Επαγγελματικά Προιόντα

Μαγνητική Παλέττα Σκιών από Pierre Rene - Review

6:08 π.μ.


Το ξέρω ότι στο περασμένο post με τα βραβεία ομορφιάς σας είπα ότι θα είναι μάλλον το τελευταίο του 2014... Αλλά δεν κρατήθηκα να μην σας δείξω ένα από τα προιόντα-διαμαντάκια αυτής της χρονιάς. Είναι η μαγνητική παλέττα σκιών από την εταιρία Pierre Rene, που μπορείτε να τη βρείτε στα Dust & Cream. Εγώ την πήρα από το καινούργιο κατάστημα της Καλαμαριάς, που βρίσκεται Πασσαλίδη 60.

Πιστεύω ότι σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι παλέττες σκιών. Ειδικά αν είναι μικρές και βολικές για την τσάντα, για ταξίδια αλλά και για ένα μικρό νεσεσέρ. Η συγκεκριμένη είναι 6 θέσεων, κοστίζει 6.5, και έχει το υπέροχο προσόν ότι είναι μαγνητική.  Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε 3-4 παλέττες ίδιες, θα τις αποθηκεύετε την μία επάνω στην άλλη και θα πιάνουν ελάχιστο χώρο. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες και παλέττες των 10 σκιών. Και το καλύτερο; Μπορείτε να κάνετε ότι συνδιασμούς χρωμάτων θέλετε! Nude αποχρώσεις, με shimmer ή χωρίς, με glitter, έντονα χρώματα... Η συλλογή σκιών που μπορείτε να επιλέξετε αποτελείται από μία γκάμα 112 αποχρώσεων. 

Η κάθε σκιά κοστίζει 3€, και είναι εξαιρετικής ποιότητας!
Ακόμα και τα ματ χρώματα γράφουν καταπληκτικά στα βλέφαρα (και στο χέρι όπως βλέπετε). Αν δεν θέλετε να αγοράσετε πολλές παλέττες, μπορείτε να κάνετε ότι κι εγώ:
Θα κρατήσω σταθερά τα 4 nude χρώματα στην παλέττα, και τους καλοκαιρινούς μήνες θα προσθέσω ένα τιρκουάζ κι ένα μπλέ για να μπορώ να κάνω διαφορετικά μακιγιάζ. Γενικά οι συνδιασμοί είναι άπειροι... Η ποιότητα των σκιών απιστευτη, αξίζει σίγουρα να επισκευθείτε ένα Dust & Cream και να κάνετε μερικά swatchάκια στο χέρι σας! Το μόνο μειονέκτημα αυτής της παλέττας είναι ότι δεν έχει καθρέφτη. Βέβαια, δεν γνωρίζω αν μπορεί μία μαγνητική παλέττα να συμπεριλαμβάνει καθρέφτη, απλά σαν ιδέα θα βόλευε πολύ γιατί είναι εξαιρετική για ταξίδια! Πείτε μου στα σχόλια και την δική σας γνώμη σχετικά με αυτό.


Πώς σας φαίνεται η παλέττα της Pierre Rene;
Την έχετε δοκιμάσει;

PS: Μιάς και είμαστε σε γιορτινές μέρες, σας συστήνω σίγουρα την συγκεκριμένη παλέττα σαν ένα ιδανικό δώρο σε μία beauty addict φίλη σας, που της αρέσει να βάφεται.


*Για τα swatches δεν έχει χρησιμοποιηθεί primer, ούτε κάποια ενυδατική χεριών. Τρομερή απόδοση, έτσι δεν είναι;*

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Τόσο καιρό το σκέφτομαι για το αν πρέπει να την πάρω ή όχι!! Πραγματικά με έπεισες!!Τα swatches έχουν απλά φοβερή απόδοση!!Θα τη συμπεριλάβω στις επόμενες αγορές μου!! Φιλάκια πολλά!!!Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είναι το ίδιο έντονη και στα βλέφαρα η απόδοσή τους! Να την πάρεις, είμαι σίγουρη ότι θα την χαρείς. Φιλιά, Καλές Γιορτές

      Διαγραφή
  2. Φανταστικές σκιές και τέλειοι συνδυασμοί..σιγουρα θα τις τσεκάρω..με γεια σου και καλοφόρετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fainontai uperoxes tis zilepsa! T krima pou den exoume dust&cream sto volo! latrepsa to 18 akros xristougenniatiko!!! Sigoura th parw mia palettitsa me tn prwti eukairia pou 8a vrw katastima!! N tn xilioforeseis!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχετε Dust+Cream στον Βόλο? Μου φαίνετα πολύ περίεργο, γιατί στην Ελλάδα έχουν ανοίξει πάρα πολλά-ακόμα και σε νησιά!
      Το #18 μαζί με το #02 κάνουν υπέροχο γιορτινό μακιγιάζ, και γράφουν απίστευτα ακόμα και χωρίς primer. Ευχαριστώ πολύ Χαρά μου, αν την πάρεις περιμένω την γνώμη σου φυσικά.

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία ιδέα για δώρο πραγματικά. Η μωβ σκιά μου φάνηκε φανταστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι 2 είναι πολύ ωραίες οι μωβ :) Αλλά η #99 δυστυχώς δεν γράφει πολύ καλά για να την χρησιμοποιώ ως eyeliner με λεπτό πινελάκι, και αυτό λίγο με δυσαρεστεί.
      Κατά τ'άλλα εξαιρετικές ! Νομίζω πως είναι το τέλειο δώρο για μία κοπέλα, και οι συνδιασμοί είναι τόσο πολλοί!
      xxx

      Διαγραφή
  5. η αλήθεια είναι ότι δεν την ξέρω την εταιρεία αλλά φαίνεται πραγματικά εξαιρετικη! νομίζω με την πρώτη ευκαιρία θα τις δοκιμάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν την ήξερα, την έμαθα επειδή επισκέπτομαι συχνά τα Dust + Cream :)
      Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς από την απόδοσή τους, και τις αμέτρητες επιλογές χρωμάτων.

      Διαγραφή
  6. Μόλις ανακάλυψα το blog σου και μου αρέσει πολύ!
    Οι σκιές αυτές μου θυμίζουν αρκετά τις σκιές της Inglot. Μήπως γνωρίζεις αν έχουν την ίδια απόδοση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ποτέ σκιές την Ingot, αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Όντως μοιάζουν στην συσκευασία, και η Ingot από ότι έχω δει έχει παρόμοιες μαγνητικές παλεττίτσες :)

      Διαγραφή