ασιάτικα sites

Back to basics

4:39 π.μ.

Δεν ξέρω αν είναι ακόμα μία τάση της μόδας, αλλά το απλό και λιτό ντύσιμο πάντα το εκτιμούσα. Ίσως περνάει απαρατήρητο αν δεν το στολίσεις με κάποιο μεγαλύτερο κόσμημα. Ίσως και όχι. Γραμμές λιτές, κομμάτια μίνιμαλ έρχονται να μας ντύσουν με άνεση και στυλ. Τα δικά μου αγαπημένα (χειμώνα-καλοκαίρι) είναι τα άσπρα/μαύρα και οι υπέροχοι συνδιασμοί που μπορούν να προκύψουν. Αυτή την άνοιξη άρχισα βέβαια να αγαπώ και τα παστέλ, τα οποία αποτελούν ίσως την μεγαλύτερη τάση. 
Must have και φέτος, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι αποτελεί το κομμάτι κλειδί που λέγεται κιμονό! Πέρυσι πίστευα ότι είναι κάτι too much για καλοκαίρι, φέτος όμως αναθεώρησα καθώς είδα πως υπάρχουν κομμάτια χωρίς υπερβολικά κρόσια και σχήματα.



Όπως είπα και πιο πάνω, αν οι απλές γραμμές συνδιαστούν με ένα statement κόσμημα το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό! Κολιέ για καθημερινά oufits και σκουλαρίκια για πιο ειδικές περιστάσεις. Εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό το look;
*Και στις διακοπές σου θα σε βολέψει πολύ, καθώς μπορείς να έχεις 5-6 βασικά κομμάτια που συνδιάζονται μεταξύ τους και κάποια statement κοσμήματα ώστε να τραβάς τα βλέμματα!



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. τέλεια ! μου αρεσουν πολυ τα αξεσουαρ .. φιλακια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες προτάσεις Λίλα μου! Θέλω να πάρω ένα τέτοιο μαύρο-χρυσό κολιέ! :) Φιλάκια πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου, κι εγώ το έχω βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο! xx

      Διαγραφή