οικονομικά προιόντα

Αγαπημένα Προϊόντα ♡ Φεβρουάριος 2015

5:41 π.μ.


 Γειά σας κορίτσια! 
Καλό μήνα, και καλωσήρθαμε στην άνοιξη. Πόσο γρήγορα πέρασε κι αυτός ο μήνας. Λίγο η εξεταστική που τελείωσε, λίγο κάποιες άλλες υποχρεώσεις που με κράτησαν μακριά από τα posts. Αλλά τώρα είμαι έτοιμη και με νέα έμπνευση.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα του μήνα, και θα σας κάνω mini reviews για το κάθε προιόν όπως και κάθε φορά. 

Θα ξεκινήσω από 2 νέα προιόντα που δοκίμασα για πρώτη φορά αυτό τον μήνα, και με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη! Το πρώτο είναι η καλλυντική οδοντόκρεμα Yotuel*, η οποία υπόσχεται ότι λευκαίνει τα δόντια με συχνή-καθημερινή χρήση και προστατεύει το σμάλτο. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή παρατήρησα διαφορά στα δόντια, την χρησιμοποιώ συνέχεια και μου αρέσει πολύ. Το δεύτερο προιόν-ανακάλυψη είναι το μολύβι φρυδιών Brow Artist Shaper από την L'oreal Paris στην απόχρωση #02 Blonde. Από την μία μεριά περιέχει κερί, από την άλλη το μολύβι και φυσικά ένα πολύ βολικό βουρτσάκι. Είναι τέλειο για να γεμίζω κενά, χωρίς να φαίνεται πολύ έντονο και υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Εδώ και περίπου 2 μήνες χρησιμοποιώ τις μπατονέτες από τα Jumbo Personal Care Make up Sticks (η συσκευασία των 100 κοστίζει 0.50€). Είναι ιδανικές για να διορθώνετε λαθάκια στο eyeliner, ή στο μανικιούρ σας γιατί έχουν μυτερή μυτούλα. Αυτό βοηθάει να διορθώσετε και μάλιστα με λεπτομέρεια, ώστε να έχετε ένα τέλειο μακιγιάζ.
Μιάς και σας είπα για μανικιούρ, δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω στα αγαπημένα του μήνα 2 καταπληκτικά top coats που αξίζει να δοκιμάσετε:
Το Beauty Line Cosmetics Glossy Effect #205 και το Wet n Wild Matte Top Coat. Και τα 2 κάνουν ακριβώς ότι υπόσχονται, διατηρώντας το μανικιούρ αναλοίωτο για πολλές μέρες.

Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών, δεν αποχωρίστηκα ούτε για αυτόν τον μήνα την υπέροχη βάση για σκιές από την Radiant που κάνει αδιάβροχο το αποτέλεσμα. Το μόνο της μειονέκτημα είναι πως δεν αποχρωματίζει τα βλέφαρα, άρα αν έχετε φλεβίτσες που φαίνονται θα χρειαστείτε λίγο concealer. Συχνά χρησιμοποιούσα ένα φλατ πινέλο για να εφαρμόσω το concealer με ταμποναριστές κινήσεις, ενώ συνήθως το άπλωνα με τα δάχτυλα. Πλέον, προτιμώ το πινέλο για την συγκεκριμένη δουλειά.

Και περνάμε στο τελευταίο και μοναδικό προιόν για τα μαλλιά που είχα ακόμα και στην τσάντα μου, το μαγικό διφασικό σπρέυ Color Protect της Kyana*. Το είχα χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν, και πραγματικά αφήνει τα μαλλιά λαμπερά,απαλά και ανάλαφρα. Το χρησιμοποιώ πριν το styling και με έχει βοηθήσει τόσο στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών, όσο και στο φριζάρισμα. Σίγουρα θα το αγοράσω μόλις μου τελειώσει!

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα του μήνα! Φυσικά, χρησιμοποίησα και προιόντα μακιγιάζ και skincare τα οποία σας έδειξα εδώ, για αυτό και είπα να μην σας κουράζω αναφέροντας συνέχεια τα ίδια προιόντα. Θα χαρώ να δω και τα δικά σας αγαπημένα στα σχόλια! Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, η πιο χαρούμενη & πολύχρωμη εποχή του χρόνου μόλις ξεκίνησε.

*Ελπίζω η άνοιξη να μας δείξει το χαρούμενο πρόσωπό της, γιατί τόσες μέρες έχουμε συννεφιά και οι φωτογραφίες μου βγαίνουν σκοτεινές!*




You Might Also Like

24 σχόλια

  1. Γεια σου Λίλα!
    Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου, βλέπω έχουμε αρκετα κοινά, όπως τη βάση σκιών και τις μπατονετες απο τα jumbo, είναι απίστευτες!
    Το μολύβι φρυδιών μου κίνησε την περιέργια λόγω του κεριου που έχει! Θα το κοιτάξω!
    Μήπως θυμάσαι την τιμή του?
    Θα χαιρόμουν πολυ αν περνουσες καμια βόλτα απο το blog μου!
    http://whenelenametbeautyy.blogspot.gr/
    Πολλά φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έχουμε κοινά αγαπημένα Έλενα! Το μολυβάκι για τα φρύδια από την L'oreal κόστιζε γύρω στα 7 ευρώ με μία προσφορά πριν λίγες μέρες, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν κοστίζει παραπάνω από 10€. Θα τσεκάρω το blog σου, φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου :) Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήξερα οτι τέτοιες μπατονέτες στα jumbo με σώζεις !Φιλακιααααα ααα και η φωτογραφίες ειναι απλα υπέροχες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα χαίρομαι που ενημερώθηκες από εμένα! Είναι όντως πολύ βολικές και φθηνές :)
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες, τώρα που άνοιξε ο καιρός πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερες. Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ, Η ΒΑΣΗ ΣΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Είναι η καλύτερη βάση που έχω χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό :)

      Διαγραφή
  5. Η βάση της radiant είναι όντως πολύ καλή. Ωραία αγαπημένα Λιλα μου. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα :) Ναι είναι απλά αγαπημένη! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. αυτη η οδοντοκρεμα πρεπει να ειναι πολυ καλη..τη βλεπω να κυκλοφορει πολυ τωρα τελευταια..ισως τη δοκιμασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι αρκετά διάσημη στο εξωτερικό, τώρα που ήρθε στην Ελλάδα κι εγώ την είδα από άλλες blogoφίλες :) Μου αρέσει πάρα πολύ! Προς το παρόν χρησιμοποιώ αυτήν με το άρωμα μέντα και είναι σούπερ.

      Διαγραφή
  7. Αγαπημένη η βάση σκιών από radiant :)
    Από τότε που την απόκτησα,τη χρησιμοποιώ συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ... Όσες άλλες έχω δοκιμάσει τις άφησα στην άκρη :)

      Διαγραφή
  8. Υπεροχα ολα ^^ αυτη την βαση την θελω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την πάρεις, από όσες έχω δοκιμάσει είναι η καλύτερη :) Στην αρχή κι εγώ ήμουν διστακτική γιατί κοστίζει λίγο παραπάνω από 8€, αλλά η ποσότητά της είναι τεράστια!

      Διαγραφή
  9. Πραγματικά δεν μπορώ ποτέ να τις πετύχω αυτές τις μπατονέτες! Από ποια jumbo τις παίρνεις γιατί στο λιμάνι δεν τις έχω βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Jumbo στην Πυλαία του ΙΚΕΑ τις βρήκα Μαρία μου :) Πριν περίπου 1-2 μήνες, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς.

      Διαγραφή
  10. Ομορφα τα αγαπημενα σου Λιλα!
    Αυτο της beauty line το top coat το θελω και εγω, ρωτησα εδω στο μαγαζι που τα αγοραζω και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει, τραγικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ στην Θεσσαλονίκη τα βρίσκουμε σε όλα τα Dust+Cream πάντως :) Κρίμα που δεν το βρήκες... Είναι πολύ καλό και η λάμψη του κρατάει πολλές μέρες!

      Διαγραφή
  11. Αυτές οι μυτερές μπατονέτες είναι σωτήριες, εννοείται ότι τις έχω και εγώ! :) Η βάση της Radiant είναι όντως πολύ καλή και αρκετά οικονομική, κρατάει πολύ καιρό! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι οι μπατονέτες και εμένα με έχουν βολέψει πάρα πολύ...Σε συνδιασμό με νεράκι micellare διορθώνουν κάθε λάθος του μακιγιάζ :) Φιλάκια Σταυρούλα μου!

      Διαγραφή
  12. αυτό το σπρέυ από kyana το χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια και κάνει καταπληκτική δουλειά. Είναι μακράν καλύτερο ακόμη κ από πολλά λαδάκια που κυκλοφορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή