Περιποίηση επιδερμίδας

Natural Konjac Sponge - 100% Spa by Karmameju Review

6:37 π.μ.

Το Konjac-σφουγγαράκι είναι ένα φυσικό προιόν που βρήκα μέσα στο κουτάκι μου, το Glossybox Μαρτίου και μου άρεσε πάρα πολύ το ότι είναι 100% φυσικό προιόν που απευθύνεται κυρίως σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Έτσι, το δοκίμασα μερικές φορές για να καθαρίσω/απολεπίσω την επιδερμίδα μου, αλλά το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν ήταν το αναμενώμενο!

Ισχυρίζεται με λίγα λόγια ότι μπορεί να απολεπίσει, καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας και να προσφέρει καλύτερη ροή του αίματος, άρα να δώσει στο πρόσωπό σας και μία πιο νεανική εμφάνιση. Και όλα αυτά χωρίς να τραυματίσει την επιδερμίδα.

 Δυστυχώς όμως, αυτό το σφουγγαράκι δεν έκανε τίποτα για την επιδερμίδα μου. Ούτε καθαρισμό πρόσφερε, ούτε απολέπιση... Απλά ένιωσα σαν να είχα αφήσει το πρόσωπό μου σε ατμό και άνοιξαν οι πόροι (κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αφού χρησιμοποίησα χλιαρό νερό). Έπειτα από τη χρήση του η επιδερμίδα ήταν ακριβώς όπως και πριν!

Εκτός από το προιόν που με απογοήτευσε, απογοητευτικό είναι για μένα το γεγονός ότι το βρήκα στο Glossybox. Θα ήθελα σε αυτά τα συνδρομητικά κουτάκια να βρίσκω προιόντα αξιόλογα, που να ταιριάζουν στις ανάγκες μου και όχι κάτι σαν αυτό. 

Όπως και να 'χει, νιώθω και τυχερή διότι δεν το αγόρασα (κοστίζει περίπου 10.30 ευρώ) και είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω και να σας κάνω review.
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο αντίστοιχο σφουγγαράκι για να κάνετε απολέπιση; Πείτε μου πώς σας αρέσει εσας να καθαρίζετε/απολεπίζετε την επιδερμίδα σας!
 
 Το σφουγγαράκι όπως θα το βρείτε στη συσκευασία

Το σφουγγαράκι μέσα στο νερό. Απορροφάει νερό και μετά είναι έτοιμο για χρήση.


You Might Also Like

15 σχόλια

  1. Ενδιαφέρον προιόν!Κρίμα που δεν έκανε τίποτα!Το glossybox δεν είναι κουτάκι του εξωτερικού??Πολύ ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ιωάννα, το Glossybox είναι κουτάκι εξωτερικού αλλά κατάφερα να εξασφαλίσω ένα μέσω μιάς φίλης που ζει στη Γαλλία :)
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά στην πράξη δεν έκανε τίποτα για την επιδερμίδα μου.
      xxx

      Διαγραφή
  2. δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο αλλα θα ηθελα...νομιζω κυκλοφορουν και κατι γαντια τετοιου τυπου..κριμα που δεν σου αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου άρεσε δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον δεν το αγόρασα αλλά το βρήκα μέσα στο κουτάκι...Αν είχα δώσει 10 ευρώ μόνο για αυτό θα είχα απογοητευτεί πλήρως! Έχω ακούσει για γάντια απολέπισης, αλλά δεν έτυχε να δοκιμάσω :) Θα ήθελα όμως, γιατί όχι;

      Διαγραφή
  3. Τα konjak έγιναν μόδα στην Άπω Ανατολή πριν από ένα χρόνο. Υπάρχουν πολλοί που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, ιδιαίτερα για εκείνα που είναι εμποτισμένα είτε με άργιλο είτε με άνθρακα. Μπορείς να βρεις konjak με 2-3 ευρώ αλλά και επώνυμα όπως της Missha με 4-5 ευρώ (πράγμα που δείχνει και πόσο υπερτιμολογούν τα προϊόντα τους να συνδρομητικά κουτιά). Όπως είπες, τουλάχιστον δεν το αγόρασες μόνο του!
    Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί το konjak είναι τόσο διαφορετικό από το δικό μας καλυμνιώτικο σφουγγαράκι που επίσης φυσικό είναι, άσε που έχει και ένα σωρό ωφέλιμα στοιχεία από τη θάλασσα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tomboy δυστυχώς δεν το googlαρα το konjak για να δω πόσο κοστίζει διότι δεν είχα σκοπό να το αγοράσω ξανά, αν και αυτά που είναι εμποτισμένα πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα από αυτό που δοκίμασα εγώ. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα συνδρομητικά κουτιά να βάζουν πολλαπλάσια αξία της κανονικής στα προιόντα τους, δυστυχώς για μία ακόμα φορά αυτό επαληθεύεται.
      Καλυμνιώτικο σφουγγαράκι δεν έχω δοκιμάσει (αυτό ήταν το πρώτο που έβαλα στο πρόσωπό μου και ήταν πλήρως απογοητευτικό!), αλλά θα ήθελα :)
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες!

      Διαγραφή
    2. Επανέρχομαι μετά από τόσες μέρες, με διαφορετική άποψη τελικά :( Αγόρασα 2 τέτοια σφουγγαράκια (ένα απλό για εμένα και ένα με άνθρακα για την κόρη μου που έχει εφηβική ακμή). Μωρέ τελικά μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν ακριβώς όσο μαλακό ήθελα (δεν είναι τελείως μαλακό πάντως). Εντάξει, σε καμία περίπτωση δε πιστεύω ότι κάνει θαύματα αλλά σίγουρα με βόλεψε περισσότερο από τα πανάκια μουσελίνας (νομίζω ότι μου γδέρνουν το πρόσωπο). Πόσο μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις μας κάποιες φορές! Φιλιά!!! :D

      Διαγραφή
  4. ευτυχως που δεν εδωσες τα λευτα αδικα :) εγω το επαθα αυτό με ένα γαντι απολέπισης προσωπου που ειχα βρει σε ένα cherrybox ηταν τοσο αγριο για το προσωπο μου που το πεταξα ηταν τοσο αγριο ακομη και για το σωμα μου!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα δει σε κάποια posts από φίλες beauty bloggers ότι το Cherrybox είχε ένα γάντι απολέπισης, κρίμα που δεν έκανε δουλειά ούτε αυτό! Μάλλον τα συνδρομητικά κουτάκια πρέπει να εξετάζουν λίγο πιο προσεκτικά το περιεχόμενο που μας προσφέρουν...

      Διαγραφή
  5. Φαίνεται τέλειο θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω ! δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στην αγορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ελληνική αγορά δε γνωρίζω αν μπορούμε να βρούμε konjak, μέχρι στιγμής δεν έχω δει πουθενά. Κι εγώ το βρήκα στο Glossybox από τη Γαλλία :)
      Μάλλον δε διάβασες το post... όντως φαίνεται πολύ καλο, αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα στην επιδερμίδα μου δυστυχώς το συγκεκριμένο!

      Διαγραφή
  6. Δεν το εχω δοκιμασει και δεν νομιζω να το δοκιμασω κιολας! Γενικα ολα τα σφουγγαρακια κτλ που κυκλοφορουν τα θεωρω καπως υπερεκτιμημένα! Παντως ομολογω ότι φαινεται πολύ ενδιαφέρον έτσι όπως φουσκωνει μεσα στο νερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχει πολύ πλάκα, σχεδόν τριπλασιάστηκε!
      Όταν το είδα σκέφτηκα "Μα καλά πως μεγάλωσε έτσι!". Ίσως είναι όντως υπερεκτιμημένα, αν κρίνω από αυτό που κοστίζει 10 ευρώ στο Glossybox -και πολύ λιγότερα από ότι μας πληροφόρησε η tomboy- και δεν κάνει τίποτα...

      Διαγραφή
  7. κρίμα που δε λειτούργησε... δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πρώτη φορά το δοκίμασα...Περίμενα να μου αφήσει απαλό, όμορφο και λείο δέρμα αλλά δυστυχώς δεν έκανε τίποτα :) Ελπίζω αν ξαναπροσπαθήσω να χρησιμοποιήσω κάτι αντίστοιχο στο μέλλον να αποδειχθεί καλύτερο!

      Διαγραφή