denim

Jeans Review από το Romwe ♡ Ασιάτικα Sites #2

9:48 π.μ.


Hi girls!
Τι κάνετε; Σήμερα σας έχω ένα review για ένα ακόμα ασιάτικο ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτή τη φορά το Romwe.
Εδώ και καιρό έχω λάβει 2 τζινάκια, ένα κοντό κι ένα μακρύ ψηλόμεσο με σκισίματα οπότε σήμερα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για αυτά. Τα πακέτα από το Romwe έρχονται συστημένα στο ταχυδρομείο, και πάντα μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

 Θα ξεκινήσω να σας μιλάω για το πρώτο τζιν, που είναι το μαύρο ψηλόμεσο με τα σκισίματα. Το πήρα σε νούμερο M, και ευτυχώς δηλαδή γιατί μου είναι ίσα ίσα όπως βλέπετε.
Τα σκισίματά του στην αρχή ήτανε κομμένα με ψαλίδι, και μετά από περίπου 20 μέρες που το χρησιμοποιούσα έγινε όπως το βλέπετε. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν τζιν, αλλά οι περισσότεροι μου λένε ότι δεν είναι ωραίο...
Καθένας με τα γούστα του θα μου πείτε!


 Γενικά δεν βρήκα κάποιο ελάττωμα στο συγκεκριμένο, πέρα από το ότι μερικές κλωστές χρειάζονται κόψιμο. Είναι όμορφο τζιν και αρκετά καλής ποιότητας, αγκαλιάζει ωραία το σώμα και είναι ελαστικό τόσο ώστε να μην σε κουράζει.
Θα το βρείτε εδώ στα 16.32€


Έπειτα σας έχω το δεύτερο τζιν που παρέλαβα, ένα σορτσάκι που δεν μου χωράει δυστυχώς. Το παρήγγειλα σε νούμερο S και αυτό είναι αρκετά μικρό, θα το υπολόγιζα σε XS εδώ στην Ελλάδα. Όπως και να 'χει είναι ωραία η ποιότητά του, θα σου το σύστηνα σίγουρα.
Θα το βρεις εδώ στα 11.20€

Σας το λέω συνέχεια το ξέρω, αλλά προσέξτε πολύ να νούμερα αν παραγγέλνετε κάποιο ρούχο από ασιάτικο site γιατί μπορεί να σας έρθει μικρό νούμερο. Αναζητήστε review για να είστε σίγουρη. Περιμένω και τα δικά σας σχόλια για το Romwe ή γενικά για τα ασιάτικα καταστήματα.

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Εγώ πάντα παίρνω ένα νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράω, αν και δύσκολα παραγγέλνω σορτσάκια και παντελόνια από το ίντερνετ. Το σορτσάκι μ'άρεσε πολύ, κρίμα που δεν είναι στο σωστό νούμερο.

    Φιλάκια :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου άρεσε πολύ, αχ!
      Τώρα πια κι εγώ προσπαθώ να παίρνω το medium για να είμαι μέσα, αν και μερικά ρούχα τους είναι κανονικά νούμερα και μερικά πιο μικρά...
      xx

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα.
    Έχω όμως παραγγείλει από άλλα κι έχω μείνει ευχαριστημένη.
    Λίγο προσοχή στα νούμερα θέλει, όντως!
    Φιλιά. 😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ότι θέλει προσοχή θέλει, για αυτό και ήθελα να σας κάνω τόσες αναρτήσεις για να προσέξετε...Αν κάνω εγώ λάθη που φοράω Small-Xsmall φαντάζομαι τι θα γίνεται σε μεγαλύτερα νούμερα! xx

      Διαγραφή
  3. πολύ όμορφο είνα το σορτσάκι, πραγματικα είναι κρίμα που δεν σου κάνει :/
    φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως κι εγώ στεναχωρέθηκα, όχι γιατί πήγαν τα χρήματά μου χαμένα (αφού το έλαβα δωρεάν), αλλά γιατί είναι ολοκαίνουργιο και δεν μου κάνει!xx

      Διαγραφή
  4. τα ρουχα απο romwe πως ερχονται και ποσο καιρο κανουν?εχω παραγγειλει ενα φορεμα πριν απο το πασχα και δεν εχει ερθει ακομα αλλα μου λεει οτι ειναι στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχονται με το ταχυδρομείο, και συνήθως κάνουν 20-25 μέρες :) ❤

      Διαγραφή