Περιποίηση επιδερμίδας

What's in my Shower!! ♥ -It's a TAG

8:59 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα το post μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα...Θα σας δείξω τα προϊόντα που έχω στο μπάνιο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βίκυ από το Beauty and the food beast για το Tag. Πάμε να δούμε...
what's in my shower?


 Dove Αφρόλουτρο με βανίλια και καριτέ*

Ένα όμορφο αφρόλουτρο που κάνει πολύ ωραίο αφρό και με διευκόλυνε αρκετά στο ξύρισμα καθώς με το συγκεκριμένο προϊόν το ξυραφάξι γλιστρούσε πανεύκολα πάνω στο δέρμα χωρίς να μου δημιουργεί ερεθισμούς. Μυρίζει πολύ ωραία, όμως πιστεύω ότι από όλη τη σειρά είναι το προϊόν που μυρίζει λιγότερο.

Garnier Fructis Color Resist Shampoo

Το σαμπουάν που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό και μου αρέσει πολύ. Γενικά με τα Fructis δεν είχα πολύ καλές σχέσεις αλλά βλέπω ότι όσο πάνε βελτιώνονται. Δείτε αναλυτικότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Le petit marseilais μάσκα μαλλιών για μακριά μαλλιά

 Μακράν η χειρότερη μάσκα που έχω χρησιμοποιήσει! Λάδωνε τα μαλλιά και έχει τόσο υγρή σύνθεση... Δεν κάνει τίποτα δυστυχώς!


Venus Ροζ ξυραφάκι

Αυτό το ξυραφάκι μου αρέσει πολύ και είναι το αγαπημένο μου αφενός επειδή είναι ροζ αφετέρου επειδή κάνει το ξύρισμα μία εύκολη διαδικασία και αφήνει το δέρμα απαλό.


Body peeling with mango&banana by Dust and Cream

Αυτό το προϊόν με έχει διχάσει... Από τη μία μου αρέσει επειδή κάνει ωραία και βαθιά απολέπιση και από την άλλη μυρίζει πολύ άσχημα - και όχι δεν την έχω καιρό για να το δικαιολογήσω αυτό ! Έπρεπε να τη διατηρήσω στο ψυγείο αλλά αυτό δεν το είχα προσέξει δυστυχώς...

Echo Hair mask Color Active

Πολύ καλή μάσκα μαλλιών από την Echo με εκχυλίσματα ελιάς και πορτοκαλιού. Με μέτρια ποσότητα κάνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά και μυρίζουν πολύ ωραία. Η μυρωδιά βέβαια δε διαρκεί πολύ αλλά μου αρκεί που ένα τόσο οικονομικό προϊόν καταφέρνει να ξεμπερδέψει και να αφήσει αυτή τη λεία όψη στα μαλλιά. Την πήραμε δώρο μαζί με μία βαφή μαλλιών της ίδιας εταιρίας που κόστιζε 4 ευρώ από κάποιο συνοικιακό μαγαζί...Στα Hondos την είδα περίπου 2.80 Ευρώ, αξίζει να της δώσετε μία ευκαιρία!


Dove πλάκες σαπουνιού με shea butter & vanilla και Suprepe cream oil 

Νομίζω ότι όλες ξέρετε αυτά τα σαπούνια και τα αγαπάτε...Δεν ξεραίνουν την επιδερμίδα όπως τα υπόλοιπα σαπούνια σε πλάκα επειδή περιέχουν 1/4 ενυδατική κρέμα και μυρίζουν τέλεια! Εγώ επειδή έχω αρκετές αλλεργίες με τα αφρόλουτρα συνήθως χρησιμοποιώ σαπούνια σε πλάκα στο ντουζ και αυτά είναι τα αγαπημένα μου! Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει...Είναι must have προϊόν για να πλένετε τα χέρια.
 

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτό τον καιρό και τα έχω στο μπάνιο μου! Επειδή μου αρέσει συνέχεια να δοκιμάζω καινούργια πράγματα συνεχώς αλλάζω και ανανεώνω τα σαμπουάν,μαλακτικά,μάσκες ενώ σε προϊόντα μακιγιάζ είμαι πιο σταθερή. Ελπίζω να σας άρεσε και να σας φάνηκε χρήσιμο το post, αν δεν έχετε κάνει το tag και θέλετε προσκαλώ κι εγώ με τη σειρά μου ΟΛΕΣ τις bloggers να το κάνετε. 
Μέχρι την επόμενη φορά, πολλά φιλάκια σε όλες!

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Όντως έχεις δίκαιο! Είχα δοκιμάσει και γω τη μάσκα από Le Petit Marseilais για λιπαρά μαλλιά.. Χειροτερη δεν λες τίποτα!! Πεταμένα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε την έχω κοντά 5 μήνες και δε μπορώ να την τελειώσω με τίποτα ...

      Διαγραφή
  2. η μάσκα της echo είναι από τις αγαπημένες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα σου πω ότι έμεινα στο ξυραφάκι; Τι όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το body peeling με το μανγκο και τη μπανανα μου εκανε κλικ!! χιχιχι Τα dove ειναι πολυ καλα αφρολουτρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι <3
      Το body peeling με μάγκο και μπανάνα εκτός ψυγείου μυρίζει αρκετά δυσάρεστα, για αυτό και να το διατηρήσεις σωστά :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το tag σου!!!!!Είχα και εγώ παλαιότερα αυτο το αφρόλουτρο από Dove και μου άρεσε πολύ!!Επίσης δυστηχώς είχα και εγώ παλαιότερα την μάσκα μαλλιών από Le petit marseilais και θα συμφωνήσω απόλυτα ότι είναι η χειρότερη μάσκα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυ <3
      Χαίρομαι που συμφωνούμε, λυπάμαι που όλες δώσαμε χρήματα για ένα τόσο άχρηστο προιόν!

      Διαγραφή
  6. καλά είναι δυνατόν να έχεις συνέχεια το peeling του σώματος στο ψυγείο?αυτό είναι τελείως άβολο!πάντως κρίμα για τη μάσκα της Le petit marsailais κι έχει καλό όνομα γενικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ άβολο έχεις δίκαιο...Αλλά κι εγώ που δεν το διατήρησα στο ψυγείο τώρα μυρίζει χάλια!
      Η μάσκα μαλλιών δεν είναι καθόλου καλή αλλά γενικά με τα προιόντα της συγκεκριμένης εταιρίας έχω μεινει κι εγώ ευχαριστημένη. Αυτή ήταν μία άτυχη αγορά :)

      Διαγραφή