επιθυμίες

Pantene Review - Σειρά Προστασίας από την Τριχόπτωση

9:12 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα θα μιλήσουμε για την δική μου εμπερία σχετικά με την νέα σειρά της Pantene, η οποία υπόσχεται να προστατεύει τα μαλλιά μας από την τριχόπτωση. Εδώ και καιρό δοκιμάζω 3 προϊόντα της σειράς αποκλειστικά, για να έχω μία σίγουρη και ολοκληρωμένη άποψη! Πάμε να τα δούμε;


Η νέα σειρά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014, και
 στοχεύει να προστατεύει τα μαλλιά μας από την τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας. Γενικά, δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με την τριχόπτωση αλλά λόγω "κακής μεταχείρησης" και πολλής φθοράς (προιόντα styling, καθημερινό ίσιωμα) παρατηρούσα πολλές τρίχες κάθε μέρα στην βούρτσα μου. Μετά την χρήση της σειράς της Pantene, ένιωθα τα μαλλιά μου πιο απαλά-μεταξένια και όντως είδα διαφορά στην μικρή τριχόπτωση που είχα.

Σαμπουάν*
 Όπως όλα τα σαμπουάν της Pantene, κάνει πλούσιο αφρό και έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά! Καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά, είναι σε μεγάλη ποσότητα (στα 400ml) και μου άρεσε πολύ. Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, δεν τα βαραίνει και κοστίζει 4.99.
 Θα το αγόραζα; ✔

Conditioner*
Κάνει όντως τα μαλλιά πολύ απαλά και λεία, μόνο που πρέπει να προσέχετε να μην το εφαρμόζετε πολύ κοντά στις ρίζες γιατί θα σας "βαρύνει" τα μαλλιά. Είναι τόσο δραστικό, που δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιείτε μάσκα μετά! Μου άρεσε πολύ, αλλά θα ήθελα να αφήνει τα μαλλιά πιο ανάλαφρα! Κοστίζει κι αυτό 4.99€ (360ml), όπως και το σαμπουάν.
  Θα το αγόραζα; ✔-✘

Ορός Ενδυνάμωσης της Τρίχας*
 Το προϊόν που με απογοήτευσε πιο πολύ από όλα, δυστυχώς!
Κοστίζει 7.99€ και περιέχει βιταμίνη Β3 και προβιταμίνη Β5, ενώ περιέχει 95ml. Μυρίζει πολύ όμορφα και περιέχει μία πολύ βολική αντλία με καπάκι. Το χρησιμοποιούμε σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίζοντας σε χωρίστρες το κεφάλι και εφαρμόζοντάς το ακριβώς στο τριχωτό της κεφαλής. Έπειτα κάνουμε μασάζ για να απλωθεί σωστά το προϊόν. Όμως, σε μένα προσωπικά προκαλούσε κνησμό στο τριχωτό της κεφαλής και παρατήρησα ότι όσο διάστημα το χρησιμοποιώ παρουσίασα ξηροδερμία
 Θα το αγόραζα; ✘

Πώς σας φαίνονται τα προιόντα; 
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτήν την σειρά;

 *Τα προιόντα τα δοκίμασα ως πρεσβευτής στις epithimies.gr*


You Might Also Like

14 σχόλια

  1. pera apo t serum den exw xrisimopoiisei kapoio allo proion apo tn seira authn. emena dn m dimiourgise oute knismo oute fagoura alla nomizw pws genika dn ekane tpt apolutws st mallia m k sigoura dn th t ksana agorasw! t sampouan sigoura th t dokimasw kapoia stigmi!! :) polu endiaferon h anrtisi auti! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χαρά μου!! Χαίρομαι που μόνο σε μένα προκάλεσε κνησμό και ξηροδερμία... Ελπίζω να βελτιώσουν την σύνθεσή του, και να κάνει πράγματι την δουλειά που υπόσχεται!
      xxx

      Διαγραφή
  2. An kai xrisimopoiw genika tin pantene me provlimatizei auto pou eipes gia ton oro endunamwsis opote to skeftomai an tha to xrisimopoiousa... En telei ontws apotrepei tin trixoptwsi????
    http://bfandmore.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω, γιατί και να αποτρέπει την τριχόπτωση εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει σαν προιόν. Αφού από τις πρώτες κιόλας χρήσεις είδα ότι μου προκαλεί κνησμό και ξηροδερμία, σταμάτησα αμέσως να τον χρησιμοποιώ :)
      Φιλιά

      Διαγραφή
  3. δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο αυτά και τελευταία ψάχνομαι για προιοντα τριχόπτωσης γιατι τα μαλλιά μου με εγκαταλείπουν... Συνήθως αγοράζω το κλασικό της pantene. Αλλά θα ψάξω και για αυτά. Ο ορός βέβαια απορρίπτεται.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμάτησα να χρησιμοποιώ προϊόντα Pantene όταν δερματολόγοι στο Συγγρός μου είπαν απλά ...μακριά. Αν θέλετε να δυναμώσετε τα μαλλιά σας και να μειώσετε την τριχόπτωση συνιστώ δαφνέλαιο ή καστορέλαιο σαν μάσκα 1-2 ώρες πριν το λούσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνέλαιο και καστορέλαιο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά συχνά κάνω μάσκα με έλαια στα μαλλιά μου πριν το λούσιμο και αυτό τα κάνει μεταξένια!

      Διαγραφή
  5. Έχω δοκιμάσει μόνο το conditioner μέχρι στιγμής και μου φάνηκε καλό! Τον ορό δεν τον δοκίμασα γιατί φοβήθηκα ότι είτε θα μου λαδώσει τα μαλλιά είτε θα μου φέρει φαγούρα μιας και έχω ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Μετά το ποστ σου βλέπω ότι καλά έκανα και δεν τον χρησιμοποίησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα όπως κατάλαβες ο ορός δεν με άφησε καθόλου ικανοποιημένη...Το conditioner μου άρεσε αρκετά όμως-αν και δεν είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει.

      Διαγραφή
  6. Ήμουν ανάμεσα σε αυτη τη σειρά και την "πυκνά και δυνατά" της garnier. Τελικά -όπως φάνηκε κ συο blog μο βέβαια- προτίμησα της garnier γιατί τα προϊόντα της pantene δεν μου έχουν ταιριάξει ποτέ. Τα νιώθω βαριά. Κρίμα πάντως για τον ορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήμουν ανάμεσα σε αυτη τη σειρά και την "πυκνά και δυνατά" της garnier. Τελικά -όπως φάνηκε κ συο blog μο βέβαια- προτίμησα της garnier γιατί τα προϊόντα της pantene δεν μου έχουν ταιριάξει ποτέ. Τα νιώθω βαριά. Κρίμα πάντως για τον ορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Garnier έχω κι εγώ κάποια προιόντα της σειράς "Πυκνά και δυνατά", ακόμα δεν τα έχω χρησιμοποίησει όμως :) Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές τα Conditioner της Pantene όντως αν βάλεις μεγάλη ποσότητα βαραίνουν τα μαλλιά :)

      Διαγραφή