Αρωματοποίηση

Αγαπημένα Μαΐου & Mini Reviews

3:29 π.μ.

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Είμαστε επίσημα στην αγαπημένη αυτή εποχή, που ονειρευόμαστε παραλία και μοχίτο στο χέρι. Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προιόντα για το μήνα που πέρασε, και φυσικά θα σας κάνω ένα μινι-review για το καθένα. Στο τέλος θα δείτε και ένα προιόν-αποτυχία του μήνα, το οποίο με απογοήτευσε πολύ!



Άρωμα τύπου Valentina Valentino*
από την Αρωματοποίηση


Ένα φρέσκο, νεανικό και πολύ καλοκαιρινό άρωμα. Με ένα γλυκό-ξινο εσάνς που θυμίζει εξωτικό νησί, το αρωματάκι αυτό στα 30ml δε βγήκε από την τσάντα μου. Η συσκευασία του είναι πολύ όμορφη, δεν ανοίγει στην τσάντα εκτός κι αν εσείς το θελήσετε. Ιδανικό για να αρωματιζόμαστε κυρίως άνοιξη/καλοκαίρι!

Ακολουθούν 2 μοσχομυριστά προιόντα σώματος που βρήκα στο Glowbox Μαίου από την αγαπημένη ελληνική εταιρία Fresh Line:


Galatea Body Splash 
with coconut & almond - 20ml

Μιάς και μιλήσαμε για καλοκαιρινά αρώματα, δε θα μπορούσα να αφήσω το συγκεκριμένο body splash. Μυρίζει υπέροχα, θυμίζει παραλία και θάλασσα. Δεν είναι καθόλου βαρύ, η καρύδα προσδίδει μία όμορφη μυρωδιά στο δέρμα. Χάρηκα πολύ που το βρήκα στο MayGLOWBOX και που είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν κυκλοφορήσει σε συσκευασία full size. 
Τα 100ml κοστίζουν 19.60Ευρώ

Galatea Nourishing & Indulging Body Milk 
with organic coconut oil, sweet almond oil, avocado oil, vanilla & marshmallow - 60ml

Η μυρωδιά στα προιόντα σώματος είναι πολύ σημαντική για να καταλάβεις ποιά σου αρέσουν και ποιά όχι. Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα μυρίζει απίστευτα, διακριτικά και υπέροχα. Ενυδατώνει πολύ καλά το δέρμα, και απορροφάται μέσα σε λίγα λεπτά αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και όμορφη. Σε συνδιασμό με το παραπάνω body splash, το άρωμα τους διαρκεί περισσότερο! Έχει λεπτόρεστη, απαλή υφή και χρειάζεται μικρή ποσότητα. Ιδανικά απλώστε την μετά το μπάνιο για έξτρα ενυδάτωση!
Το full size προιόν είναι στα 250ml κοστίζει 19.99



Nectar Royal Nourishment Facial Serum 
All Skin Typer


Η πιο απαλή υφή σέρουμ που δοκιμάσατε ποτέ! Απλώνεται τόσο άμεσα στο πρόσωπο, που θα το λατρέψετε. Περιέχει βασιλικό πολτό, μέλι και πρόπολη τα οποία έχουν άμεσα ενυδατικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές δράσεις για το πρόσωπο. 

Προσωπικά το συγκεκριμένο ορό τον βρίσκω ιδανικό και για βάση μακιγιάζ, καθώς αφήνει το πρόσωπο ελαφριά ενυδατωμένο και λείο-έτοιμο να δεχτεί το makeup μας.
Με 3 πατήματα της αντλίας απλώνεται σε όλο το πρόσωπο. 
Οι μελισσούλες έκαναν το θαύμα τους!
Τα 30ml κοστίζουν 36.90Ευρώ
 

Wetnwild Mega Glow*
Illuminating Powder Spotlight Peach - 9gr


Μερικοί άνθρωποι δε μαυρίζουν το καλοκαίρι, αλλά ζηλεύουν την ηλιοκαμμένη όψη από όσους μαυρίζουν. Κι εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, και επειδή έχω πανάδες αποφεύγω τον ήλιο. Την ηλιοκαμμένη όψη όμως τη θέλω για το καλοκαίρι στο πρόσωπό μου, και τη βρήκα σε αυτή την πούδρα! Έχει 4 αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να φορεθούν εύκολα σαν σκιές. Η πρώτη απόχρωση έχει αρκετό shimmer και ροζ υποτόνους, για αυτό και τη θεωρώ τέλειο καλοκαιρινό highlighter.
Αν περάσετε το πινέλο του ρουζ από όλες τις αποχρώσεις και το απλώσετε στα μήλα, θα αποκτήσετε όμορφη όψη στο πρόσωπο σαν να είστε μαυρισμένη! Ναι, αυτό το προιόν είναι πολύ καλό/πολυχρηστικό και μου άρεσε πολύ. Κατέχει σίγουρα και δικαιωματικά μία θέση στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ.


Golden Rose Velvet Matte 
Lipstick #13 - 4.2g


Ένα όμορφο, καλοκαιρινό μωβ-ροζ χρώμα κραγιόν από τη νέα σειρά Velvet Matte της Golden Rose που είχα την τύχη να δοκιμάσω! Στη Θεσσαλονίκη δεν τα έχω δει πουθενά, σε κανένα stand GR... Αν τα έχετε δει κάπου παρακαλώ αφήστε μου ένα σχόλιο γιατί είναι υπέροχα. 
Το συγκεκριμένο το κέρδισα σε διαγωνισμό της γλυκειάς Κλεοπάτρας από το blog Pretty Woman και μόλις το είδα εντυπωσιάστηκα από το χρώμα. Έχει όντως βελούδινη αίσθηση, είναι αρκετά σταθερό και δεν είναι το ματ που ξεραίνει τα χείλη. Η απόδοση όπως βλέπετε είναι απίθανη και η τιμή τους πολύ καλή!


KIKO Makeup Milano Water Eyeshadow
 #200 Champagne 



Για αυτή τη σκιά τι να πρωτοπεί κανείς!
Δεν αδικώ καθόλου όσες bloggers/youtubers την αγαπούν...Απίστευτη απόδοση μόνο με ένα άγγιγμα, καλή διάρκεια και οικονομική τιμή. Με ένα ελαφρύ χέρι μπορείτε να τη φορέσετε και σαν highlighter. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι ιριδίζουσα και δεν περιέχει μεγάλα κομματάκια glitter. Κοστίζει 8.90 και είναι στα 3g, με όμορφη, σικ, μαύρη ματ συσκευασία που δεν ανοίγει εύκολα.
(Review έρχεται σύντομα με το πώς γράφει και με βρεγμένο πινέλο.)

Και για το τέλος σας άφησα το προιόν-αποτυχία του μήνα. Είναι η μάσκαρα Super Color από KIKO, απόχρωση 
#05 Plum.


Την αγόρασα γιατί εντυπωσιάστηκα λόγω του χρώματος... Αλλά δυστυχώς το χρώμα της στις βλεφαρίδες βγαίνει μαύρο! Ούτε στον ήλιο δε φαίνεται ότι η μάσκαρα αυτή είναι καφέ plum. Τη δοκίμασε και η φίλη μου η Χριστίνα, και στις δικές της βλεφαρίδες φαινόταν σαν μαύρη. Ευτυχώς κόστισε μόνο 5.90, άρα δεν έχασα πολλά χρήματα. Σαν μάσκαρα δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο για τις δικές μου βλεφαρίδες...Λίγο μήκος δίνει, ούτε όγκο, ούτε καμπύλη.
Δείτε κι εσείς το αποτέλεσμα:


Αυτά ήταν τα αγαπημένα και μη για το μήνα Μάιο!
Μήπως είχαμε κάποιο κοινό; Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα;


You Might Also Like

11 σχόλια

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα του Μαίου! Τη πούδρα από wet&wild την είδα πρόσφατα σε review και από άλλη κοπέλα, την ξεχώρισα τότε, τη ξεχωρίζω και τώρα! Νομίζω ειναι φανταστικό προιόν!! Και το κραγιον, φανταστική καλοκαιρινή απόχρωση και συγχαρητήρια που το κερδισες!! :)) Καλό μηνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βασιλική! Εγώ δεν είχα διαβάσει κάποια κριτική για τη συγκεκριμένη πούδρα, αλλά είναι προιόν που όντως αξίζει τα χρήματά του με τις τόσες χρήσεις που έχει. Ήμουν τυχερή και το κέρδισα το κραγιονάκι από Golden Rose, γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν τα βρίσκω πουθενά...
      Καλό μήνα να έχουμε :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα πραγματάκια σου !!! Από Κiko δεν έχω δοκιμάσει τίποτε αλλά θέλω αρκετά !!! Τα προϊόντα από τα freshh line όπως και το κραγιόν από την Golder rose πως να μην είναι στα αγαπημένα αφού είναι τέλεια προϊόντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως τέλεια, δεν έχεις άδικο :)
      Από ΚΙΚΟ όσα προιόντα πήρα μου άρεσαν πάρα πολύ, εκτός από τη μάσκαρα που δεν έγραφε καθόλου μωβ αλλά μαύρη στις βλεφαρίδες και με απογοήτευσε.

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα! Τη σειρά Golden Rose Velvet Matte την έχω αγαπήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έβρισκα κι εγώ και άλλα κραγιονάκια αυτής της σειράς γιατί είναι φανταστικά και σε πολύ καλή τιμή :) Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει KIKO ακόμα!!!! τα velvet matt από Golden rose είναι απίστευτααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι δεν ξέρεις τι χάνεις, τα ΚΙΚΟ είναι απίστευτα προιόντα σε πολύ καλές τιμές :)
      Εκτός από τη μάσκαρα που με απογοήτευσε αρκετά, όλα τα άλλα προιόντα που πήρα βγήκαν εξαιρετικά και παντού από bloggers/youtubers ακούγονται τα καλύτερα.
      Τα Velvet matte της GR όντως είναι τέλεια αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει μαγαζί που να τα πουλάει στη Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ Golder rose ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ COSMETICS

    Αριστοτέλους 30 Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Έμαθα πρόσφατα ότι τα έφεραν και στα καταστήματα Micros, οπότε μάλλον θα αποκτήσω κι άλλες αποχρώσεις :)

      Διαγραφή
  6. Αχ αυτό το body splash της fresh line το λιγουρεύομαι απίστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή