αναμνήσεις

Εικόνες από τα Χανιά #πάντα_καλοκαίρι

6:58 π.μ.

Υπάρχει ένα μέρος που ποτέ δεν το ξεχνάς... 
Δε ξέρω αν φταίει κάποιος μαγνήτης που σε τραβάει προς τα εκεί, ή αν είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων, όπως: φιλόξενοι και ζεστοί άνθρωποι, απίστευτα τοπία, ζωηρή νυχτερινή ζωή, ταβερνούλες, και φυσικά η τσικουδιά!
Ναι, αναφέρομαι στα όμορφα Χανιά-σε όλη την υπόλοιπη Κρήτη από ότι μάθαμε ονομάζεται ρακή και όχι τσικουδιά.


Σας έχω κάνει πολλά posts σχετικά με το beauty stuff που δεν αποχωρίστηκα όλο το καλοκαίρι. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για την ομορφιά που βγαίνει από μέσα μας, τις μέρες που είμαστε ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι: Τις διακοπές μας!

Μερικά μέρη αξίζει σίγουρα να τα επισκεφθείς, όσο μένεις εκεί. Το πιο εντυπωσιακό είναι το Σειτάν λιμάνι, που είναι ένα από τα πιο απίστευτα τοπία που έχω δει.
Μία παραλία που κουράζεσαι για να πας, αφού το μονοπάτι που ακολουθείς είναι βράχια και πάλι βράχια, αλλά όταν φτάνεις θαμπώνεσαι από τόση ομορφιά.
Μου είναι αδύνατο να μη σκέφτομαι αυτό το τοπίο τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου!


Μία ακόμη παραλία που είναι εντυπωσιακή είναι τα Φαλάσαρνα, και βρίσκεται στο δυτικό μέρος της Κρήτης. Έχει ενταχθεί πολλές φορές στο Top 10 των ομορφότερων παραλιών της Κρήτης, έχει κρυστάλλινα -και λίγο παγωμένα νερά- αλλά σίγουρα αξίζει!

Photo from here

Εκτός από τις παραλίες, μου άρεσε πολύ η τσικουδιά και το καλό φαγητό! Το κουτουρούκι είναι ένα τέλειο μέρος για να πιεις την τσικουδιά σου, και να φας ωραία μεζεδάκια. 
Επίσης πολύ ωραία περάσαμε στο Ταμάμ (εστιατόριο κυρίως με οθωμανικές επιρροές) και στο στάχυ (το οποίο είναι vegan εστιατόριο). 

 Φυσικά, υπήρχαν χίλια δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση στα Χανιά και μου άρεσαν. Κόσμος παντού, χαλαρή διάθεση, το σπίτι που μας φιλοξένησε τέλειο και vintage διακοσμημένο... Και χρόνος για να σκεφτείς τι θα κάνεις το χειμώνα, πώς θα τον διαχειριστείς για να περάσεις όμορφα και δημιουργικά. Σίγουρα και η παρέα παίζει σημαντικό ρόλο για το αν θα περάσεις καλά, όμως νομίζω ότι όποιος πάει στα Χανιά τα ερωτεύεται σίγουρα!
Εσείς τι λέτε; 

(Υπόσχομαι να επιστρέψω με beauty θεματολογία!)
 


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ όμορφες εικόνες! και άλλες πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ωραία που είναι τα Χανιά!!! δεν έχω πάει αλλά όποιον ξέρω που να πήγε έμεινε ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος <3 χαίρομαι που πήγες και πέρασες τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας κοπέλα μου, θα ξετρελαθείς! Υπέροχα μέρη και ακόμα πιο υπέροχοι άνθρωποι...

      Διαγραφή