Αρωματοπωλείο

My Summer Essentials! ❤

2:42 π.μ.


Hello girls!
Ξέρω πόσο σας αρέσουν τα αγαπημένα
μου προϊόντα, για αυτό και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου summer essentials. Είναι σίγουρα τα προϊόντα που θα έχω μαζί μου σε κάποια καλοκαιρινή εξόρμηση, και δεν θα τα αποχωριστώ αυτό το καλοκαίρι! 

Πάμε να τα δούμε παρέα;


Natura Siberica White Body Butter
 Λίγο η συμπάθεια στην συγκεκριμένη εταιρία, λίγο το αφυδατωμένο δέρμα μου και η συγκεκριμένη κρέμα έγινε λατρεία. Και όχι δεν έκανα λάθος, το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να λέγεται body butter και να είναι εξαιρετικά ενυδατικό αλλά απλώνεται πανεύκολα σαν μία απλή κρέμα. Απορροφάται άμεσα, μαλακώνει την επιδερμίδα και μυρίζει ελαφριά και τέλεια. Είναι κατασκευασμένη από καθαρό κερί μέλισσας και από φυσικά έλαια 8 φυτών της Σιβηρίας, και αυτό την κάνει μοναδική. Την εφαρμόζω σε όλο το σώμα καθημερινά, όμως ειδικά τα πόδια μου μετά την αποτρίχωση την έχουν αγαπήσει! Η πρώτη μου επαφή μαζί της έγινε μέσα από το καλοκαιρινό κουτάκι Cherrybox (δείτε τι περιείχε εδώ), από όπου και την απέκτησα. Η Natura Siberica κατέχει 4 πιστοποιήσεις πως τα προϊόντα της είναι από φυτικά συστατικά βιολογικής προέλευσης και δεν κάνει τεστ σε ζωάκια. Κοστίζει 14.31€ και είναι στα 200ml.


 Garnier μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Micellaire
Νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς τα μαντηλάκια με νερό Micellaire, το οποίο και τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ με μανία χωρίς να θέλω κανένα άλλο. Για αυτό και μόλις τα είδα ήθελα οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω. Να σας πω ότι η μέχρι τώρα γνώμη μου για τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ήταν η χειρότερη, γιατί αισθανόμουν πως χρειάζεται υπερβολικό τρίψιμο στα μάτια για να βγει το μακιγιάζ. Όμως τα συγκεκριμένα τα αγάπησα, είναι όσο υγρά πρέπει και μαλακά στο δέρμα- άσε που αφαιρούν τα πάντα με ένα μόνο πέρασμα. Είχα ακούσει πως δεν μυρίζουν ωραία, όντως η μυρωδιά τους δεν είναι καλή αλλά εμένα μου φάνηκε περισσότερο ουδέτερη παρά άσχημη. Υπάρχουν ακόμα αρκετές προσφορές για να τα βρείτε σε προσφορά 1+1 για να τα δοκιμάσετε! Ιδανικά για να τα ρίξεις στην τσάντα σου και να πας ταξίδι. Η συσκευασία περιέχει 20 μαντηλάκια και κοστίζουν 2.84€.


Panthenols Chroma Βερνίκι Νυχιών #510*
Το πιο όμορφο πράσινο χρώμα του καλοκαιριού στα νύχια μου! Από την νέα σειρά της ελληνικής εταιρίας Panthenols, το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Είναι αρκετά οπάκ, αφήνει εντυπωσιακή λάμψη ακόμα και χωρίς top coat και δεν περιέχει πολλές τοξικές ουσίες. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία στα 5.50€, και περιέχουν 12ml.


Ματ lipgloss Beauty Line Cosmetics #504*
 Το πιο in καλοκαιρινό χρώμα στα χείλη είναι το κοραλλί, και είπα να ξεκινήσω την συλλογή μου με τα ματ lipgloss της Beauty Line με αυτό. Είναι ματ, έχει απίστευτη χρωματική απόδοση και αρκετά καλή διάρκεια ακόμα και χωρίς μολύβι χειλιών. Θα το βρείτε στα Dust + Cream (εγώ το πήρα από το κατάστημα Καλαμαριάς, Πασσαλίδη 60) ή από εδώ. Θα βρείτε κι άλλες πολύ όμορφες αποχρώσεις, αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα στα χείλη δεν πρέπει να τα χάσετε!

 
 Sun Screen Velvet Matte της Frezyderm SPF 50
Τι πιο απαραίτητο για το καλοκαίρι από ένα αντηλιακό προσώπου; Με το συγκεκριμένο έχω ερωτευτεί θα έλεγα, αφού απορροφάται μέσα σε 6 δευτερόλεπτα και αφήνει βελούδινο ματ αποτέλεσμα! Και μάλιστα από μία ελληνική εταιρία, της οποίας τα προϊόντα είναι εξαιρετικά.
 Για περισσότερα αντηλιακά, ρίξε μία ματιά εδώ. Κοστίζει περίπου 24-27€ και περιέχει 50ml.


Bellapierre Cosmetics shimmer powder
 Η πιο όμορφη πούδρα σε ελεύθερη μορφή! Εγώ έχω την απόχρωση beige, και την βρήκα και αυτή στο καλοκαιρινό μου Cherrybox. Είναι πολυχρηστική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σκιά/πούδρα/μπρόνζερ/eyeliner ακόμα και στα χείλη σαν κραγιόν! Η απόδοσή της χτίζεται, και μπορεί να δείξει πολύ εντυπωσιακή μετά από 2-3 στρώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ. Κοστίζει 13€ η full συσκευασία του.


Ροδόνερο από την Αρωματοποίηση
 Δροσίζει, ανανεώνει και αφήνει το δέρμα μου ματ. Είναι τέλειο ως ενδιάμεσο στάδιο πριν τον καθαρισμό και μετά την κρέμα ημέρας/νύχτας ή το σέρουμ. Απλά το αγαπώ!
Κοστίζει μόνο 5€ και θα το βρείτε εδώ


Μάσκα Κορρές Grapefruit Instant Brightening
 Η μάσκα που υπόσχεται άμεση λάμψη, και μου προσφέρει τέλειο καθαρισμό και πεντακάθαρη επιδερμίδα. Απλώνεται πολύ εύκολα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα όταν την αφαιρείτε. Σε μικρή συσκευασία, ιδανική για να την έχετε μαζί σας σε ταξίδι και να κάνετε ένα mini spa όποτε νιώσετε ότι το χρειάζεστε.
Περιέχει 18ml και κοστίζει 3.95€.

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα δικά μου summer essentials! Περιμένω και τα δικά σας στα σχόλια. Αντηλιακά, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης και ότι άλλο δεν αποχωρίζεστε το καλοκαίρι αυτό και έχετε να μου προτείνετε.

 Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Η αντηλιακή από Frezyderm έρωτας και αγάπη! Πρέπει να δοκιμάσουμε οπωσδήποτε τα matte lip glosses από Beauty Line. Υπέροχες οι επιλογές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
      Ειδικά η αντηλιακή από Frezyderm όντως έρωτας, έχω πολλές παρόμοιες αλλά σαν αυτή δεν είναι καμία. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει μόνο τα matte κραγιόν από Beauty Line αλλά έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Την αντηλιακή της Frezyderm την αγαπώ! Φιλάκια κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου αρέσει πολύ, αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά γιατί δεν συνηθίζω να φοράω τόσο έντονες αποχρώσεις στα χείλη! Κι εγώ την αγαπώ, δεν πάω πουθενά χωρίς αυτή την αντηλιακή! Φιλάκια Natts!

      Διαγραφή
  3. Μια μάσκα από κορρέ θέλω να δοκιμάσω γιατί μου φαίνονται αρωματικές και άκρως καλοκαιρινές ειδικα αυτη με το καρπούζι και το γκρέιπφρουτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη δοκιμάσεις, η συγκεκριμένη αξίζει! :)
      Για τις υπόλοιπες έχω διαβάσει καλά λόγια, σίγουρα θα τις δοκιμάσω στο μέλλον!

      Διαγραφή
  4. Οκ το body butter, την αντηλιακη και το mint απο την panthenols ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ! Ετσι απλα!!
    φιλια πολλα κοριτσι!
    xoxoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα τσεκάρω τη μάσκα του KORRES! :)
    ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω πολύ να δοκιμάσω προϊόντα απο την Nature Siberica! Το ματ lipgloss πολύ όμορφο. Απο την Frezyderm εγώ προτίμησα το Velvet Matte με χρώμα που είναι όντως εξαιρετικό αλλά απο όσο έχω ακούσει, πέρα απο το χρώμα, είναι ολόιδια σαν αποτέλεσμα οπότε καταλαβαίνω γιατί σου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Natura Siberica είναι τέλεια, ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι τέλειο!!
      Επίσης το αντηλιακό της Frezyderm είναι κι αυτό απίθανο, το φοράω καθημερινά και με έχει ξετρελάνει. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή