άνοιξη

5&1 Spring Outfit Ideas ♥

8:19 π.μ.

Hello girls! Σήμερα είναι η πρώτη μου "απόπειρα" να σας δείξω κάποιες ιδέες για τα ανοιξιάτικα outfits μας, εμπνευσμένη από το γνωστό ασιάτικο site www.sheinside.com. Σε μία πρόσφατη βόλτα μου στο συγκεκριμένο e-shop βρήκα πολλές όμορφες ιδέες. Φυσικά εσύ μπορείς να τις προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ! Επιπλέον, η ποιότητα των ρούχων είναι πολύ καλή και τη συγκεκριμένη περίοδο έχουν σούπερ εκπτώσεις-οπότε θεώρησα μία καλή ευκαιρία για να σας τα παρουσιάσω. Για να δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να ανανεώσουμε το στυλ μας, χωρίς να ξοδέψουμε μία περιουσία.


Outfit #1 - Candy Sweet Lady
Πάντα ήμουν λάτρης του τζιν μπουφάν! Ακόμα και αν φοράω τζιν από κάτω, την άνοιξη δεν το αποχωρίζομαι. I love total demin look! Η φούστα πιστεύω πως είναι το κομμάτι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, με αυτό το υπέροχο print. To crop top δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού τα 2 τελευταία χρόνια αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας και το έχουν τιμήσει οι περισσότερες fashionista.

Denim Jacket: http://goo.gl/sUijFI


 Outfit #2 - My favorite boho style
 Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε (μάλλον γιατί σας το έχω πει πολλές φορές) αλλά έχω μεγάλη αγάπη στο ροζ χρώμα. Το συγκεκριμένο ροζ-μπεζ που έχει το δερμάτινο τζάκετ θεωρώ πως είναι ιδανικό για την άνοιξη. Το μπλουζάκι με τα κρόσια αποπνέει boho αίσθηση, ενώ με ένα ψηλόμεσο τζιν αποτελεί τον ιδανικό συνδιασμό. Τέλος, με ένα statement κολιέ και μαύρα/εκκεντρικά γυαλιά ηλίου νομίζω πως ολοκληρώνεται τέλεια το λουκ. Αναμφίβολα το αγαπημένο μου, σίγουρα θα το φορούσα είτε με χαμηλό παπούτσι (μπαλαρίνα) για πρωί, είτε με ψηλοτάκουνες γόβες για βράδυ.

Statement Necklace: http://goo.gl/zufRCV


 Outfit #3 - Just a kid
 Πόσες φορές δεν νιώθουμε ότι μας λείπει η ανέμελη παιδική μας ηλικία; Αν θέλετε να φορέσετε κάτι ανάλαφρο και χαρούμενο, τότε αυτό το outfit θα γίνει το αγαπημένο σας! Χρειάζεστε μόνο μία ολόσωμη τζιν φόρμα, ένα ιδιαίτερο t-shirt (εγώ διάλεξα αυτό με το καρπουζάκι) και κάποια απλή μπότα για να ισορροπήσει το λουκ και να μην φαίνεται πολύ πρόχειρο.




 Outfit #4 - Polka Dots Girl
 Αν σε αυτό το outfit είχα επιλέξει ένα συνηθισμένο τζιν, τότε όντως θα ήταν ένα πολύ καλό κάζουαλ σύνολο ιδανικό για όλες τις ώρες. Με το polka dots print του τζιν πιστεύω πως το σύνολο αποκτά άλλο ύφος, γίνεται πιο παιχνιδιάρικο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.



 Outfit #5 - Not another casual lady

 Επειδή συνήθως τα blogs προβάλλουν casual looks, ήθελα να σας προτείνω και 2 σύνολα που είναι ιδανικά για κάποια ειδική περίσταση, ή για να φορεθούν βράδυ. Στο συγκεκριμένο outfit βλέπετε μία υπέροχη φόρμα, η οποία συνδιάζεται τέλεια με μαύρες γόβες και σας βγάζει από την δύσκολη θέση να φοράτε συνέχεια φόρεμα (εν'ολίγης κάνει τη διαφορά). Τα αξεσουάρ που θα διαλέξετε μπορούν να κινηθούν σε τόνους του μπεζ ή του μαύρου-εγώ διάλεξα του μαύρου γιατί πάντα το έβρισκα αρκετά σικ σαν χρώμα.



 Outfit #6 - Spring Princess
Αυτό το φόρεμα με εντυπωσίασε, και δεν θα μπορούσα να το παραλείψω! Από μόνο του δημιουργεί ένα υπέροχο χρωματικό καμβά στον οποίο μπορείτε να κινηθείτε για αξεσουάρ και παπούτσια! (Εγώ και πάλι επένδυσα στο ασφαλές μαύρο.) Νομίζω πως θα φορεθεί τέλεια σε κάποια βάφτιση, γάμο, δεξίωση ή οποιαδήποτε ειδική περίσταση και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα!



Αυτή ήταν η σημερινή μου έμπνευση για κάποια ανοιξιάτικα outfits! Εσείς έχετε ψωνίσει ποτέ από το sheinside.com ;
Μην ξεχάσετε να μου πείτε ποιό από τα 6 είναι το αγαπημένο σας outfit!


You Might Also Like

13 σχόλια

  1. Υπεροχο post και μου έδωσες πολλές ιδεές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χαριτωμένα όλα! Το 4ο μάλλον θα διάλεγα, τα υπόλοιπα αν και γλυκούλια δε νομίζω ότι θα μου πήγαιναν δυστυχώς! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα να σας δείξω μερικά ιδιαίτερα looks, κουράστηκα να βλέπω τα συνηθισμένα. :P

      Διαγραφή
  3. Τελεια ολα +_+ η φουστα απο το πρωτο omg την θελω χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εμένα μου έδωσες πολλές ιδέες!! Υπέροχο post <3 xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with long sleeve velvet skater dress.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    ΑπάντησηΔιαγραφή