αντηλιακό

Monoi Tiki A.O. Sun Screen Lotion SPF 50+ Review | My summer essentials #1

5:53 π.μ.

Πάντα μου άρεσαν τα πολυχρηστικά προϊόντα, ειδικά όταν πρόκειται για ταξίδια. Το καλοκαίρι θέλεις να πάρεις μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα, ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά και τα αντηλιακά σου... Άλλο για το πρόσωπο, άλλο για το σώμα. 
Ευτυχώς, φέτος επέλεξα ένα αντηλιακό που είναι ιδανικό τόσο για το πρόσωπό μου όσο και για το σώμα! Και όταν το φοράω, αισθάνομαι σαν να έχω βάλει ενυδατική λόγω της ελαστικότητας που έχει το δέρμα. Άρα 3 σε 1!

 Ήλιος, θάλασσα...Το καλοκαιράκι έφτασε! Μαζί του όμως, συνήθως έφταναν και οι αντιαισθητικές πανάδες...   
(Αν κάνετε πανάδες το καλοκαίρι ακόμα κι αν δεν κάθεστε στον ήλιο/αποφεύγετε την ηλιοθεραπεία αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει!) 
Η αγαπημένη μου φαρμακοποιός μου σύστησε αντηλιακό με SPF 50+ απαραίτητα, αν θέλω αυτή τη χρονιά να απαλλαγώ από τις πανάδες. Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή της, και να δω τα αποτελέσματα.


Το Monoi Tiki A.O. αντηλιακό λοιπόν με Δ.Π. 50* έφτασε στην πόρτα μου αρχές Μαΐου. Συσκευασμένο άριστα, περιτριγυρισμένο με πολλές στρώσεις από πλαστικές φουσκαλίτσες για να μην χτυπηθεί. Η Βιβιάνα από το Eyewish.gr φρόντισε η συσκευασία να είναι προσεγμένη, αν και είναι ένα πλαστικό προϊόν το οποίο δεν κινδυνεύει να σπάσει. 

Η συσκευασία του είναι πολύ όμορφη, και χαρούμενη! Το στόμιό του δεν είναι μεγάλο, και επιτρέπει να αφήσεις την ποσότητα που επιθυμείς χωρίς σπατάλες. Το προϊόν έχει χρώμα απαλό κίτρινο και μυρίζει πολύ πολύ διακριτικά κάτι σαν λουλούδι. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι σχεδόν άοσμο, διότι το εφαρμόζω κυρίως στο πρόσωπο και δεν μου αρέσουν οι "βαριές" μυρωδιές, ειδικά για καλοκαίρι.

Η σύνθεσή του είναι σχετικά λιπαρή, όταν το εφαρμόζω στο πρόσωπό μου το νιώθω κάπως παχύρευστο και λιπαρό - όπως και με όλα τα αντηλιακά. Μετά από 2-3 λεπτά η αίσθηση της λιπαρότητας φεύγει και αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό. Το εκχύλισμα Monoi συμβάλλει πολύ στο να νιώσω την επιδερμίδα μου απαλή και ελαστική, σαν να έχω φορέσει κρέμα ημέρας! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν βάση για το μακιγιάζ σας αφού το αφήσετε 4-5 λεπτά να απορροφηθεί πλήρως, απλά το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστείτε πούδρα για τη ζώνη Τ.
Παρόλα αυτά, δε θα το σύστηνα σε κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα καθώς σίγουρα θα εμφανίσει λιπαρότητα η ζώνη Τ. Το ότι αφήνει το δέρμα μου ελαστικό με κάνει να πιστεύω πως είναι ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Κοστίζει 24Ευρώ και θεωρώ η σχέση ποιότητας-τιμής και ποσότητας είναι πολύ καλή, καθώς είναι στα 100ml και χρειάζεται μικρή ποσότητα κάθε φορά σε σχέση με άλλα αντηλιακά.

Good news for mums!

 Στα συν το ότι δεν περιέχει parabens και είναι αρκετά αγνότερο ως προιόν από πολλά παιδικά αντηλιακά που προωθούνται στο εμπόριο.
(Η Βιβιάνα από το eyewish.gr ως μία ενημερωμένη μαμά φρόντισε να με ενημερώσει για αυτό και την ευχαριστώ για τη χρήσιμη πληροφορία)

 Κι επειδή οι μαμάδες γνωρίζετε πως τα παιδάκια σας έρχονται σε πολύ στενή επαφή μαζί σας (δαγκώνουν, ακουμπούν το δέρμα σας) θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα συστατικά των προιόντων που χρησιμοποιείτε. Φυσικά, είναι πολύ καλό και για χρήση στα παιδιά για αντηλιακή προστασία!

Ναι, είναι ένα αντηλιακό το οποίο με άφησε ευχαριστημένη και σίγουρα θα αγόραζα! 
Κάτι πολύ σημαντικό που ήθελα να αναφέρω είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση, το αντηλιακό μου ήρθε σε 2 εργάσιμες και η Βιβιάνα με ενημέρωνε συνεχώς για το πού βρίσκεται και πότε θα παραλάβω αλλά και άλλες ερωτήσεις που είχα σχετικά με το προιόν αυτό.

Οι εντυπώσεις μου για αγορές από το Eyewish είναι οι καλύτερες και σίγουρα θα κάνω κάποια αγορά από το συγκεκριμένο e-shop στο μέλλον. Μία μικρή, ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηλεκτρονική παρουσία-αλλά μεγάλη ιστορία που θα σας συνιστούσα να διαβάσετε.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε λίγα λόγια για την εταιρία και επισκευθείτε το eshop του Eyewish.gr για online shopping.

Αυτό το καλοκαίρι, με καθημερινή χρήση του Monoi αντηλιακού  πιστεύω πως θα απαλλαγώ από τις πανάδες. Εξάλλου πλέον δε βγαίνει από την τσάντα μου, κι ας είναι στα 100ml!
Εσείς το έχετε δοκιμάσει; 

Περιέχει ένα κοκτέιλ βιταμινών που ενισχύουν το μαύρισμα (βιταμίνη Β) και περιορίζουν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για χρήση στο βουνό και στη θάλασσα.

*PR SAMPLE by http://www.eyewish.gr/

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. έχω το φοβερό και τρομερό λάδι της συγκεκριμένης σειράς...μοσχοβολάει!!!
    ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και σίγουρα μιλάμε για μια εταιρεία "μανούλα" σε αντιηλιακή προστασία,Tahiti μεριά!!!
    πολύ ωραία η ανάρτηση σου Λίλα μου!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Τα λαδάκια Monoi τα βλέπω εδώ και καιρό και τα ζηλεύω, μόνο που πέρυσι είχα το Nuxe πολυχρηστικό λαδάκι και δεν το χρησιμοποιούσα πολύ.

      Διαγραφή
  2. Είναι φοβερό προϊόν το έχω δοκιμάσει και εγώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο post και πολύ κατατοπιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι πανάδες μεγάλος μπελάς! Πολύ ενημερωτικό post! Φοβάμαι λιγάκι πως θα κάτσει στη super λιπαρή επιδερμίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!
      Για το σώμα θα κάτσει μια χαρά είμαι σίγουρη, για το πρόσωπο θα θέλει καθαρισμό και πολύ καλό άπλωμα - εγώ όταν το φοράω στο πρόσωπο αισθάνομαι σαν να βάζω ενυδατική κρέμα :)

      Διαγραφή