οικονομικά προιόντα

Beauty Mood of the week #2

1:54 μ.μ.


Γειά σας κορίτσια! 
Σήμερα θα μιλήσουμε για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στην εβδομάδα. 
Όπως θα δείτε, πολλά από αυτά είναι σε γήινες αποχρώσεις γιατί τα ουδέτερα χρώματα τα προτιμούσα πολύ μέχρι στιγμής. (Τώρα που καλοκαιριάζει θα ξεκινήσω και λίγο πιο "χαρούμενα" όμορφα στο μακιγιάζ.)
Ξεκινάω από το αγαπημένο μου προϊόν, το οποίο είναι το liquid concealer από την Golden Rose. Επιτέλους βρήκα κάτι καλυπτικό για να κρύβω τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Δεύτερο αγαπημένο προϊόν για σούπερ όγκο στις βλεφαρίδες είναι η sexy black μάσκαρα, η οποία έχει περίεργο βουρτσάκι και απίστευτα θηλυκή συσκευασία!
Επίσης, δεν αποχωρίστηκα καθόλου το NYX Chunky Dunk στην απόχρωση Caramel Martini. Είναι ένα ενυδατικό χειλιών με υπέροχο χρώμα, αλλά δεν μου πολυαρέσει η μυρωδιά/γεύση του. Θα σας μιλήσω και αναλυτικά για το συγκεκριμένο #σετ με chunky dunks της Nyx σε μελλοντικό post. Αντί για eyeliner προτίμησα το μαύρο, απίστευτα βουτυρένιο μολύβι για τα μάτια #1 από YSL.
2 πολύ όμορφα και ουδέτερα χρώματα για τα νύχια είναι τα βερνίκια #584 και #655, και σαν συνδιασμός στα νύχια πιστεύω πως είναι ιδανικά.


Συνεχίζουμε με μία αγαπημένη nude παλέττα* από την uma (σας την σύστησα και εδώ) και το Mega Glo της Wet n Wild*. Πιστεύω πως ειδικά το καλοκαίρι θα γίνει ο αγαπημένος μου σύμμαχος για λαμπερό, μαυρισμένο δέρμα μιάς και δεν μαυρίζω σχεδόν καθόλου. Το προιόν για τα μαλλιά που με εξέπληξε ευχάριστα αυτή την εβδομάδα είναι το καινούργιο optimum oil repair από την Orzene. Υπόσχεται να δώσει στα καταπονημένα, πολύ ξηρά μαλλιά την χαμένη λάμψη τους! Μυρίζει τέλεια, αφήνει όντως πολύ απαλές τις άκρες μου αλλά δυστυχώς περιέχει αλκοόλ- το οποίο μακροπρόθεσμα λέγεται ότι ξηραίνει τα μαλλιά.
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προιόντα; Ποιά ήταν τα δικά σας αγαπημένα την εβδομάδα που πέρασε;





You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα προιόντα στις αποχρώσεις που μου αρέσουν πολύ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα, είναι από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις οι συγκεκριμένες!xx

      Διαγραφή
  2. Η UMA έχει καλά προϊόντα! Έχω το κόκκινο από τα matt lipgloss της, πόόόλυ ωραίο!!!
    Το concealer από Golden Rose είναι όντως αρκετά καλυπτικό;;
    Όσο για το YSL το έχω κι εγώ από το madame figaro (νομιζω και πρέπει να ήταν του δεκεμβρίου μαζί με την baby doll mascara) και είναι εξαιρετικό! Πιο οικονομική εναλλακτική και σχεδόν ίδια ποιότητα, διάρκεια κτλ. σε μένα είναι το volcanic mineral από Korres!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το concealer της GR είναι αρκετά καλυπτικό, σίγουρα υπάρχουν και πιο καλυπτικά βέβαια αλλά πιστεύω πως αν έχεις ένα μέτριο θέμα με κύκλους ή φλεβίτσες στα μάτια θα σε βολέψει χωρίς να γκριζάρει :) Αυτό το Volcanic Mineral το έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, αλλά επειδή έχω ακόμα μία παλιά "έκδοση" μαύρου μολυβιού του Κορρέ δεν το έχω πάρει ακόμα.

      Διαγραφή
  3. Λατρεύω αυτό το μολύβι απο YSL , γιατί πρέπει να είναι τόσο ακριβό? ε?
    Κάνε του διόρθωσή (για τα μάτια). Πολλά γλυκά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα μπερδεύτηκα! Ευχαριστώ για την παρατήρηση το διόρθωσα :) Τι να κάνουμε, πολλές φορές τα πολύ ακριβά προιόντα είναι και πολύ καλά!

      Διαγραφή
  4. Ετσι ακριβως χεχε τελειο το τελευταιο μπεζ βερνικι, καλα το μαυρο μολυβι απο ysl ειναι υπεροχο αχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραψε ακυρο στο ετσι ακριβως χαχα...ουτε εγω ξερω τι εννοουσα :P

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει Kate μου κάτι κατάλαβα χαχα! Το μπεζ το βερνίκι το έχω φορέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, ειδικά τον τελευταίο καιρό :)

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Νίνα! Και η τιμή τους τρομερή σε σχέση με την ποιότητα :)xx

      Διαγραφή
  6. Βλέπω ότι αυτή η παλέτα από uma και η μάσκαρα από golden rose,παίζουν πολύ τελευταία! Θα ήθελα να βρω ευκαιρία να τις πάρω και να τις δοκιμάσω!
    Φιλιά από http://mikelasbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις δοκιμάσεις, είναι πολύ οικονομικά προιόντα και αξίζουν σίγουρα τα λεφτά τους :)xx

      Διαγραφή
  7. Πολυ ομορφα τα προιοντα χρησιμοποιησες Λιλα!
    Η μασκαρα φαινεται ενδιαφερουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Την χρησιμοποιώ μαζί με την The Rocket και μαζί μου δίνουν υπέροχο βραδινό αποτέλεσμα :)
      xx

      Διαγραφή
  8. Ax αυτή η μάσκαρα της GR! Την έχω και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά.
    Έχουμε αγάπη στα ίδια χρώματα βλέπω. <3 <3
    Φιλάκια Λιλάαααακι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα εγώ ανάλογα με την διάθεσή μου έχω και την αντίστοιχη "έμπνευση", αλλά ειδικά σε σκιές σχεδόν πάντα προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις :)

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Ναι και μένα μου αρέσουν πολύ! Αν και όσο φτιάχνει ο καιρός, ξεκινάω κι εγώ να φοράω στα νύχια πιο χαρούμενα χρώματα :)

      Διαγραφή
  10. Την είχα δει τη μάσκαρα στο time4beauty στη Νέα Ιωνία, αλλά δεν την πήρα, γιατί μου φάνηκε περίεργο το βουρτσάκι! Είναι εύκολο να το χειριστείς ή μπα; Την παλετούλα από uma τη θέλω, με κολάζεις! Αυτή η σειρά της orzene μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά το conditioner και η μάσκα! Φιλιά πολλά Λίλα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή