ανανέωση

Phyto Paris Phytobaume Reparateur Review | Μαλακτική Κρέμα μαλλιών

2:23 μ.μ.

Ήλιος, θάλασσα και ανεμελιά! Το καλοκαίρι είναι εδώ για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά, τα μαλλιά μας όμως ταλαιπωρούνται και συχνά τα νιώθουμε ξηρά-ειδικά στις άκρες. Όσες έχουμε μακριά μαλλιά παρατηρούμε εκτός από την ξηρότητα και φριζάρισμα, άσχημη υφή και χρειαζόμαστε άμεσα λείανση.


Εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα μόνο σαμπουάν όταν έλουζα τα μαλλιά μου, χωρίς conditioner. Όταν όμως πήρα στα χέρια μου το Phytobaume Reparateur* από την Phyto Paris σκέφτηκα ότι είναι μία καλή ευκαιρία να ξαναδοκιμάσω conditioner, ειδικά για τις ξηρές και ταλαιπωρημένες μου άκρες. 

 Ας αρχίσουμε βλέποντας την ιστορία της εταιρίας Phyto Paris, η οποία από το 1968 ερευνά τις ανανεώσιμες πηγές φυτικών εκχυλισμάτων. Καλλιεργεί τα δικά της φυτά προωθόντας τη φυσική βιοποικιλότητα, φέρνοντας στο μπάνιο μας 500+ φυτικά εκχυλίσματα και τα προιόντα της περιέχουν εως και 95% συστατικά φυτικής & φυσικής προέλευσης. Δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και προτιμά τα ανακυκλώσιμα υλικά για τις συσκευασίες της.

"Τα μαλλιά μας είναι όπως εμείς, τα χημικά προιόντα τα καταστρέφουν, ενώ τα φυσικά τα ευεργετούν."
 Το moto της Phyto.



 Όσον αφορά το προιόν αυτό, η συσκευασία είναι ένα ασημένιο σωληνάριο με εύκολο και βολικό άνοιγμα για το μπάνιο. Η μυρωδιά της μαλακτικής είναι διακριτική και ελαφριά, αρκετά ευχάριστη. Αρχικά τη χρησιμοποιούσα ως κλασσική μαλακτική, απλώνοντάς τη μόνο στις άκρες και ξεβγάζοντας αμέσως. Τελευταία όμως τη χρησιμοποιώ σαν μάσκα, την απλώνω στα μαλλιά για 3-5 λεπτά από τις ρίζες εως τις άκρες, και έχω να σας πω ότι είναι πολύ αποτελεσματική!

Πλεονεκτήματα

-Λείανση και απαλότητα
-Δε βαραίνει τα μαλλιά
-Δεν περιέχει σιλικόνη
-Μειώνει το φριζάρισμα
 -Αποτρέπει το σπάσιμο
 -Προσφέρει όμορφη λάμψη και ζωντάνια
-Εύκολο ξέμπλεγμα μετά από κάθε χρήση

Μειονεκτήματα

-Αν και αναγράφει πως είναι για κατεστραμμένα μαλλιά, δεν προσφέρει βαθειά ενυδατική δράση
-Δεν αφήνει αίσθηση μεταξένιας απαλότητας 


Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της μαλακτικής είναι 17ευρώ, αλλά σε online φαρμακείο κυμαίνεται από τα 11 εως τα 17. Θεωρώ πως είναι ένα ποιοτικό προιόν που ταιριάζει πολύ στις ανάγκες μου και πως τελικά πέτυχε το σκοπό του, δηλαδή να βοηθήσει τα μαλλιά μου να ανανεωθούν και να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά τις καλοκαιρινές μέρες.

Εσείς έχετε δοκιμάσει προιόντα της Phyto Paris; Ποιά προιόντα προτιμάτε για να μην ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τη θάλασσα;


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. τη θεωρω πανακριβη...ειδικα για την ποσοτητα της...χρησιμοποιησε την λιγο ακομα και πες μας αν οντως κανει δουλεια..εγω εχω πολυ ταλαιπωρημενες ακρες οποτε ψαχνω κατι εξτρα ενυδατικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω όντως η τιμή της είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά ευτυχώς χρειάζεται μικρή ποσότητα κάθε φορά παρά το γεγονός ότι την εφαρμόζω σε όλα τα μαλλιά και όχι μόνο στις άκρες. Εδώ και εναμησι μήνα τη χρησιμοποιούμε 3 γυναίκες στο σπίτι και ακόμα έχει τελειώσει περίπου η μισή. Τώρα όσον αφορά αυτό που ψάχνεις, πιστεύω πως αν χρειάζεσαι κάτι έξτρα ενυδατικό θα πρέπει να συνεχίσεις να ψάχνεις, μάλλον η μαλακτική αυτή δεν θα σε βολέψει.
      xxx

      Διαγραφή