Αρωματοποίηση

9 Προιόντα για ομορφιά και στην εξεταστική ♡

8:51 π.μ.

Η εξεταστική ξεκίνησε, και οι πολλές από εμάς ήδη αρχίσαμε να "χανόμαστε" από τις παρέες μας. Σημειώσεις & βιβλία έχουν γίνει οι καλύτεροί μας φίλοι. Τι γίνεται όμως με την ομορφιά; Μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε όμορφες και περιποιημένες, και να περάσουμε και τα μαθήματα;


Φυσικά και μπορούμε! Το ότι είμαστε φοιτήτριες δεν σημαίνει ότι σταματήσαμε να είμαστε γυναίκες. 

"Την φοιτητική ζωή πολλοί ζήλεψαν, την εξεταστική κανείς..."

#περιποιήσου
Αφιέρωσε 5 λεπτά κάθε πρωί και βράδυ, για να περιποιηθείς το πρόσωπό σου. Αρχικά, σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις ένα gel καθαρισμού που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο φρέσκια την επιδερμίδα σου. Έπειτα, άπλωσε την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα
Εγώ τις μέρες που αγχώνομαι (ναι, κι όμως με πιάνει άγχος με τις εξετάσεις!) εμφανίζω αυξημένη λιπαρότητα -και κάποια σπυράκια, για αυτό και μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα κατάλληλα προιόντα. Αυτές τις μέρες έχω λατρέψει τον εξής συνδιασμό: Το Essence pure skin anti-spot wash gel, απομακρύνει ρύπους/μακιγιάζ/μαύρα στίγματα και μυρίζει ευχάριστα και έπειτα η κρέμα ενυδάτωσης Lavera με εκχύλισμα μέντας & κολιτσίδας* αφήνει το πρόσωπο εντελώς ματ. Στα μαλλιά μου, για να τους δώσω έξτρα λάμψη και απαλότητα χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό τον ορό Goodbye Damage από την Garnier. 

Τέλος, έχω και μία σούπερ συμβουλή σε όλες τις φίλες που δεν τους αρέσουν τα πολλά προιόντα, αλλά θέλουν να αισθάνονται λαμπερό το πρόσωπό τους μέσα στην ημέρα. Χρησιμοποίησε το νεράκι της Avene, ψεκάζοντας το πρόσωπό σου και θα νιώσεις αμέσως την διαφορά. Εμένα με βοηθάει να νιώσω πολύ όμορφα και μου διώχνει ακόμα και το άγχος.


#ομόρφυνε
(Θα μου πείτε, μόνο με τα καλλυντικά ομορφαίνει κανείς; Όχι βέβαια. Απλά, μας βοηθάνε να αναδείξουμε καλύτερα τα χαρακτηριστικά μας.)

Πρώτο και τελείως απαραίτητο θεωρώ πως είναι ένα καλό concealer. Πολλές φορές ακούω κοπέλες που ξενυχτάνε διαβάζοντας, άρα σίγουρα μας χρειάζεται. Εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με μαύρους κύκλους, για αυτό και μου αρκεί η ελαφριά κάλυψυ & φωτεινότητα που προσφέρει το Catrice Re-Touch Light Reflecting στην απόχρωση #005. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ προιόν Catrice, και με άφησε απίστευτα ικανοποιημένη. Κοστίζει μόνο 4.50€ και σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Λίγο ρουζ στα μήλα, και αμέσως φαίνεται πιο υγιές το πρόσωπό μας! Μερικές κοπέλες είμαστε γεννημένες να έχουμε πρόσωπο σχεδόν πάντα χλωμό...Για αυτό και μου αρέσουν πολύ τα ρουζ σε μορφή στικ. Το ρουζ που με έχει ενθουσιάσει τελευταία και δεν βγαίνει από την τσάντα μου, είναι το w7 chunky cheeks* στην απόχρωση #tokyo. Τα φρύδια μας δεν θα μπορούσαμε να μην τα τονίσουμε, για ένα περιποιημένο αποτέλεσμα. Πλέον, ακόμα και σε καθημερινή βάση μου αρέσει να γεμίζω τα κενά των φρυδιών μου- αισθάνομαι πως το πρόσωπο φαίνεται αμέσως πιο όμορφο! Το οικονομικό kit φρυδιών της Essence Hello Autumn είναι αρκετά πρακτικό, και το πινελάκι κάνει την εφαρμογή των σκιών παιχνίδι. Είναι στην απόχρωση #02 Walk in the park, και περιέχει ακόμα και σκιά για highlight κάτω από το φρύδι. (Το αρνητικό του είναι πως δεν περιέχει κερί, αλλά είναι τόσο οικονομικό που μπορώ να του το συγχωρήσω!). Για την μάσκαρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι γνωστό πως είναι το πιο απαραίτητο προιόν για να απογειώσει το βλεμμα. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ την SuperShock της Avon, η οποία είναι τέλεια για πρωί και δεν προσφέρει υπερβολικό αποτέλεσμα. 

Τέλος, μην ξεχάσεις να αρωματιστείς με το υπέροχο Black Opium, το οποίο είναι ένα πανέμορφο γλυκό άρωμα. Αν δεν μπορείς να αγοράσεις το αυθεντικό, θα το βρεις στην Αρωματοποίηση. Είναι σχεδόν ίδιο με το αυθεντικό, μόνο που έχει πολύ οικονομικότερη τιμή!


Αυτά είχα να σας δείξω και να σας πω! Ελπίζω να είστε όμορφες κάθε μέρα, να μην ξεχάσετε να περιποιήστε και να προσέχετε τον εαυτό σας & φυσικά να περάσετε όλα τα μαθήματα. Και μια συμβουλή:
Βάλτε πρόγραμμα στο διάβασμα, θα σας καταπλήξει η αποτελεσματικότητά του! Καλή Επιτυχία σε όλες τις φοιτήτριες της παρέας.

PS 1: Έχω πολύ καιρό να κάνω post, αλλά τώρα πια είμαι ανανεωμένη και έχω πολλά νέα και ενδιαφέροντα προιόντα για να σας δείξω!
PS 2: Δεν έχω πια κάμερα, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τάμπλετ -ελπίζω να μου συγχωρέσετε την χαμηλή τους ποιότητα.


You Might Also Like

18 σχόλια

  1. Πολυ ομορφο post κι ωραια προϊοντα για ολες εμας που βασανιζομαστε με την εξεταστικη! :P
    Οσο για τις φωτογραφιες ειναι πολυ καλες κι ετσι!
    Καλη επιτυχια με την εξεταστικη σου,φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που το λες αυτό, γιατί χωρίς την DSLR αισθάνομαι πως δεν φαίνονται καθόλου καλές οι φωτογραφίες μου :)

      Διαγραφή
  2. Αχ εξεταστική ένα κεφάλαιο που πονάει !! Ωραία προϊόντα ανέφερες ειδικά το Essence pure skin anti-spot wash gel είναι από τα αγαπημένα της εταιρείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για μένα έχει γίνει αγαπημένα, αν και στην αρχή δεν το περίμενα- αφού κοστίζει μόνο 2.99 ευρώ!

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραιο ποστ..δεν ξερεις ποσο ζηλευω που εχεις εξεταστικη...ναι ναι.σοβαρα μιλαω..μου λειπουν τα φοιτητικα μου χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστεύω Βασιλική πως σου λείπει η εξεταστική :P Είναι μία ζόρικη περίοδος, όπως και να το δει κανείς...

      Διαγραφή
  4. Μπορεί να μην είμαι φοιτήτρια, αλλά απόλαυσα κι εγώ το post σου!! Καλή επιτυχία στην εξεταστική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που το ακούω αυτό :) Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να τα πάω καλα!

      Διαγραφή
  5. τελειο post !!ετοιμαζομαι για εξεταστικη και νιωθω τοσο πιεσμενη αλλα και πως εχω παραμελησει λιγο τον εαυτο μου!!μου φτιαξες τη διαθεση μονο και μονο που χαζεψα τα καλλυντικα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είμαι εδώ και πολλά χρόνια φοιτήτρια, παρόλα αυτά μου άρεσε το ποστ! Άσε που θα φανεί χρήσιμο και σε μη φοιτήτριες, αφού κάποια στιγμή ένα ξενύχτι θα το ρίξουμε, ειδικά όσες είναι μανούλες! :) Να προσθέσω σαν 10ο "προϊόν" το νερό, ειδικά για όσες πίνουν καφέ! Καλή επιτυχία!! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Εγώ ήθελα κυρίως να απευθυνθώ σε κοπέλες που έχουν αρκετό άγχος, αλλά και μειωμένο χρόνο για να περιποιηθούν τον εαυτό τους, άρα σίγουρα και σε μαμάδες. Το νερό & ο ύπνος θεωρώ πως είναι τα 2 πιο σημαντικά "μυστικά" της επιτυχίας. Σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραια αναρτηση ακομη και για εμας που απο φοιτητριες γιναμε καθηγητριες!!!!Το διαβασμα δεν τελειωνει ποτε ουτε φυσικα και η ομορφια!!!!Φιλια!!!Αθανασια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που έχουμε στην παρέα και καθηγήτριες :)
      Συμφωνώ απόλυτα αυτά τα 2 είναι ανεξάντλητα! Φιλάκια

      Διαγραφή