οικονομικά προιόντα

L'oreal Professionel expert - lumino contrast serum Review

11:20 π.μ.

Hello beauties!!Σήμερα θα σας μιλήσω για μία σιλικόνη για βαμμένα μαλλιά με ανταύγειες που δοκίμασα και μου άρεσε αρκετά. Είναι το σέρουμ από τη σειρά lumino contrast της L'oreal και υπόσχεται να αναδείξει τις χρωματικές αντιθέσεις ,αλλά και να προσφέρει απαλό και βελούδινο άγγιγμα.

Πώς βρέθηκε στα χέρια μου ; Μου το έκαναν δώρο ♥
 Πάμε να δούμε όμως τι προσφέρει και πιο αναλυτικά!


Αρχικά θέλω να σας τονίσω ότι όντως προσφέρει χρωματική αντίθεση στις ανταύγειες! Τα μαλλιά μου προς τα κάτω έχουν ανταύγειες και προς τα πάνω έχουν το φυσικό μου χρώμα ,άρα έχουν γίνει ένα (σαν) ombre. Όπως καταλαβαίνετε φάνηκε η χρωματική αντίθεση και ανάμεσα στις ανταύγειες αλλά και στο βαμμένο χρώμα με το φυσικό μου.
 


Όσον αφορά τη βελούδινη υφή που υπόσχεται, την προσφέρει μόνο κατά την εφαρμογή και μετά από λίγο.Το χρησιμοποίησα σε καθημερινή βάση και δεν κατάλαβα κάποια αλλαγή στην υφή των μαλλιών μου από το συγκεκριμένο σέρουμ.


Η υφή του προϊόντος είναι πάρα πολύ απαλή και υγρή, καμία σχέση με τις άλλες σιλικόνες που έχω συνηθίσει !Με 2 πιέσεις στην αντλία μπορώ να απλώσω αρκετό προϊόν σε όλα μου τα μαλλιά.

Αυτό που δε μου άρεσε; Το άρωμά του όταν το βάζω στο χέρι...Μυρίζει κάτι ανάμεσα σε άρωμα και οινόπνευμα και με ενοχλεί πάρα πολύ. Ευτυχώς όταν το βάζω στα μαλλιά η μυρωδιά εξαφανίζεται!


Είναι αρκετά καλό σαν προϊόν! Τι μου αρέσει ;
Η ροζ συσκευασία του (με αντλία), τα 50 ml που θεωρώ αρκετή ποσότητα ,η τιμή του (γύρω στα 10-15 ευρώ) και η αποτελεσματικότητά του σε αυτό που υπόσχεται-έστω και κατά το ήμισυ! Το προτείνω σε όσες έχετε ανταύγειες ή ombre (ή και τα 2!!).Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά κομμωτήρια και σε αρκετά e-shop, πχ σε αυτό του Le tif πατήστε εδώ.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το review! Περιμένω και τα δικά σας σχόλια αν έχετε δοκιμάσει αυτό το προιόν ή κάποια άλλη σιλικόνη που σας άρεσε. Θα τα πούμε στο επόμενο post, πολλά φιλάκια!

You Might Also Like

6 σχόλια