καλλυντικά

Benefit The Roller Mascara #Review

10:19 π.μ.


Το ζητήσατε, το απαιτήσατε θα έλεγα και ποιά είμαι εγώ που θα σας αρνηθώ review. Ναι, επιτέλους έχω στα χέρια μου την The Roller μάσκαρα από την Benefit, η οποία εκτός από το υπερ-χαριτωμένο packaging μου υποσχέθηκε γυριστές βλεφαρίδες χωρίς ψαλιδάκι. Γενικά οι βλεφαρίδες μου έχουν όλα τα μειονεκτήματα που θα μπορούσανε (ίσιες λες και τις σιδερώνεις, αραιές, κοντές, ξανθές!...), για αυτό και η μάσκαρα είναι το αγαπημένο μου προιόν μακιιάζ. Όταν λοιπόν είδα τη συγκεκριμένα σκέφτηκα να μιά καλή ευκαιρία να δω τι μπορεί να κάνει. Μου την έκαναν δώρο, και μάλιστα στα παιδιά η πωλήτρια είπε πως είναι "η καλύτερη μάσκαρα του κόσμου!".


Έχει ένα καμπυλωτό πλαστικό βουρτσάκι με πολλά πλαστικά "δοντάκια", τα οποία γραπώνουν πολύ ωραία όλες τις βλεφαρίδες (ακόμα κι αυτές στην εσωτερική γωνία που μας δυσκολεύουν). Την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα απογοητεύτηκα εντελώς, μιάς και θεώρησα ότι το αποτέλεσμα που δίνει είναι αρκετά φυσικό και πάντα μου άρεσε το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων. Οκ έδωσε μία ελαφριά καμπύλη όντως, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Γιατί; Την έβαλα βιαστικά, έτοιμη να φύγω χωρίς να τη δουλέψω καθόλου.


Τις επόμενες φορές αποφάσισα να την δουλέψω περισσότερο, έτσι για να δω μήπως αλλάξει κάτι. Με κινήσεις ζιγκ ζάγκ, ώστε να ανασηκώσω τις βλεφαρίδες και να τους δώσω όγκο. Φυσικά φρόντιζα το βουρτσάκι να μην φορτώνει υπερβολική ποσότητα προιόντος. Και ιδού!
Έδωσε τέλειο όγκο, αρκετό μήκος και κάποια καμπύλη. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη όμως γνωρίζοντας ότι:
α)Οι βλεφαρίδες μου αρχικά ήταν ολόισες αρχικά και
β)Οι μάσκαρα που μπορούν να κρατήσουν την καμπύλη στις βλεφαρίδες μου είναι απειροελάχιστες!

 Άλλα θετικά της; Δεν μουτζουρώνει όταν την φοράς και αντέχει σε δύσκολες συνθήκες (ζέστης, ιδρώτα κλπ), δεν κάνει κόμπους εως 3 στρώσεις-δοκιμασμένα. Επίσης μου άρεσε ότι δεν κάνει κομματάκια ακόμα και μετά από 12ωρο χρήσης και φυσικά κρατάει την καμπύλη για ώρες (όπως και θα έπρεπε να κάνει μεταξύ μας μία μάσκαρα για καμπύλη!). Στο ντεμακιγιάζ δεν με δυσκολεύει καθόλου, γιατί βγαίνει σε κομματάκια και δεν μουτζουρώνει τα βλέφαρα. Τέλος κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό είναι ότι δεν κάνει τις βλεφαρίδες ξηρές και όσες ώρες κι αν την φοράω δεν με έχει κάνει ποτέ να νιώθω τα μάτια μου ερεθισμένα, και αυτό το παθαίνω περίπου με όλες τις μάσκαρα. Όσες έχετε ευαισθησία στα μάτια ή πολλές αλλεργίες θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ. Όπως καταλάβατε την έχω λατρέψει.


Μου άρεσε πολύ αυτή η μάσκαρα! Έχω την εντύπωση πως κοστίζει γύρω στα 20-30€ εδώ στην Ελλάδα, αλλά μπορείτε πάντα να περιμένετε κάποια έκπτωση που συχνά πυκνά κάνουν τα Sephora στα Benefit. Αν είσαι κι εσύ mascara maniac, πρέπει να τη δοκιμάσεις!
Αν την έχεις ήδη δοκιμάσει, περιμένω τα σχόλιά σου.

ΥΓ: Εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από την They're Real, άφησε τις βλεφαρίδες μου πολύ πιο πυκνές και μαλακές. Η The Roller δεν τις ξηραίνει καθόλου, ενώ η They're Real ένιωθα πως κάνει πολύ ξηρές τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να με ενοχλεί μετά από αρκετές ώρες χρήσης.

*H πρώτη και η τελευταία φωτογραφία είναι δανεισμένες από την σελίδα Benefit Cosmetics Greece.*


You Might Also Like

19 σχόλια

  1. Περίμενα πως και πως review γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω. Είχα την They're real την οποία είχα λατρέψει οπότε αναρωτιόμουν αν αυτή είναι τόσο καλή ή ακόμα καλύτερη. Πολύ βοηθητικό post!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Jovanna μου. Και με τα υπόλοιπα Benefit έχω ξετρελαθεί, αλλά ήξερα πως για την συγκεκριμένη μάσκαρα δεν υπάρχουν αρκετά reviews και το περιμένετε πως και πως. xx

      Διαγραφή
  2. Την θεωρώ πολύ ακριβή για μάσκαρα που μπορώ να βρω φθηνότερη και γιατί όχι και καλύτερη.
    Παρ' όλα αυτά φαίνεταιι ενδιαφέρουσα αλλά ...απλησίαστη!
    Φιλιά πολλά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι τσιμπημένη η τιμή της δεν έχεις άδικο, αλλά μην ξεχνάς πως η Benefit δεν είναι drugstore εταιρία και αναφέρεται σε διαφορετικό κοινό :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ακριβη οντως, αλλα φαινεται πολυ καλη , τελειο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλή όντως. Με 2-3 στρώσεις είναι μπόμπα, την λατρεύω για βραδινό λουκ!

      Διαγραφή
  4. Και εγώ πιστεύω πως μπορώ να βρω μια πιο φθηνή και καλύτερη από την συγκεκριμένη. Η αλήθεια δεν με πολύ ενθουσίασε. Πάντως εκπληκτική η παρουσίαση και υπέροχο review <3 φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα με τις ανάγκες του (και στην προκειμένη περίπτωση τις βλεφαρίδες του!) ο καθένας κρίνει και ψωνίζει :) Πάντως είναι από τις καλύτερες για μένα! Στην συγκιμένη φώτο φοράω μόνο 1 στρώση, ίσως για αυτό δεν σε ενθουσίασε.
      Anyway σε ευχαριστώ πάρα πολύ Nazh μου για τα καλά σου λόγια και τα τόσο όμορφα σχόλια! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Χαίρομαι που σου άρεσε, συνηθώς δεν προτιμώ τόσο ακριβές μάσκαρες εκτός απο την Hypnose Dolls που αγοραζω συνεχεια! Οντως σου έδωσε πολύ καλό αποτέλεσμα! Πολύ ωραία παρουσίαση Λιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ εμένα η αδερφή μου με μύησε στην Hypnose Drama, η οποία είναι απλά λατρεμένη αν και αρκετά ακριβή εξίσου :) Και αν βάφεσαι κάθε μέρα (όπως κι εγώ συνήθως) όντως είναι ακριβή σαν μάσκαρα, γιατί κάθε 1.5-2 μήνες θα χρειάζεσαι καινούργια! Χαίρομαι που σου άρεσε το αποτέλεσμα Μαίρη μου!

      Διαγραφή
  6. Τέλεια παρουσίαση και υπέροχο review Λίλα μου!!! δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με πολύενθουσίασε το αποτέλεσμα που δίνει? Πολλά φιλιά!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικές μου βλεφαρίδες είναι τόσο ανύπαρκτες που ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα να προκύψει είναι μίνι θαύμα χαχα. Μάλλον έπρεπε να βάλω και φωτογραφίες με την δεύτερη στρώση :) Δεν πειράζει, είναι σούπερ σαν μάσκαρα και σύνθεση και σίγουρα σας την συστήνω να την δοκιμάσετε!xx

      Διαγραφή
  7. η they're real είναι τόσο ψηλά για μένα, που δεν ξέρω αν αυτή θα την ξεπεράσει!!! ίσως τη δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω, σε πολλές κοπέλες είναι η αγαπημένη τους!! :)
      Αν την δοκιμάσεις περιμένουμε και την δική σου άποψη.

      Διαγραφή
  8. Πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω για τη μάσκαρα αυτή εντυπωσιάζομαι! Αν δεν είχα ήδη κάποιες ανοιχτές θα την έπαιρνα αλλά επιφυλάσσομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει να την δοκιμάσεις Μαίρη :) Εξάλλου όσες μάσκαρα και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετές χαχα!xx

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία μασκαρα φαινεται ιδανική για ένα ωραιο βραδινό look, αν και λίγο τσιμπημενη ή τιμουλα της. Σε σχέση με την μασκαρα του κορρε είναι καλύτερη γιατί ενδιαφεομαιννα την πάρω! Παντως ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Λίλα. Βασιζόμενη στην κριτική σου για την roller της benefit την αγόρασα και σήμερα την χρησιμοποίησα για πρώτη φορά. Δυστυχώς απογοητεύτηκα πάρα πολύ για το γεγονός ότι η μάσκαρα αυτή μουτζουρώνει και μάλιστα σχεδόν από την πρώτη ώρα που θα την φορέσεις! Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει πολλές μάσκαρα σχεδόν πάντα από καλές εταιρείες. Ακόμα κι αυτές που είναι αδιάβροχες ή ισχυρίζονται ότι δεν μουτζουρώνουν, τελικά σπάνε ή μουτζουρώνουν. Μοναδική εξαίρεση ήταν η Turbolash της Estee Lauder η οποία όμως ατυχώς σταμάτησε να κυκλοφορεί (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί). Η τελευταία μου ελπίδα ήταν η roller της benefit, αλλά και αυτή εξανεμίστηκε! Καμμιά άλλη πρόταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Τάνια μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ που την αγόρασες και δεν σου άρεσε!! Εγώ την αγόρασα ξανά πριν λίγες μέρες, ακριβώς επειδή σε μένα δεν κάνει κομματάκια. Δεν μπορώ να σου προτείνω εναλλακτική από τη στιγμή που βλέπω ότι τα γούστα μας δεν "συμφωνούν" στο συγκεκριμένο θέμα ομορφιάς όπως είναι η μάσκαρα (που μεταξύ μας είναι απόλυτα λογικό, καθώς είναι από τα πιο υποκειμενικά προιόντα!) αλλά σου προτείνω να μείνεις μακριά από τη Better Than Sex γιατί κάνει κομματάκια μέσα σε 2-3 ώρες! xx

      Διαγραφή