Σχέσεις

Το σημείο τομή στη ζωή μας...

7:10 π.μ.

Κι αν δεν το έχεις ακούσει, θα το έχεις νιώσει. Σίγουρα! Είναι το σημείο εκείνο, μόνο μια στιγμή, που σου αλλάζει τη ζωή. Που μετά από εκεί γίνεσαι άλλος άνθρωπος, αλλάζει ο τρόπος που δρας και σκέφτεσαι.

Για αυτό και λέγεται σημείο τομή. Το όνομά του; Καθόλου τυχαίο! Γιατί είναι σαν τομή στην πορεία που είχες συνηθίσει. Ένα σταυροδρόμι που παρακαλάς να είχε έρθει στη ζωή σου νωρίτερα, για να δεις πόσο τυχερός είσαι. Μέχρι να έρθει, τα θεωρείς όλα δεδομένα. Το ότι μιλάς, ότι στέκεσαι στα πόδια σου, ότι λυγίζει η μέση σου, ότι βλέπουν τα μάτια σου... 


Είναι το σημείο που αναπολείς όταν έρχονται τα δύσκολα. 
Τα πολύ δύσκολα. 
Και πάντα λες : 
"Θυμάσαι τότε,που... Τα κατάφερα! Γιατί να μην τα καταφέρω τώρα;"
Και τα καταφέρεις! Μπορεί να χρειάζεται χρόνο, υπομονή και πείσμα αλλά τελικά φτάνεις κοντά στον στόχο σου!


Πάντα θα θυμάσαι το σημείο τομή. Και να σου πω ένα μυστικό; Μπορεί να μην είναι ένα, αλλά πολλά. Μικρά σημεία μέσα στη ζωή σου που σε κάνουν να θυμάσαι πόσο τυχερός είσαι που ζεις, που υπάρχεις και που μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα! Αν δεν υπήρχαν τα σημεία τομές, η ζωή μας δεν θα ήταν ίδια. Τρομάζεις, σχεδόν εκπλήσσεσαι όταν παρατηρείς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι πρέπει να εκτιμάς κάθε τι που κάνεις.

Μην κάνεις ότι δεν τα βλέπεις!
Τα σημεία τομές είναι εδώ για σένα. Το αν θα τα προσέξεις και θα αλλάξεις τη ζωή σου; Δική σου επιλογή!


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Τέτοιες ομορφιές να γράφεις πάντα Λίλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ηλέκτρα μου! Καμιά φορά με πιάνει και γράφω μερικά κειμενάκια αυθόρμητα -σαν αυτό- απλά το σκέφτομαι να τα δημοσιεύσω ή όχι, επειδή το blog μου είναι κυρίως ενα blog ομορφιάς :)

      Διαγραφή