εσώρουχα

Ζαχαρένια εσώρουχα από την Sweet & Cotton ♡

5:46 π.μ.


 Πλέον πολλές από τις αγορές μου ρούχων και καλλυντικών γίνονται μέσω ίντερνετ, γιατί πάντα βρίσκω αυτό που θέλω συγκρίνοντας διαφορετικά προϊόντα και πέφτω σε πολύ ωραίες ιδέες. Σε μία από αυτές τις ιντερνετικές μου βόλτες έπεσα επάνω σε μία εξαιρετική ιδέα -και πολύ ρομαντική μεταξύ μας- που λέγεται Sweet & Cotton. Όπως καταλαβαίνετε δεν άργησα και πολύ να προσθέσω 3 κομμάτια στο καλάθι μου! Μετά από 2 εργάσιμες μέρες το πακέτο βρισκόταν στα χέρια μου...

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα διαφορετικό θέμα από ότι συνήθως, αλλά είμαι σίγουρη πως θα σας ενθουσιάσει όπως κι εμένα. Συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για εσώρουχα εξαιρετικής ποιότητας, βουτηγμένα ανάμεσα σε ζαχαρωτά και πολύχρωμες κορδέλες: Αυτό ήταν το περιεχόμενο της παραγγελίας μου από τα sweetandcotton.gr/, μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και 30 χρόνια με τον τομέα των εσωρούχων. 


 Γιατί δηλαδή να μην μπορείς να χαρείς με κάτι τόσο καθημερινό;

Σαν ιδέα το να τοποθετείς εσώρουχα σε βάζο, διακοσμημένα με κορδέλες και τούλι νομίζω πως είναι εξαιρετική και δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη ακόμα και από την πιο απαιτητική πελάτισσα. Στην Sweet & Cotton μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη (εσώρουχα, φανελάκια, σουτιέν, ανδρικά σλιπάκια κλπ) ,ένα χαρούμενο και εύχρηστο site και πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Εσώρουχα για κάθε ηλικία, μοντέρνα, σέξυ, ρομαντικά, χαρούμενα, διακριτικά. Γενικά η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη τόσο σε ανδρικά όσο και σε γυναικεία και σίγουρα θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι!


Επίσης μου άρεσε πολύ που κάτω από κάθε εσώρουχο υπήρχε αναλυτική περιγραφή του υφάσματος (τα περισσότερα είναι κυρίως βαμβακερά), και φυσικά οι προσιτές τιμές! Σίγουρα στο μέλλον θα ξαναπροτιμήσω τα εσώρουχα της Sweet and Cotton. 

Γιατί συνοψίζοντας τα εσώρουχα Sweet & Cotton έχουν:

-Προσιτές τιμές
-Υπέροχη ζαχαρένια συσκευασία σε βάζο
-Ζαχαρωτά για ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία unboxing
-Σούπερ ποιότητα
-Νουμερολόγιο για να είσαι σίγουρη
-Εύχρηστο site, βρίσκεις αμέσως ότι ψάχνεις
-Μεγάλη ποικιλία σε είδη 
-Πολύ καλή εξυπηρέτηση
-Άμεση παράδοση με Acs κούριερ


Πώς σας φαίνονται; Δεν είναι πολύ γλυκά;
Περιμένω και τα δικά σας σχόλια για την Sweet and Cotton
Αν θέλεις κι εσύ καινούργια εσώρουχα, κάνε μία βόλτα στο site και θα με θυμηθείς.

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Τι όμορφα!! έχω το ίδιο πουά σε 2 διαφορετικά χρώματα!!! με γεια σου γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σούπερ και τα 3 μου άρεσαν πάρα πολύ!! Ευχαριστώ πολύ Natts μου :)

      Διαγραφή
  2. Τέλεια είναι, δύσκολα κάνω έτσι γρήγορα αγορές ,αλλά με έπεισες και έχει πάρα πολύ ωραία πράγματα και σε καταπληκτικές τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έτσι ακριβώς είναι! Είμαι σίγουρη πως δεν θα το μετανιώσεις :)

      Διαγραφή
  3. γλυκά δεν λες τίποτα <3 έχουν υπέροχη συσκευάσια και είναι όλα τόσο όμορφα.. φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο γλυκούλια ^.^ Να τα χαρείς!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελίκη μου! Είναι όντως πολύ γλυκούλια :) Ακόμα και το βάζο αξιοποίησα, αποθήκευσα τα πινελάκια μου!

      Διαγραφή
  5. Στην αρχη νομιζα οτι τα εχωρουχα θα ηταν φτιαγμενα απο ζαχαρη!!!χαχαχα!!!Πολυ ωραια τα παρουσιασες παω να δω το site τους !!!Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα όχι κανονικά είναι, σχεδόν 100% βαμβακερά :) Να το δεις, έχει πολύ ωραία εσώρουχα και η ποιότητα θα σε καταπλήξει!

      Διαγραφή
  6. Ωραία & πολύ cute τα εσώρουχα, αλλά πιστεύω πως η συσκευασία τους έκλεψε την παράσταση!

    Buenas noches Λίλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ποιότητα όμως είναι εξαιρετική, καλά για την συσκευασία δεν το συζητώ βλέπετε και μόνες σας πόσο όμορφα είναι όλα <3
      xx

      Διαγραφή
  7. Τα λάτρεψα εξίσου, πήρα ήδη 3 υπέροχα βαζακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα και το δικό σου review πριν παραγγείλω Μαίρη μου, και από εκεί γνώρισα την Cotton Candy και αποφάσισα να παραγγείλω κι εγώ!xx

      Διαγραφή
  8. Ωωω τι πανεμορφα και τι ομορφες φωτογραφιες εβγαλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Kate μου!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν <3
      xx

      Διαγραφή
  9. Μπηκα μολις στο site γιατί όντως μου αρεσε το post σου...
    αλλα αμέσως είδα ενα εσώρουχο που το έχω δει στη λαική με 1E,και αν εξαιρέσουμε την ποιότητα
    η τιμή επίσης ειναι αρκετά παραπάνω στο site.
    Με γνώμονα αυτό δεν ξέρω κατα πόσο θα το εμπιστευόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ελένη, χαίρομαι που επηρεάστηκες από το post μου κι επισκέφθηκες την cotton candy! Δεν ξέρω σε ποιό ακριβώς εσώρουχο αναφέρεσαι, αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο να το έχεις δει όντως σε κάποια λαϊκή αγορά. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα, και προφανώς οι προμηθευτές εσωρούχων και ρούχων είναι συγκεκριμένοι, οπότε οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες είτε έχεις μαγαζί είτε πάγκο στην λαϊκή θα προτιμήσεις τους ίδιους.
      Όσον αφορά την τιμή, και πάλι μου φαίνεται λογικό πως ένα μαγαζί χρεώνει συσκευασία (ειδικά την συγκεκριμένη που χρειάζεται και υλικά και χρόνο για να ετοιμαστεί), ποικιλία σε νούμερα (στην λαική δεν θα έβρισκες τόσα σχέδια και χρώματα), νουμερολόγιο για να είσαι σίγουρη πως κάτι σου κάνει, εξυπηρέτηση (social media, email, τηλεφωνική επικοινωνία κλπ) και φυσικά άνεση περιήγησης από το σπίτι σου. Τέλος, το πιο σημαντικό: Δεν έχει καμία σχέση ένα εσώρουχο που το έπιασαν άλλα 20 χέρια πριν από σένα, κι ένα εσώρουχο που ήρθε πρώτα σε σένα. Άρα είναι απόλυτα λογικό ένα μαγαζί να σε χρεώνει παραπάνω για όλα αυτά και καθόλου κατακριτέο. Και φυσικά δεν πιστεύω πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι ένα site επειδή τα χρεώνει παραπάνω όλα αυτά που προσφέρει, γιατί μία επιχείρηση έχει ως σκοπό της το κέρδος και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών της.
      Άλλωστε η αγορά είναι πλέον τελείως ελεύθερη και οι επιλογές σου άπειρες για να επιλέξεις πού και πώς θα ψωνίσεις :)
      xx

      Διαγραφή