καλλυντικά

BornPrettyStore Review - Οικονομικά Ασιάτικα Καλλυντικά

8:14 π.μ.

Γειά σας κορίτσια!
Πριν από αρκετό καιρό επικοινώνησαν μαζί μου από το ασιάτικο site www.bornprettystore.com για να κάνω κάποιο review και να σας πω την άποψή μου για κάποια προιόντα ομορφιάς. Εκτός από προιόντα μακιγιάζ, στο site θα βρείτε και πολλές άλλες κατηγορίες προιόντων, και όλα με δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως! Επειδή πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού, απαιτείται να έχετε paypal ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα για να ψωνίσετε καθώς ΔΕΝ δέχεται αντικαταβολή.



Τα προιόντα που διάλεξα για δοκιμή είναι 2.
Το πρώτο είναι το ρουζ που βλέπετε, το Efolar στην απόχρωση #1 -είναι ένα ροζ που πορτοκαλίζει- και έχει μία πολύ προσεγμένη συσκευασία με καθρεφτάκι και πινελάκι. Δεν σας έκανα swatches στο χέρι, γιατί αδικείται πολύ σε σχέση με το αποτέλεσμα στα μάγουλα. Δίνει ένα πολύ ωραίο, ελαφρύ και απαλό αποτέλεσμα.
Για να είμαι ειλικρηνής, αρχικά διάλεξα την απόχρωση #4 που είναι ένα τέλειο Barbie Pink. Όμως ήταν σε έλλειψη, για αυτό και επέλεξα το πιο ευκολοφόρετο #1.
 Κοστίζει 2.7 ευρώ και σίγουρα θα το ξαναγόραζα, είναι ένα πολύ όμορφο προιόν και βολικό για ταξίδια!

Το δεύτερο προιόν είναι 5 ζευγάρια μισές βλεφαρίδες, οι οποίες έχουν διάφανη βάση και όχι μαύρη για να φαίνονται πιο φυσικές. Δεν είναι από φυσική τρίχα, αλλά πιστεύω πως  δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές. Στην εφαρμογή είναι λίγο δύσκολο να τις κάνετε ένα με τις φυσικές σας βλεφαρίδες, καθώς το υλικό τους δεν είναι πολύ εύκαμπτο... 
Κοστίζουν 4.4 ευρώ, αλλά δεν ξέρω αν θα τις αγόραζα ξανά διότι δεν με άφησαν 100% ικανοποιημένη! Αν θέλετε να πειραματηστείτε με ψεύτικες βλεφαρίδες, πιστεύω πως οι μισές είναι πιο εύκολες στην εφαρμογή από τις ολόκληρες.

Αν θέλετε να κάνετε μία παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα, προσφέρει στις αναγνώστριες του beautymaniac.gr 10% έκπτωση με τον εκπτωτικό κωδικό AMAH10.

Έχετε ψωνίσει από το BornPrettyStore; 
Πώς σας φάνηκαν οι τιμές των προιόντων σε σχέση με την ποιότητα;


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!!Το ρουζάκι φαίνεται όντως ευκολοφόρετο και σε καλή τιμή...η βλεφαρίδες αν διακρίνονται στο μάτι δεν λέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά Λυδία μου, καλή χρονιά και σε σένα! Συμφωνώ, ειδικά εμένα που οι βλεφαρίδες μου είναι αρκετά ίσες (και δυσκολεύομαι να χρησιμοποιώ το ψαλιδάκι για να τις γυρίσω), μου φαίνεται δύσκολο να τις κρύψω.
      Το ρουζάκι απλά τέλειο, θα δοκιμάσω σίγουρα και άλλα χρώματα στο μέλλον γιατί έχει πολύ βολική συσκευασία και είναι σούπερ για την τσάντα.

      Διαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ ωραία! Με γεια σου!!! Καλή Χρονιά σου εύχομαι, φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή