διαγωνισμός

Κερδίστε: ένα scrub προσώπου από το mybeautifulbody.gr

1:08 π.μ.


Γειά σας κορίτσια! Σήμερα θα μιλήσουμε για το πως θα αποκτήσουμε ένα όμορφο, σφριγηλό σώμα.
 Στο mybeautifulbody.gr υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε βήμα βήμα το σώμα που ονειρεύεστε, με τρόπο φυσικό. Σκοπός της εταιρία είναι η επιτάχυνση του μεταβολισμού, και για αυτό εισάγει προϊόντα από την Ταϋλάνδη,τα οποία είναι φυτικά και δεν περιέχουν καφεΐνη. Αν θέλετε να δείτε το σώμα σας να αλλάζει προς το καλύτερο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο My Beautiful Body. Στο συγκεκριμένο site θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα σκευάσματα, προιόντα ομορφιάς, βιταμίνες, συμβουλές και άλλα!

Σε συνεργασία με το mybeautifulbody.gr λοιπόν χαρίζουμε σε μία τυχερή νικήτρια ένα φυσικό Peeling προσώπου στα 50ml για κανονικά και μικτά δέρματα με βάση το Κόκκινο Σταφύλι και κόκκους από Κουκούτσια Ελιάς από την ελληνική εταιρία Body Farm (αξίας 17,99€). Αν θέλετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το δώρο, κάντε κλικ εδώ.

Θέλεις να το κερδίσεις;
Απλά χάρισε το #like σου στις σελίδες Beauty Maniac Blog και My beautiful Body, #share και #comment την φωτογραφία που θα βρεις στο facebook εδώ και να γίνεις μέλος στην ομάδα που θα βρεις στο http://goo.gl/hV9qaI.
Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 24 Απριλίου στη 13.00 το μεσημέρι. Ραντεβού εδώ την ίδια μέρα το απόγευμα για να δεις αν είσαι η νικήτρια!
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στην mailing list μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για κάθε νέο ομορφιάς και διαγωνισμούς.

Και μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει κυρίως από μέσα μας!
Μην ταλαιπωρείς το σώμα σου με εξαντλητικές δίαιτες, κάνε ένα βήμα κάθε φορά και θα δεις που δεν θα απογοητευτείς. 

Update με την νικήτριά μας, που είναι η Xanthi Sgourou!
 

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Γεια σου! Είμαι καινούρια blogger... Αν θες ρίξε μια ματιά.... http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο σταφύλι περιεχει την καλυτερη αντιοξειδωτικη ουσια.!!!σας ευχαριστουμε.Καλό Καλοκαίρι να έχετε.f/cgm.blog.youtube.twitt-georgiavetsou -email georgiavetsou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή