βερνίκια νυχιών

Αγαπημένα Νοεμβρίου & mini reviews♥

2:12 μ.μ.


 Γειά σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά και σε χριστουγεννιάτικη, γιορτινή και χαρούμενη διάθεση-εγώ πάντως είμαι... Άργησα λιγάκι αλλά θα σας δείξω τα αγαπημένα μου για το μήνα Νοέμβριο και φυσικά θα σας πω τη γνώμη μου για αυτά. Αγαπημένα δεν είναι με την ακριβή έννοια διότι τα αγαπημένα είναι συνεχώς ίδια, αλλά είναι τα προιόντα που χρησιμοποίησα για τον περασμένο μήνα. Πάμε να τα δούμε ένα ένα :


1)Garnier Fructis Color Resist


 Αυτό εδώ το σαμπουάν το χρησιμοποίησα αρκετά αυτό το μήνα και μου αρέσει πολύ! Είναι από τα λίγα σαμπουάν που ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς conditioner και μάσκα μαλλιών, έχει ωραία μυρωδιά και δε βαραίνει τα μαλλιά μου. Το "χρώμα υψηλής πιστότητας" που υπόσχεται δεν το είδα στα δικά μου μαλλιά, αλλά είναι αρκετά καλό σαν σαμπουάν- σου αφήνει την αίσθηση ότι έχεις καθαρά μαλλιά. Βέβαια δε συγκρίνεται με το αγαπημένο μου Le petit marseillais με μέλι και καριτέ.

2)Dust+Cream body peeling with mango and banana





 Ένα πολλά υποσχόμενο body peeling από τα dust+cream ,το αγόρασα 3 ή 4 ευρώ τα 100 ml. Απολεπίζει πολύ ωραία τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπο, απλά μετά από περίπου 2 εβδομάδες άρχισε να μυρίζει κάπως...χάλια! Τώρα που το πήρα από το μπάνιο για να κάνω το review είδα ότι λέει με πολύυυ μικρά γράμματα "Διατηρείται στο ψυγείο εως 2 μήνες" , άρα προσοχή κορίτσια αν το πάρετε να το έχετε στο ψυγείο. Στα dust+cream είδα μεγάλη ποικιλία από "χύμα" κρέμες (σώματος,ποδιών κλπ),απολεπιστικά και άλλα οπότε αν το επισκευθείτε ρίξτε μία ματιά, είναι πολύ οικονομικές.

3) 3 In 1 BB Cream Beauty Angle



Σας έχω κάνει αναλυτικό review για αυτή την bb cream από Κορέα που την παρήγγειλα από e-bay μόνο με 2.90 ευρώ, κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 

4) Dove purely pampering hand cream*



GR| Αγαπημένη συνήθεια κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, αγαπημένη κρέμα για τα χέρια! Γενικά αυτή η σειρά της Dove η purely pampering μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις -θα σας ετοιμάσω σύντομα review. Μυρίζει φανταστικά και τα χέρια μου αυτή την περίοδο είναι πιο απαλά από ποτέ. Είναι πιο συμπαγής η σύνθεσή της από αλλες κρέμες χεριών αλλά απλώνεται και απορροφάται εύκολα.

5) Beauty Line Cosmetics- No 302



 GR| Ένα ακόμα προιόν dust+cream...Χάρηκα πολύ που βρήκα προιόντα από Beauty Line Cosmetics επιτέλους σε ποικιλία (ολόκληρο σταντ) και όχι 2-3 μόνο! Είναι η απόχρωση 302 και την αγαπώ, στα χείλη δείχνει ένα πολύ γλυκό ροζάκι που οι φίλες μου έδωσαν το "μπράβο" τους και με ρώτησαν ποιό είναι και πόσο κοστίζει...Όταν τους είπα 2.5 ευρώ δεν με πίστευαν! Έχει πολύ καλή διάρκεια στα χείλη, ακόμα και το swatch στο χέρι δυσκολεύτηκα να το "σβήσω". Αξίζει να το δοκιμάσετε!

6)Erre Due Nail Polish - Beat 654



 GR| Πολύ ωραίο χρώμα το βερνικάκι της Erre Due, το είδα στο Makeupbox στο Cosmos και το πήρα! Έχω βαμμένα νύχια 5 μέρες και έχει χαλάσει πολύ λίγο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Πολύ καλή διάρκεια αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έβαλα ούτε βάση ούτε top coat! Και η συσκευασία πολύ μικρή και γλυκούλα, είναι στα 11.5 ml και μου αρέσει.

7) I ♥ STAGE - Essence Eyeshadow base



 GR| Τη βάση της Essence την είχα δει σε πολλά blogs, με αμφιλεγόμενα σχόλια και είπα αυτήν πρέπει να τη δοκιμάσω! Δεν είχα αγοράσει ξανά βάση για σκιά για αυτό δεν ήξερα και τι ακριβώς να περιμένω...φανταζομαι πιο έντονα χρώματα στις σκιές και μεγαλύτερη διάρκεια. Η αλήθεια είναι ότι δε μου άρεσε πολύ αλλά ούτε και καθόλου, μία μέση άποψη έχω. Για τα 2.99 που κοστίζει δεν είναι άσχημη, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι θα μπορούσα να αγοράσω και κάποια καλύτερη.




 Αυτά είχα να σας δείξω! Ελπίζω να σας άρεσαν...Θα χαρώ να δω τα σχόλιά σας, αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και αν σας άρεσε. 
Πολλά φιλάκια θα τα πούμε στην επόμενη ανάρτηση!
xxx

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Τι ωραία απόχρωση το βερνίκι!!!
    Και το scrub πολύ καλή τιμή. Η κρεμούλα dove με τη βανίλια είναι Must!
    Ωραία τα αγαπημένα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο το βερνικι! το scrub Το εχω παρει και εγω αλλα το τελιωσα γρηγορα και δεν αντιληφθηκα αυτο που λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια ολα ειδικα το βερνικι και το κραγιον υπεροχα χρωματα! Εμενα αυτη η βαση της essence μου αρεσει πολυ την φοραω σκετη και σαν κονσιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τη φοράω για κονσίλερ, αλλά επειδή έχω ολόκληρη παλέττα καμουφλάζ που την αγόρασα 3 ευρώ θεωρώ πως τα 2.99 που έδωσα για να πάρω τη βάση είναι πολλά για να τη χρησιμοποιώ για κονσίλερ :P
      Τα έγραψα λίγο μπερδεμένα αλλά ελπίζω να βγάζουν νόημα χαχα!
      Φιλιάα

      Διαγραφή