Tag

Beauty Things I suck at !

2:30 π.μ.

Γειά σε όλες! Σήμερα επειδή νιώθω χαρούμενη -έχει και ωραίο καιρό- είπα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το Tag και να σας μιλήσω για αυτά. Όπως καταλαβένετε θα είναι ένα καθαρά αυτόσαρκαστικό κείμενο, που πιστεύω ότι εκφράζει τις περισσότερες γυναίκες που βάφονται... Φυσικά η γραμμή eyeliner θεωρείτε το Beauty Thing I SUCK at και μάλιστα είναι νούμερο 1! 


 Eyeliner 
Αρχικά να σας πω ότι οι περισσότερες κοπέλες μου λένε ότι βάζω πολύ ωραία το eyeliner... αλλά εγώ και πάλι βλέπω τη διαφορά. Δεν είναι ότι δε ξέρω πως να κρατήσω σταθερό το χέρο μου, αλλά κατά πόσο οι 2 γραμμές μοιάζουν. Το έχω αποδεχτεί όμως, το eyeliner μοιάζει με δια βίου μάθηση, όσο ζεις μαθαίνεις! Ένα μαρκαδοράκι στυλό με βοήθησε πολύ , πατήστε εδώ για περισσότερα.

Mascara 
Ναι ξέρω να βάζω μάσκαρα. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου...Το θέμα είναι ότι συνήθως -σχεδόν πάντα- μουτζουρώνω λίγο το πάνω βλέφαρο και γίνεται σαν στραβή/μουτζουρωμένη γραμμή eyeliner. Δε ξέρω πως γίνεται, το παθαίνετε κι εσείς; Συνήθως το απομακρύνω με μία μπατονέτα-αφού στεγνώσει φεύγει πανεύκολα.



 Βερνίκι Νυχιών
Όπως όλα τα κοριτσάκια, έτσι κι εγώ θέλω να έχω όμορφα και περιποιημένα νύχια. Και το βερνίκι εντός των νυχιών...αλλά δύσκολα τα καταφέρνω ειδικά στο δεξί μου χέρι (όσες είστε δεξιόχειρες μάλλον το έχετε ζήσει). Τι κάνω για να το αποφύγω; Προσέχω όσο μπορώ να είμαι εντός των "ορίων" και αν ξεφύγω βουτάω μία μπατονέτα στο ασετόν και μαζεύω τα υπολείμματα. 



GR| Σίδερο Μαλλιών
Όταν ισιώνω τα μαλλιά μου, τα μπροστά τα κάνω ολόισα. Έλα όμως που πίσω δε βλέπω! Για αυτό και τα χωρίζω στη μέση και ισιώνω στο τέλος τα δεξιά χώρια και τα αριστερά χώρια. Μετά τα κοιτάω και σε ένα καθρέφτη και εύχομαι να είναι ίσια και πίσω...
Και ο Θεός βοηθός!

Φωτοσκιάσεις
Όταν τις κάνω σε φίλες μου, τις πετυχαίνω πολύ ωραία. Αλλά στον εαυτό μου δε μπορώ με τίποτα να καταλάβω πόσο και πώς φαίνονται, αν χρειάζεται να βάλω και άλλο προιόν ή είναι εντάξει αυτό που έβαλα. Για αυτό και ακόμα κάνω εξάσκηση προσπαθώντας να κάνω όσα βλέπω στο youtube από κοπέλες που ξέρουν πώς γίνονται μήπως και καταφέρω να φωτοσκιάσω και το δικό μου πρόσωπο. Δεν απογοητεύομαι όμως γιατί με λίγο ρουζ μπορώ να τονίζω τα μήλα και εξάλλου η μέση κοπέλα δε ξέρει καν τι είναι.

Σβήσιμο σκιών 
Ειλικρινά κάθε φορά που βάζω 2-3 σκιές δε μπορώ και δε ξέρω κατά πόσο κάνω σωστά τα σβησίματα. Γιατί το θέμα είναι να σβήνεις όμορφα τη μία σκιά με την άλλη, όχι να φαίνονται Μπαμ 3 σκιές από μόνες τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται όμως... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Αυτά ήταν όλα τα πράγματα που δεν τα καταφέρνω -τελείως- στο μακιγιάζ και γενικότερα στην περιποίηση! Μη νομίζετε ότι είμαι και εντελώς ανίκανη, απλά μερικά πράγματα θέλουν δουλίτσα ακόμα. Υπάρχουν Beauty Thing you SUCK at ; Αν ναι ποιά είναι; Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας. Επίσης να σας πω ότι αυτό είναι Tag νομίζω, οπότε σας taggάρω όλες και αν κάποια κάνει σχετική -χιουμοριστική ανάρτηση αν δεν της κάνει κόπο ας μου αφήσει το link. 
Μέχρι το επόμενο post, πολλά φιλάκια σε όλες κορίτσια!

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Πολύ ωραια αναρτηση ! συμφωνω με τα κοψιματα και το eyeliner! aaa θελω λινκ για την μασκαρα! υπεροχη συσκευασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η Love Alpha Mascara και αποτελείται από μάσκαρα + fiber ...Τη αγόρασα από ebay και συγκεκριμένα από το http://www.ebay.com/itm/160853459498?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1497.l2649
      Ελπίζω να βοήθησα <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου :) Και γώ όταν ισιώνω το μαλί, κάνω το σταυρό μου να πέτυχαν τα πίσω. Ποτέ δε θα μαστε και σίγουρες ;ρ xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα έτσι έεετσιιιιι!!! Πολύ γέλασα με το ίσιωμα, κι εγώ μουντζουρώνομαι με τη μάσκαρα σχεδόν πάντα και ας μη μιλήσουμε καλύτερα για το αιλαινερ...θέλει εξάσκηση κι εγώ βαριέμαι, γι αυτό βάζω σπάνια.
    Ωραίο Tag θα το κάνω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή