Νερό καθαρισμού

L'oreal Ideal Soft - Νερό καθαρισμού Micellaire Review

8:45 π.μ.

Hello ladies! Θα σας μιλήσω για ένα προιόν αγαπημένο τον τελευταίο καιρό που με έχει βολέψει απίστευτα! Τα μάτια μου είναι υπερ-ευαίσθητα και συνεχώς ψάχνω ένα demaquillage που να μην τα ερεθίζει, να μην τα κάνει κόκκινα και να μην τσούζουν. Ήρθε η ώρα να το βρω, επιτέλους! 
Το Garnier Essentials για ευαίσθητες επιδερμίδες μου άρεσε επίσης πολύ, όμως σε καθημερινή βάση με ενοχλούσε αυτή η "λαδίλα". Είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ, όμως θα το αφήσω μόνο για αδιάβροχη μάσκαρα... σε καθημερινή βάση θα προτιμήσω το νεράκι της L'oreal.


Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι δεν έχει άρωμα και χρώμα και ότι η υφή του είναι πολύ ωραία! Κάνει μόνο μερικά δευτερόλεπτα να απορροφηθεί από την επιδερμίδα και αφηνει το δέρμα πολύ καθαρό, πρώτη φορά δεν ξεπλένω το πρόσωπό μου μετά από ντεμακιγιάζ! 

Και η συσκευασία του όμως μου αρέσει πάρα πολύ, είναι πολύ σικ και όμορφη. Πιστεύω ότι όσες έχετε τόσο ευαίσθητο δέρμα και μάτια όπως εγώ θα κατα-βολευτείτε με αυτό το προιόν! Αρκετά ήμουν επιφυλακτική όταν το αγόρασα, αλλά αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Το πήρα περίπου 5,60 τα 200 ml από το Hondos Center και την ίδια μέρα πήγα Μασούτη για ψώνια και είδα ότι το είχε 1+1 δώρο με 5.30...Αχ αχ :p
Για αυτό ηθικό δίδαγμα : Προσοχή στις προσφορές

Ένα μικρό μειονέκτημα που παρατήρησα είναι ότι το στόμιο από το μπουκαλάκι επιτρέπει να πέσει περισσότερο προϊόν από αυτό που χρειάζομαι και κάθε φορά βάζω παραπάνω. Θα το προτιμούσα λίγο πιο στενό... 
Extra Tip : Όσες το έχετε δοκιμάστε να το γέρνετε στο πλάι όταν ποτίζετε το βαμβάκι αντί να το βάζετε κάθετα - θα δείτε μία κάποια διαφορά!


Αυτά είχα να σας πω!
Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, όμορφη συσκευασία, μία εταιρία πασίγνωστη που συνήθως δε μας απογοητεύει...Πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το προιόν.

Μάλλον θα το αγαπήσετε κι εσείς.
Πολλά Φιλιά!

You Might Also Like

18 σχόλια

  1. Ωχχχχ κρίμα που δεν είδες την προσφορά!!
    Δεν το έχω δοκιμάσει..αλλά αγόρασα με 1+1 το λαδάκι της L'oreal!Μέχρι στιγμής μ'αρέσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτό ήθελα να το δοκιμάσω αλλά προτίμησα κάτι πιο κοντά στις ανάγκες τις επιδερμίδας μου...ίσως το δοκιμάσω στο μέλλον!
      Μάλλον δε θα κρατηθώ.
      xxx

      Διαγραφή
  2. καποια στιγμη πρεπει να το δοκιμασω..με τοσες προσφορες και παλι δεν συγκινουμαι...να υποθεσω δεν εχει parabens ee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ δες τι βρήκα σε ανάλυση των συστατικών :

      Ideal Soft Τεχνολογία: D- PANTENOL*, πρόδρομο μόριο της Βιταμίνης B5.
      Με μία απλή κίνηση απομακρύνει το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς ξέβγαλμα. Υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς άρωμα, χωρίς οινόπνευμα*
      * Αιθυλική αλκοόλη
      Θα το ψάξω λίγο περισσότερο αύριο για να είμαι σίγουρη για αυτό που θα σου απαντήσω. Πάντως πουθενά δεν αναφέρεται ότι δεν έχει parabens και αυτό είναι σίγουρα ύποπτο. Βέβαια και τα parabens είναι επιτρεπόμενα και έχω διαβάσει ένα σωρό και για προιόντα που δεν τα περιέχουν ,και στη σύνθεσή τους έχουν πιο επιβλαβή στοιχεία...

      Διαγραφή
  3. Χαίρομαι που διαβάζω ακόμα ένα θετικό review!! :)
    Η νέα σειρά της εταιρίας πρέπει να είναι πολύ καλή τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έτσι διάβασα και για τα υπόλοιπα :) Θέλω να τα δοκιμάσω όλα, αλλά είπα ένα ένα για να τα τελειώνω...

      Διαγραφή
  4. Μ'αρέσει αρκετά πάντως όντως έχει άβολη συσκευασία, κι εμένα πάντα χάνει πολύ προϊόν. Αν είχε αντλία θα ήταν τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις απόλυτο δίκαιο είναι άβολο...αλλά και αντλία σε νερό καθαρισμού δε θα ήταν κάπως; Εχω συνηθήσει αντλία σε προιόντα με πιο σταθερή υφή ,όχι τόσο υγρά.

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο review και συμφωνώ σε όλα μαζί σου! :)

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήρα την προσφορά 1+1 ευτυχώς! Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ για καθημερινό καθαρισμό και όταν είμαι πιο ελαφρά βαμμένη, όταν έχω make up προτιμώ το γαλάκτωμα. Συμφωνώ στο ότι χάνεται πολύ προϊόν, το ψέκασμα σε βαμβάκι πιστεύω θα βοηθούσε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψέκασμα σε βαμβάκι ,ναι !
      Πιστεύω αυτό θα ήταν το ιδανικό...Αχ πως την πάτησα έτσι με το 1+1 δώρο :P

      Διαγραφή
  7. Ααα ωραίο προιόν!! Μου αρέσουν πολύ τα νεράκια καθαρισμού! Είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες όμως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι είναι επειδή αφενός δεν υπάρχει κάποιο άλλο νερό καθαρισμού L'oreal για λιπαρές επιδερμίδες, αφετέρου απορροφάται πολύ εύκολα και δεν παρατήρησα γυαλάδα στο δικό μου δέρμα που είναι κανονικό. Έχω διαβάσει ότι μοιάζει και με το νεράκι της Bioderma ,αλλά δε ξέρω αν ισχύει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

      Διαγραφή
  8. Θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω, πολυ ωραιο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έχω και εγώ αυτό το νερό καθαρισμού και μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ!!!έχω κάνει και εγώ Review στο blog μου εαν θέλεις μπορείς να το δεις

    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/2013/10/review-loreal-ideal-soft.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή