ενυδατική

Tony Moly Honey AppleCream Review

7:56 π.μ.


Είναι κορεάτικη εταιρία και έχει απίστευτες cutie συσκευασίες, που θυμίζουν τα συστατικά που χρησιμοποιεί στα προιόντα της! Ποιά είναι; Η γνωστή Tony Moly φυσικά. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Red Appletox HoneyCream μέσα από το CutiePieMargia Memebox μου, και σήμερα θα σας μιλήσω για αυτήν. 

Αρχικά να σας πω ότι την έχω λατρέψει
Με το που βλέπεις την συσκευασία της σου φτιάχνει την διάθεση. Οι περισσότερες ίσως την έχετε δει ως backround σε κάποιες φωτογραφίες μου, και νομίζετε πως είναι διακοσμητικό το μηλαράκι.. Αλλά κάνετε λάθος, είναι αυτή εδώ η αγαπημένη κρέμα-μηλαράκι.
Όπως θα δείτε και στην περιγραφή παρακάτω, περιέχει εκχυλίσματα κόκκινου μήλου και μέλι. Μόλις ξεβιδώσεις το καπάκι της, βλέπεις μία υπέροχη σπατουλίτσα (δάχτυλα μέσα στην κρέμα; #not!) και προστατευτικό καπάκι. Μόλις την άνοιξα για πρώτη φορά, 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
α) η απίστευτη μυρωδιά της που σου σπάει την μύτη, σαν να έκοψες μόλις ένα μήλο και
β) η τεράστια ποσότητα που περιέχει, στα 80ml.
Ναι καλά είδατε, 80ml!

Τι άλλο την κάνει τόσο καλή; Η υφή της, που είναι gelly και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα καθώς και το γεγονός ότι απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται αμέσως. Σε συνδιασμό με άλλα serums λειτουργεί άψογα, και δεν νιώθεις ότι "βαραίνει" το δέρμα. Όσο διάστημα την χρησιμοποίησα η επιδερμίδα μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, και με βοήθησε πολύ να έχω βελούδινο δέρμα και ενυδατωμένο χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στην ζώνη Τ- που τελευταία είμαι λίγο επιρρεπής. Αν έχετε ευαίσθητη/κανονική/μεικτή επιδερμίδα, είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσετε την ανάλαφρη υφή της και την απαλή ενυδάτωση που προσφέρει.

Όσο για την τιμή της;
Θα την βρείτε γύρω στα 10-12€ σε διάφορα κινέζικα e-shops (στο Memebox πλέον όχι, αφού δεν κάνει αποστολές στην Ελλάδα), αλλά εγώ θα σας πρότεινα να κοιτάξετε και στο e-bay που σίγουρα θα την βρείτε σε καλή τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.

Όσο για τα συστατικά της, προβληματίστηκα λίγο με όσα είδα εδώ καθώς και με το γεγονός ότι περιέχει parabens. Κι ενώ μου άρεσε πολύ σαν προιόν γενικά, δεν ξέρω αν θα την αγοράσω ξανά όταν (και αν βασικά) τελειώσει.
Εσείς τι λέτε, έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποιο προιόν της εταιρίας Tony Moly;



You Might Also Like

12 σχόλια

  1. τι χαριτωμένη συσκευασία πραγματικά υπέροχη! φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι από συσκευασία τα πάει πολύ καλά, από συστατικά δεν ξέρω :P
      xx

      Διαγραφή
  2. Πόσο όμορφη συσκευασία!!! πραγματικά!
    Ενδιαφέρουσα η σελίδα που έβαλες για τα συστατικά, καλά κάνεις και τα ελέγχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι μπορώ κάνω Μαρία μου να ενημερώνομαι και να ενημερώνω κι εσάς. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να λέω μόνο ότι είναι απίθανη κρέμα, ενώ στα συστατικά έχει parabens και μερικά ακόμα βλαβερά... :)
      xxx

      Διαγραφή
  3. δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο αυτήν την εταιρεία αλλα η συσκευασία της είναι υπέροχα γλυκιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο post!!!! Την έχουμε βρει κι εμείς σε κάποιο Memebox, αλλά προς το παρόν περιμένει υπομονετικά κλειστή να έρθει η σειρά της. Χαιρόμαστε που σου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσιαα! Φυσικά περιμένουμε και την δική σας γνώμη για την κρεμούλα της Tony Moly. Σας συγχαίρω πάντως που κρατιέστε, εγώ μόλις πάρω στα χέρια καινούργιο προιόν το ανοίγω αμέσως :)
      xx

      Διαγραφή
  5. Το memebox δε πραγματοποιεί αποστολές στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχώς έχει σταματήσει πλέον! Ελπίζω να ξεκινήσει ξανά κάποια στιγμή τις παγκόσμιες αποστολές :)

      Διαγραφή