Ελληνική Εταιρία

Kyana Review ♡ Επαγγελματική Φροντίδα για τα μαλλιά

6:49 π.μ.


Γειά σας κορίτσια! Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για μία πολύ γνωστή ελληνική εταιρία στον χώρο των επαγγελματικό προιόντων μαλλιών, την Kyana. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς των μαλλιών από το 2006, και έχει δημιουργήσει διάφορες σειρές προιόντων ώστε να ικανοποιήσει κάθε μας ανάγκη.
 Η δική μου πρώτη επαφή με την Kyana έγινε το 2014 μέσω του Cherrybox, καθώς στο πρώτο κουτάκι που κυκλοφόρησε βρήκα το διφασικό σπρέυ Color Protect.

Evozen: θεραπευτικά συστατικά & προιόντα styling

Life Box: εντατική ενυδάτωση & επανόρθωση

KYANA Men: ειδική σειρά για τους άντρες

Studio Expressions: νέα τεχνική των ενισχυμένων χρωματομορίων

Herboria Max: χωρίς αμμωνία και με εκχυλίσματα σπόρων ηλιοτροπίου

Πάμε να δούμε τι χρησιμοποίησα εγώ από την Kyana, και ποιά είναι γενικά η γνώμη μου για τα προιόντα της.


Color Protect Διφασικό Σπρέυ 100ml (Life Box)
 Όπως σας είπα και λίγο πιο πάνω, είχα ήδη χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προιόν στο παρελθόν και νομίζω πως είναι must-have. Δεν ξεβγάζεται, έχει απίστευτο άρωμα που διαρκεί πάνω στα μαλλιά και τα κάνει πολύ ευκολοχτένιστα και απαλά. Επειδή τα μαλλιά μου δεν είναι βαμμένα, δεν μπορώ να σας μιλήσω για το αν κάνει όντως δουλειά στην προστασία του χρώματος. Νομίζω πάντως πως είναι από τα καλύτερα προιόντα για τα μαλλιά που κυκλοφορούν.
Τιμή: 100ml 8.50€ και τα 300ml 16.00€
 Θα το αγόραζα αν τελείωνε;


Revitalizing Mask για βαμμένα μαλλιά
Υπέροχη μυρωδιά, παιχνιδιάρικο λαχανί χρώμα! Προσφέρει πολύ ωραία απαλότητα, δεν βαραίνει την τρίχα και παρόλο που την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου εδώ και 2 μήνες έχει φτάσει μέχρι την μέση.
Η υφή της μου αρέσει επίσης, και το γεγονός ότι δρα γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πάνω από 2-3 λεπτά.
Τιμή: 250ml 9.00€ και τα 500ml 16.00€
 Θα το αγόραζα αν τελείωνε;




Shampoo Rasberry (Salon Professional)
Σαμπουάν που προστατεύει την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Έχει τέλεια, φρουτένια μυρωδιά και απαλό ροζ χρώμα. Περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών A,E,F και H. 
Καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά και ενυδατωμένα. Ακόμα κι αν δεν βάλω μάσκα μετά, δεν τα αφήνει ξηρά όπως συνήθως θα έκανε κάποιο σαμπουάν ευρείας.
Τιμή: 250ml 6.00€ και τα 1l 8.10€
 Θα το αγόραζα αν τελείωνε;


Volume Now Shampoo για έξτρα όγκο (Evo Zen)
 Ένα σαμπουάν με πιο παχύρευστη σύνθεση από το προηγούμενο, καθαρίζει πολύ όμορφα και όντως προσφέρει όγκο στα μαλλιά σε σχέση με τα συνηθισμένα σαμπουάν.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το άρωμά του θυμίζει ανδρική κολώνια, και μάλιστα μένει στα μαλλιά αρκετές ώρες μετά την χρήση.
 Τιμή: 250ml 12.20€
  Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘
(για προσωπική χρήση όχι λόγω αρώματος, για άνδρα σίγουρα ναι)

 Sculpting Mousse Αφρός για Φορμάρισμα (Evo Zen)

Πριν περίπου μία εβδομάδα έκοψα τα μαλλιά μου στο ύψος των ώμων περίπου, και χρησιμοποιώ συχνά τον συγκεκριμένο αφρό για styling. Προσφέρει υπέροχο σπάσιμο στα μαλλιά, χρειάζεσαι απίστευτα μικρή ποσότητα κάθε φορά και διατηρεί το αποτέλεσμα για ώρες. 
Ενώ εδώ και πολλά χρόνια ίσιωνα συνεχώς τα μαλλιά μου, με τον συγκεκριμένο αφρό μπορώ επιτέλους να τα φτιάχνω χωρίς θερμότητα.
 Τιμή: 300ml 9.00€
Θα το αγόραζα ξανά;
Συμπέρασμα: Τα μαλλιά μας είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά μας που βλέπει κάποιος, άρα είναι όμορφο να προσπαθούμε να τα διατηρούμε υγιή, καθαρά και λαμπερά. Με την βοήθεια της Kyana μπορούμε να απολαύσουμε επαγγελματική περιποίηση μαλλιών στο σπίτι, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Η Kyana προσφέρει έκπτωση -10% σε όλους τους αναγνώστες του beauty maniac χρησιμοποιώντας τον κωδικό "4532" στο www.kyana.gr

Εγώ αγαπώ την Kyana... Εσείς;
Μία δοκιμή νομίζω ότι θα σας πείσει.

*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples*

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον το post:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ ωραία! Θα ήθελα να δοκιμάσω αν έχει κάποιο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα όσα δοκίμασα δεν μου άφησαν καθόλου λιπαρότητα! Σου προτείνω ειδικά την μάσκα, γιατί έχει πολύ ανάλαφρη σύνθεση και αφήνει τα μαλλιά αέρινα :)
      xx

      Διαγραφή
  3. We love KYANA! και ελληνική και ποιοτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω χρησιμοποιήσει το διφασικό σπρέι!
    Πραγματικά το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι νομίζω κι εγώ πως είναι από τα καλύτερα προιόντα της Kyana!xx

      Διαγραφή
  5. Τα προϊόντα Kyana είναι τόοοοσοοοο καλά!!!
    Το σπρέυ για βαμμένα μαλλιά θα το πάρω!
    Επ΄σιης, το γαλάκτωμα για βαμμένα μαλλιά είναι πολύ αποτελεσματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις, είναι απίθανο το σπρέυ! Τα προιόντα Kyana είναι πολύ ποιοτικά, αξιόλογα και οικονομικά σε σχέση με την ποσότητά τους :)
      xx

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραια αναρτηση, εχω μονο το λαδακι argan της kyana και το λατρευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α πολύ χαίρομαι που σου αρέσει :) Θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή, νομίζω πως θα κάνει τρομερή δουλειά σε κατεστραμένες άκρες.

      Διαγραφή
  7. Γεια σου Λιλα! Κυαναααα
    Ναι και εγω ειμαι ενθουσιασμενη με την εταιρεια και αρχισα να δοκιμαζω σιγα σιγα. Δοκιμασα δυο προιοντα που δεν τα εχεις συμπεριλαβει, το shampoo almond (για ολους τους τθπους καιμλεπτα μαλλια) και την restructuring mask με εκχυλισματα φυκιων. Το σαμπουαν δυστυχως δεν με ενθουσιασε καθολου. εχει ομορφο αρωμα αμυγδαλου αλλα για τα δικα μου λεπτα και λιπαρα μαλλια δεν εκανε τιποτα παρα τα βαραινε. Οσο για τη μασκα ειναι τρομερη τη χρησιμοποιω 2-3 φορες τη βδομαδα και κανει φοβερη δουλεια αφηνοντας και μια υπεροχη μυρωδια στα μαλλια κατα τη διαρκεια της μερας 😆 θα δοκιμασω ομως και καποια απο τα προιοντα που προτεινεις γτ τα βλεπω πολλα υποσχομενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαρώ πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου, αν δοκιμάσεις κάτι από όσα προτείνω. Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή