2happy.gr

Unboxing από το 2happy.gr | Αγορές & Δωράκια!

2:31 μ.μ.

Γειά σας κορίτσια! 
Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για αγορές από online φαρμακείο. Ξέρω ότι έχετε ακούσει πολλά για τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι λίγο διαφορετικό.  Πρώτος και βασικός λόγος που αγαπάμε τις αγορές από κάποιο ηλ. φαρμακείο είναι το γεγονός ότι διατηρούνται οι τιμές χαμηλές. Πολύ πιο χαμηλές απ'ότι στα φυσικά καταστήματα. Οι εκπτώσεις συνήθως κυμαίνονται από 25% και φτάνουν εως και το 65% σε κάποιες προσφορές! Δεύτερος λόγος είναι ότι είναι πολύ πιο ξεκούραστο να ψωνίζεις από το σπίτι, γιατί συγκρίνεις τιμές-διαβάζεις κριτικές και διαλέγεις πιο άνετα και συνειδητά απ'ότι υπό την πίεση κάποιου πωλητή.

Το 2happy.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό φαρμακείο το οποίο επέλεξα να ψωνίσω με δικά μου χρήματα. 
Είχαν επικοινωνήσει οι άνθρωποι του 2happy μαζί μου, όταν αρχικά ξεκίνησε σαν online φαρμακείο για να με ενημερώσουν πως στηρίζουν beauty bloggers/youtubers και να τους έχω υπόψην μου. Εκτός αυτού, το 2happy είναι ένα από τα καταστήματα που εμφανίζονται πρώτα ή σχεδόν πρώτα στα αποτελέσματα του skroutz

Το site είναι χαρούμενο, εύχρηστο και βρίσκεις πανεύκολα αυτό που θέλεις. Έχει κάτι το χαριτωμένο, δε θυμίζει κάποιον απρόσωπο ιστότοπο όπως άλλα sites και eshops! Αφότου έκανα την παραγγελία μου (πήρα μόνο 3 πραγματάκια, γιατί δεν είχα αρκετά χρήματα στο paypal!), επικοινώνησα με το 2happy.gr λέγοντας πως είμαι blogger και ρώτησα αν επιθυμούν κάποια συνεργασία. Μου απάντησαν θετικά, με την αινιγματική απάντηση "Θα σε προσέξουμε, μην ανησυχείς". 


Και όντως, όπως θα δείτε παρακάτω, με πρόσεξαν και με το παραπάνω! Το πακετάκι μου ήταν από τα πιο όμορφα, περιποιημένα και προσεγμένα δέματα που έχω παραλάβει ποτέ (και είναι αρκετά...). Από έξω είχε ροζ κορδελίτσα και το αυτοκόλλητο με το όνομα του φαρμακείου, και μέσα είχε ένα κουτί από σκληρό περιτύλιγμα με άλλο 2happy αυτοκόλλητο γύρω γύρω. Όταν το άνοιξα, μέσα είδα εκτός από τα προιόντα πολλά προστατευτικά για να μην καταστραφεί κάτι κατά τη μεταφορά. Να σας πω ότι για τη μεταφορά πλήρωσα 2 ευρώ, και η αντικαταβολή είναι μόνο 1 ευρώ επιπλέον.

*Πρώτα στο πακέτο μου βρήκα την απόδειξη, και αναλυτικά τις αγορές μου καταγεγραμένες σε χαρτί.*

 Ώρα να σας δείξω και τι είχε μέσα το κουτί μου:
 (Είναι η πρώτη φορά που τα παραγγέλνω όλα αυτά τα πραγματάκια, για αυτό και θα ακολουθήσουν reviews μόλις τα δοκιμάσω.)

1) Lactacyd Soothing Καταπραυντικό καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχήthing- 250ml
Θα το βρείτε εδώ. Είναι άσχετο με την ομορφιά, αλλά σκέφτηκα ότι γυναίκες είμαστε και ίσως σας ενδιέφερε να το δείτε.

2) Avene Eau Thermal Water- 50ml
Το θαυματουργό ιαματικό νεράκι της Avene. Το πήρα σε μικρό μέγεθος αφενός για να το δοκιμάσω, αφετέρου γιατί είναι χειμώνας και τα νεράκια είναι πιο χρήσιμα κυρίως για το καλοκαίρι.

3)Bioderma Sensibio Νεράκι καθαρισμού Micellaire- 100ml
Το πασίγνωστο νεράκι καθαρισμού από τη Bioderma, το οποίο είναι από τα λίγα που δεν έτυχε να δοκιμάσω! Προτίμησα το μικρότερο μέγεθος, για να δω τη δράση του αλλά και να το παίρνω μαζί σε ταξίδια.

Αυτά ήταν τα προιόντα που παρήγγειλα! 
Το 2happy.gr μου έστειλε πολύ ευγενικά για να δοκιμάσω τις καινούργιες μάσκες της Apivita:


Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και ως πελάτισσα, αλλά και ως blogger! Η παραγγελία μου στοίχισε 14.41 ευρώ (12.41 συν 2 ευρώ μεταφορικά), και εκτός από τις 2 μάσκες της Apivita που είναι σε full sizes, το πακέτο είχε μέσα και πολλά δείγματα-αλλά και ένα μπισκοτάκι που μου έκανε πολύ εντύπωση! Το 2happy.gr στέλνει δειγματάκια ακόμα και στην πιο μικρή παραγγελία, και αυτό το λέω γιατί πολλά ηλ. φαρμακεία δεν βάζουν ακόμα και σε αγορές 50 ευρώ!


 Αυτό που μου άρεσε στο 2happy συμπερασματικά είναι:

-Πολύ Καλές Τιμές
-Υπέροχο, Προσεγμένο Packaging
-Μόνο 2 ευρώ μεταφορικά με κούριερ
(σε αγορές άνω των 39 ευρώ δωρεάν)
-Μόνο 1 ευρώ η αντικαταβολή
-Τέλεια, άμεση εξυπηρέτηση
-Δυνατότητα να ρωτήσετε τη γνώμη του φαρμακοποιού, και να δείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων πελατών
-Χαρούμενο & Εύχρηστο Site
-Δείγματα με κάθε αγορά
Ελπίζω να καταλάβατε πόσο πολύ ενθουσιάστηκα με την πρώτη μου παραγγελία στο 2happy! Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες, γιατί έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Εσάς πώς σας φαίνεται το 2happy.gr;
 Αν θέλετε να ξεκινήσετε να ψωνίζετε online προιόντα φαρμακείου, προτιμήστε το! Και σίγουρα, θα δείτε σε λίγες μέρες ένα υπέροχο,προσεγμένο κουτί στο σπίτι σας.
Θα χαρώ να ακούσω τις δικές σας εμπειρίες από online φαρμακεία!



 *Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples*

You Might Also Like

18 σχόλια

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα και να μας πεις γνώμη! Εγώ χτες αγόρασα απο άλλο ηλεκτρονικό φαρμακείο 2 συσκευασίες των 500ml απο το νερό καθαρισμού της Bioderma, το οποίο υπεραγαπώ. Εύχομαι να σου αρέσει κι εσένα. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από όσα νεράκια έχω δοκιμασει! Σίγουρα θα το πάρω και στα 500ml στο μέλλον :)

      Διαγραφή
  2. το προϊόν της avene είναι λοσιόν(νερό) ντεμακιγιάζ; πες μας την γνώμη σου γιατί ψάχνω ένα ντεμακιγιάζ τέτοιας μορφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι το νεράκι για ντεμακιγιάζ είναι από τη Bioderma. Αυτό της Avene είναι ένα σπρέυ, που μέσα περιέχει το ιαματικό νερό της Avene και με αυτό ψεκάζεις το πρόσωπο(ή το σώμα) και αρχικά σε δροσίζει, έπειτα ισχωρεί στο δέρμα και αφήνει σε αυτό πολλά πολύτιμα συστατικά.

      Διαγραφή
  3. οι καινούριες συσκευασίες μασκών της apivita είναι τέλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως! Και φυσικά βγαίνουν πολύ πιο οικονομικές σε σχέση με τα φακελάκια :)

      Διαγραφή
  4. Καλοδοκίμαστα όλα, Λιλάκι! Το ιαματικό νερό και τη λοσιόν Micelaire της Avene τα έχω χρησιμοποιήσει και είναι εκπληκτικά! Τη λοσιόν ειδικά την αγόραζα πριν μερικά χρόνια συνεχώς γιατί είχα εποχιακές ευαισθησίες τότε! Το ιαματικό νερό μάλιστα μπορείς να το εφαρμόζεις μετά τον καθαρισμό με τη λοσιόν ως επόμενο βήμα (πριν την ενυδάτωση) απευθείας στο πρόσωπο ή να το ψεκάζεις σε αποστειρωμένες γάζες σαν κομπρέσα αν υπάρχει ερεθισμός ή μετά από κάποια θεραπεία ειδική για ευαίσθητη επιδερμίδα! Το αναφέρει στο φυλλάδιο με τα προϊόντα της Avene!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία για τις συμβουλές! Το χρησιμοποίησα μερικές φορές και μου άρεσε πολύ η δροσιά και η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο!

      Διαγραφή
  5. Kalimera kai egw exw kanei agores apo 3 farmakeia to smilepharmacy to ikeapharm kai xthes apo to essential-pharmacy pouapogouteutika gt oute ena deigma mesa ok times kales alla tipota allo tha dw kai to happy ...pilu omorfa ola pou pires kai exairetika ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! :) Ρούλα μου λυπάμαι πολύ που τόσα ηλεκτρονικά φαρμακεία που ανέφερες δε σου έβαλαν ούτε ένα δείγμα...το θεωρώ τελείως αντιεπαγγελματικό όλο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τα δείγματα.
      Με το να μας δίνουν δείγματα, μόνο καλό κάνουν στις εταιρίες!

      Διαγραφή
    2. Εγω σημερα παρελαβα το πακετο μου απο το συγκεκριμενο φαρμακειο μετα απο το δικο σου ποστ και αλλο ενα παρομοιο σε αλλη κοπελα με μπλοκ ομορφιας. Συνολικο κοστος των αγορων μου 19,90 + 2 αποστολη + 1 αντικαταβολη = 22.90.
      Τα δωρα ηταν δυο φακελακια κρεμες δειγματα. Ουτε καν μικρες συσκευασιες. Αλλο να εχεις μπλοκ και αλλο να εισαι απλα ενας πελατης. Απογοητευτικα τραγικα γιατι περσι που ειχα κερδισει σε εναν διαγωνισμο το φαρμακειο εκεινο οχι μονο μου εστειλε τα δωρακια μου αλλα και 10 δειγμετακια μαζι.

      Διαγραφή
    3. Γειά σου Χρύσα! Εντάξει, προφανώς και οι άνθρωποι μου έστειλαν τόσα δείγματα και 2 full size προιόντα της Apivita επειδή είμαι blogger. Σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον θα έπαιρνα κι εγώ δειγματάκια-φακελακια μόνο. Λυπάμαι για αυτό που μου λες, πιστεύω πως θα μπορούσαν να σου βαλουν και 1-2 δειγματάκια ΜΗ φακελάκια! Η μητέρα μου πέρυσι παρήγγειλε ένα πιεσόμετρεο αξίας 50-60 ευρώ από ένα ηλ.φαρμακείο, το ofarmakopoiosmou νομίζω και μας έστειλαν 2 φακελάκια μόνο...

      Σε ποιό φαρμακείο αναφέρεσαι εσύ, όταν λες ότι κέρδισες σε διαγωνισμό του;
      Έτσι πληροφοριακά ρωτάω, για να ξέρουμε δηλαδή :)

      Διαγραφή
    4. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202338453575709&set=o.145764532264889&type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-b-mxp.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xfp1%2Ft31.0-8%2F1780267_10202338453575709_832689737_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Fscontent-b-mxp.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xfp1%2Fv%2Ft1.0-9%2F1656334_10202338453575709_832689737_n.jpg%3Foh%3D2092134a8c87950808e06467d23008e4%26oe%3D551B39F3&size=1600%2C1200

      Διαγραφή
    5. Τα δυο μεγαλα της Avene ειναι αυτα που ειχα κερδισει και ολαααααααααααααα τα αλλα δειγματακια που μου στειλανε.

      Διαγραφή
  6. Λιλακι ωραια πραγματακια..τελευταια βλεπω να γινεται χαμος με αυτο το φαρμακειο...Σκεφτομαι να κανω και γω μια παραγγελια αλλα χωρις να ξερουν οτι ειμαι μπλογκερ για να δω την πραγματικη πολιτικη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή ιδέα :) Δε ξέρω γιατί, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σε προσέξουν κι ας μη ξέρουν ότι είσαι blogger! xxx

      Διαγραφή
  7. Πολύ περιποιημένο πακετάκι! Δεν έχω ψωνίσει από αυτό το φαρμακείο, αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω! Πόσο τέλειες οι συσκευασίες με τις μασκούλες της Apivita!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως...Πολλές τις είχα δοκιμάσει από τα φακελάκια τους, αλλά στα 50ml είναι πολύ πιο βολικές!

      Διαγραφή