Αρωματοποίηση

Αγαπημένα Απριλίου & Mini Reviews | Spring is in the air!

3:40 π.μ.



Περιποίηση Επιδερμίδας


Olivia Fusion-Shower gel with Fig


Ένα αγνό shower gel που μυρίζει φανταστικά, αφήνει την επιδερμίδα απαλή-ενυδατωμένη και ανανεωμένη και περιέχει εκχυλίσματα από σύκο της ελληνικής φύσης. Οι μυρωδιές των Olivia Fusion είναι καταπληκτικές, αν δεν τα έχετε δοκιμάσει χάνετε. Δεν περιέχουν parabens, τεχνητά χρώματα, σιλικόνες και συστατικά ζωικής προέλευσης. Η συσκευασία είναι μίνιμαλ και περιέχει 300ml προιόντος. Ναι, αυτό το προιόν θα το αγόραζα ξανά και χαίρομαι που ελληνικές εταιρίες προωθούν και δίνουν στο κοινό ποιοτικά και οικονομικά προιόντα, εκμεταλλευόμενες και ελληνικά συστατικά.


Korres Water Lily Nenufar Body milk

Ένα απαλό, λεπτόρευστο γαλάκτωμα σώματος με υπέροχη μυρωδιά που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία. Ενυδατώνει πολύ καλά ξηρές-κανονικές επιδερμίδες διότι περιέχει αμυγδαλέλαιο. Η συσκευασία του μου αρέσει πολύ, είναι βολική και περιέχει 200ml.  
 92.7% Φυσικό Περιεχόμενο

(Δεν περιέχει parabens, mineral oil και άλλα συστατικά που θα δείτε παρακάτω στις εικόνες)


100% Φυσικό Ροδόνερο από την Αρωματοποίηση

Ένα 100% φυσικό προιόν, ροδόνερο διπλής απόσταξης Κοζάνης. Ιδανικό για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, απλά ψεκάστε 4-5 φορές και θα νιώσετε το δέρμα σας άμεσσα ανανεωμένο και απαλό! Είναι τέλειο για χρήση ως setting spray (=σπρέυ για μετά το μακιγιάζ για να παραμείνει αναλλοίωτο) και κοστίζει μόνο 5 ευρώ τα 120ml.


Αντισάπουνο προσώπου από Angelline pharmacie et laboratoire


Το αγαπημένο μου προιόν για το μήνα που πέρασε! Με βοήθησε να «καθαρίσω» το πρόσωπό μου από κάποια υπόγεια -και επιφανειακά- σπυράκια τα οποία ήταν στο πρόσωπό μου 2-3 μήνες. Περιέχει μόνο φυσικά-βιολογικά συστατικά και σας το συστήνω για καθημερινή χρήση, θα δείτε άμεση διαφορά. Αυτό που μου άρεσε σε αυτό το προιόν είναι πως μετά από τη χρηση η επιδερμίδα μένει απαλή αλλά και ενυδατωμένη, για αυτό και δε χρησιμοποιούσα κάποια κρέμα μετά τη χρήση του. Σίγουρα θα το αγοράσω μόλις τελειώσει!



Περιποίηση Μαλλιών



L'oreal Professionel Mythic Oil Shampoo


Ένα travel size σαμπουάν που βρήκα στο Glossybox Μαρτίου
 και χάρηκα, διότι είναι επαγγελματικό προιόν! Πριν ένα χρόνο είχα χρησιμοποιήσει το Mythic Oil Spray, από το οποίο έμεινα πολύ απογοητευμένη για αυτό και ήθελα να δοκιμάσω το σαμπουάν για να δω αν έχει αποτέλεσμα. Όντως αφήνει τα μαλλιά απαλά και λεία, μυρίζει ευχάριστα -η μυρωδιά φεύγει μετά το μπάνιο- αλλά δεν είναι το wow σαμπουάν για τις δικές μου ανάγκες. Σίγουρα είναι καλύτερο από τα σαμπουάν ευρείας που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ, απλά νομίζω ότι για την τιμή του θα περίμενα περισσότερα.


Garnier Fructis Goodbye Damage - Split ends serum


 Ένα σέρουμ για την καταπολέμιση της ψαλίδας, με παρτοκαλί-χαρούμενη συσκευασία που αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και τα βοηθάει με το φριζάρισμα. Δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διαφορά στην ψαλίδα, διότι έχω χοντρή τρίχα που δεν κάνει ψαλίδα εύκολα. Παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ που αφήνει τα μαλλιά απαλά για αυτό και θα το αγόραζα ξανά! Στα συν ότι χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα κάθε φορά και το ότι έχει αντλία, για οικονομία στο προιόν.



Μακιγιάζ


Maybelline Baby Lips Mint Fresh

Όσες είστε beauty addicts θα ξέρετε τα αγαπημένα Baby Lips! Τα lip balm που αφήνουν τα χείλη λεία και απαλά, ενυδατωμένα και έτοιμα να δεχτούν ακόμα και το πιο ματ κραγιόν. Εγώ πήρα αυτό με τη μέντα που έχει SPF 20 και μου αρέσει η αίσθηση που δίνει στα χείλη, σαν ένα ελαφρύ "κάψιμο". Το δικό μου είναι διαφανές, αλλά μπορείτε να βρείτε και με χρώμα!


Golden Rose Lipstick #53

Θυμήθηκα το αγαπημένο μου ανοιξιάτικο κραγιόν! Ένα υπέροχο έντονο φούξια κραγιόν, το οποίο είναι ματ και μένει στα χείλη για ώρες. Αν σας αρέσουν τα έντονα κραγιόν πρέπει να το δοκιμάσετε.


Korres Eyeliner Black Pencil #1


Ένα από τα πλέον αγαπημένα μου μολύβια ματιών! Μαλακό σαν βούτυρο, γράφει υπέροχα μέσα & έξω από το μάτι. Είναι πολύ γνωστό σε bloggers/youtubers και σας το συστήνω, αν θέλετε ένα μαλακό και έντονο μαύρο μολύβι.


Erre Due Nail Polish Beat #654 11.5 ml

Maybelline Color Show Urban Surf- #204 Scorching fuchsia 7ml

Δύο υπέροχα βερνίκια με πολύ ωραία λάμψη και έντονα χρώματα! Το Erre Due μου αρέσει πολύ γιατί έχει υπέροχο, ιδιαίτερο χρώμα ενώ το Maybelline έχει μωβ ιριδισμό και γυαλίζει απίστευτα. Διαρκούν μέρες ακόμα και χωρίς top coat, για αυτό και μόνο αξίζει να τα δοκιμάσετε!


Αυτά είναι τα αγαπημένα μου για το μήνα που πέρασε!
Εσάς ποιά είναι τα αγαπημένα σας;










You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Τα έχω λατρέψει τα baby lips, σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά έχουν πολύ πλάκα!!! Έχω δοκιμάσει τη μάσκα και το λαδάκι mythic... ενθουσιάστηκα με το λαδάκι, με τη μάσκα δε θα το έλεγα! Προφανώς δεν είναι όλη σειρά τέλεια χιχι Καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εμένα το σπρέυ δε μου άρεσε, το σαμπουάν όμως είναι καλό!
      Τα Baby lips πιστεύω ότι μου ταίριαξαν μια χαρά γιατί δεν είναι τόσο ενυδατικά και "βαριά" όσο τα liposan και για αυτό τα αγαπώ... έχουν και υπέροχες, χαρούμενες συσκευασίες οπότε δύσκολο να τους αντισταθείς :)

      Διαγραφή
  2. θελω να δοκιμασω ροδονερο οπωσδηποτε..το Mythic oil μου εχει ξεφυγει αλλα που θα παει θα το παρω καποια στιγμη...αχ αυτο το 53 τι υπεροχο χρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ροδόνερο ειδικά για το καλοκαίρι είναι υπέροχο για να ανανεώσεις-αναζωογονήσεις το πρόσωπό σου! Το Mythic Oil το λαδάκι δε ξέρω πως είναι, αλλά ελπίζω να είναι καλό. Γενικά η σειρά σε άλλες άρεσε και σε άλλες όχι, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει :)

      Διαγραφή
  3. Το κραγιονάκι της GR είναι υπέροχο για την εποχή!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο φούξια!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα! Για το Mythic oil συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Λούσι, χαίρομαι που συμφωνούμε! Αλλά λυπάμαι που κι εσύ δεν έμεινες ικανοποιημένη από ένα επαγγελματικό και πολλά υποσχόμενο προιόν.
      Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  5. Το μολύβι του Κορρέ είναι υπέροχο! Όλα πολύ ωραία και πολύ ανοιξιάτικα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Maria! Συμφωνώ απόλυτα, είναι το καλύτερο μαύρο μολύβι για μέσα στο μάτι :)

      Διαγραφή