχη η επιλογή βιβλίου, είναι στην λίστα μου εδώ και καιρό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία όλα! Για το ψαλίδι για μπούκλες μάλλον εννοείς 60 δευτερόλεπτα και όχι λεπτά έτσι?
    youngbeautygr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ναι 60 δευτερόλεπτα εννοούσα :P
      Το διόρθωσα σε ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αχ ναι έχω ξετρελαθεί με τα μανό της Maybelline !!
      Πήγα κι αγόρασα κι άλλα 2 :p

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίο το ποστ σου :)
    έχω να δηλώσω ότι τις πέρλες της avon τις τίμησα και εγώ αυτό το καλοκαίρι ;) είναι πολύ καλό προϊόν που διαρκεί και είναι εν γένει ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι ! ειδικά για αυτές που μαυρίσουν εύκολα..
    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή