κεριέρα

Mini Haul & Δωράκια ♡

4:54 π.μ.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες ήρθαν πολλά πραγματάκια που είχα παραγγείλει, και είπα να σας τα δείξω για να πάρετε ιδέες για ανοιξιάτικο shopping. Φυσικά μέσα σε αυτά θα δείτε και μερικά δωράκια, και σύντομα θα ακολουθήσει και ακόμα ένα Haul γιατί περιμένω αρκετά πράγματα και από ebay. Πάμε να ξεκινήσουμε;


Δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με ένα υπέρ-φανταστικό δώρο που μου έστειλαν από το San Fransisco! Τα Benefit όπως πολλές γνωρίζετε είναι από την συγκεκριμένη περιοχή, και εκεί υπάρχουν πολλά χαριτωμένα ομώνυμα καταστήματα. Πήρα λοιπόν στα χέρια μου την πολύ γνωστή μάσκαρα Roller Lash, η οποία υπόσχεται έντονη καμπύλη στις βλεφαρίδες και 2 προιόντα από την σειρά dandelion: Το Ultra Plush lip gloss που μυρίζει φανταστικά και την πούδρα λάμψης η οποία για μένα που είμαι τόσο ανοιχτόχρωμη μπορεί να φορεθεί άνετα σαν ρουζ. 
Στο πακετάκι προστέθηκε και σε travel size το πασίγνωστο the Porefessional, το οποίο θέλω τόσο να δοκιμάσω.


Στη συνέχεια σας έχω ρούχα και παπούτσια!
Από το Sheinside έλαβα 2 ρουχάκια, ένα πανέμορφο ροζ φόρεμα* μάξι (μπορείς να το δεις και στο facebook φορεμένο) και ένα λεπτό καμπαρντινάκι* σε χρώμα mint. Από το αγαπημένο κατάστημα στην Μενεμένη Myboudoir πήρα ένα πολύ χαριτωμένο ροζ μπλουζάκι με πολύ ωραία κίνηση, που σκέφτομαι να το συνδιάζω με ψηλόμεσο παντελόνι και κόστισε μόνο 12.90€. Το t-shirt με το διαμάντι το πήρα από το κατάστημα Magno στην Καλαμαριά και κόστισε γύρω στα 9€ και τέλος τα πολύ όμορφα άσπρα σανδάλια* με τις χρυσές λεπτομέρειες τα πήρα από το italos.gr, είναι δερμάτινα και κοστίζουν 23.99€.


Έπειτα θέλω να σας δείξω 2 πραγματάκια που παρήγγειλα από το Dresslink, και ήρθαν μετά από 7 εβδομάδες αναμονής (επιτέλους!!). Το πρώτο που είχα βάλει στο μάτι εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ένα πολύ χαριτωμένο blazer, σε χρώμα απαλό ροζ και με μύτες μπροστά (δείτε το εδώ). Το δεύτερο είναι ένα πολυ-χρηστικό σουτιέν(δείτε το εδώ) το οποίο γενικά δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα, και μπροστά είναι ανοιχτό ώστε να φοριέται και με ντεκολτέ. Μου έκανε εντύπωση το ότι είναι αρκετά καλοφτιαγμένο για την τιμή του, και ενώ πήρα στην τύχη το πιο μικρό νούμερο τελικά εφάρμοσε τέλεια! Στο μέλλον σίγουρα θα σας τα αναφέρω και σε κάποιο review, να το περιμένετε.


Για το τέλος σας άφησα μία συσκευή που ήθελα να πάρω εδώ και πολύ καιρό, αλλά όλο το ανέβαλα. Είναι μία κεριέρα η οποία θερμαίνεται, τοποθετείς μέσα το κερί και περιμένεις 20-30 λεπτά. Έπειτα είσαι έτοιμη για αποτρίχωση!
Την προμηθεύτηκα από τα Dust+Cream Καλαμαριάς και κόστισε 17.99€. Επιπλέον αγόρασα ταινίες αποτρίχωσης και 2 κεριά. Η πρώτη μου αποτρίχωση με κερί (μετά από πολλά χρόνια χρήσης silk epil και ξυραφιού) δεν πήγε και τόσο καλά, αφού γέμισα στα πόδια μικρές μελανιές και δεν ξέρω αν οφείλονται σε λανθασμένη δική μου τεχνική ή σε πολύ ευαίσθητο δέρμα. Θα ξαναπροσπαθήσω σίγουρα όμως, ελπίζω η δεύτερη να πάει καλύτερα!


Πώς σας φάνηκαν όσα σας έδειξα;
 Ναι ξέρω, μάλλον ζηλέψατε τα benefit!
Εσείς κάνατε κάποιες αγορές τελευταία;


You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Υπέροχες αγορές , με γεια να τα χαρείς όλα!

    Φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς με γεια το νέο στυλ στο blog σου!!!! θέλω και εγώ να το αλλάξω αλλά δεν έχω ιδέα! χιχι!
    Να τα χαρείς όλα κορίτσι μου! υπέροχη η dandelion σειρά!!! Πολλά φιλιά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυ! Δεν είναι δύσκολο, απλά πας στην διάταξη και στο πρότυπο και τα πειράζεις :P Με τα benefit ξετρελάθηκα! Φιλάκια Natts μου :)

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, και εγώ 2 μέρες τα έχω και τα υπερ-αγάπησα!

      Διαγραφή
  4. Με γεια το νέο στυλ στο blog και ναι το παραδέχομαι...ζήλεψα τα Benefit!!! Να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύυ! Κι εγώ θα τα ζήλευα αν τα έβλεπα έτσι όλα μαζεμένα :)xx

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου Λίλα :) Να μας πεις εντυπώσεις για την μάσκαρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωω με γεια τελεια ολα, θελω πολυ να δοκιμασω το the pore περιμενω review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες οι αγορές σου Λίλα μου, να τις χαρείς! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή