ασιάτικα sites

Shein Review - Ασιάτικα Sites #1

7:59 π.μ.

Στο σημερινό post φίλη μου σε προειδοποιώ ότι πρόκειται να διαβάσεις λίγη γκρίνια, για αυτό οπλίσου με υπομονή.
Θα μιλήσουμε για κάποια κομμάτια που έλαβα για δοκιμή από το Shein (ναι το Sheinside εννοώ που άλλαξε όνομα). Να σας πω πως δεν μου στάλθηκε τίποτα που δεν ήθελα, σχέδια και νούμερα διαλέχτηκαν όλα από μένα. Από θέμα ποιότητας δεν έλαβα τίποτα που δεν άξιζε, καθώς όλα είναι πολύ όμορφα και ποιοτικά σε σχέση με τις τιμές που έχουν. Όμως στα νούμερα υπάρχει περίπτωση να πέσεις έξω όπως κι εγώ, ακόμα κι αν είσαι αδύνατη σαν εμένα που φοράω Small-Xsmall. Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που έγραψα αυτή την ανάρτηση (και θα γράψω και την επόμενη για το Romwe), για να μην έχετε κι εσείς τις δυσάρεστες εκπλήξεις που είχα κι εγώ.
Γενικά ότι έχω λάβει από το Sheinside με έχει αφήσει έκπληκτη ποιοτικά, αλλά μερικά κομμάτια με απογοήτευσαν εντελώς λόγω μεγέθους. Σαν να λέμε πως το συγκεκριμένο σαιτ κι εγώ έχουμε σχέση αγάπης-μίσους!

Τα πακέτα από Sheinside έρχονται πάντα αρκετά καλά συσκευασμένα, συστημένα με το ταχυδρομείο και συνήθως κάνουν 2-3 εβδομάδες. Το τελευταίο πακέτο που πήρα έσπασε ρεκόρ σε χρόνο, αφού ήρθε σε μία μόνο εβδομάδα! Αν κάνετε αγορές άνω των 30 δολλαρίων έχετε δωρεάν μεταφορικά.


Κάποια ρούχα που έλαβα είναι ακριβώς τα νούμερα που πρέπει. Τι εννοώ; Παραγγέλνω το κινέζικο Small και είναι όντως όπως το ευρωπαικό small. Κάποια όμως κομμάτια που παρήγγειλα small είναι τόσο μικρά, που μόνο αν ήμουν ξαδέρφη της Μπίμπι Μπο θα είχα πιθανότητες να τα φορέσω. Κι ένα από αυτά είναι αυτό εδώ το μπλουζάκι, το οποίο κλείνει από πίσω με ένα χρυσό φερμουάρ. Μου είναι αρκετά στενό, ειδικά στην μέση που με πιέζει πολύ! Το συγκεκριμένο είναι one size, αν και για μένα θα κάνει αποκλειστικά σε κοπέλες που φοράνε xsmall. Πολύ ωραία ποιότητα κατά τ'άλλα, όμως για μένα προσωπικά σκέτη απογοήτευση.
Αν είσαι τόσο μινιόν, μπορείς να το βρεις εδώ στα 13.96€


Δεύτερο κομμάτι που με απογοήτευσε γιατί είναι θεόστενο: ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι. Αν δεν είσαι γύρω στα 12 έτη αποκλείεται να σου κάνει. Δεν χώρεσε ούτε η πατούσα μου από τόσο μικρό πατζάκι! Σας το έβαλα δίπλα με το μπλουζάκι, για να καταλάβετε συγκριτικά πόσο μικρό είναι. 
Το παρήγγειλα σε small και επειδή σαν ποιότητα είναι τόσο όμορφο, λέω να το ξαναπάρω σε medium ή large γιατί είναι πολύ ωραίο σαν σχέδιο και χρώμα.
Θα το βρεις εδώ στα 9.39€


Έλαβα άλλα 2 πραγματάκια από το Shein, τα οποία σε αντίθεση με τα προηγούμενα με άφησαν 100% ικανοποιημένη!! Το πρώτο είναι ένα πολύ όμορφο καμπαρντινάκι σε απόχρωση της μέντας, το οποίο αν και νούμερο small μου είναι και λίγο άνετο. #wow
Αν εξαιρέσουμε 3-4 κλωστίτσες που χρειάστηκαν να τις απομακρύνουμε, δεν είχε άλλο ελάττωμα. Πολύ ιδιαίτερο σχέδιο και ελαφρύ ύφασμα, σίγουρα θα με βολέψει για άνοιξη, φθινόπωρο ή καλοκαιρινά βράδια με δροσίτσα.
Θα το βρείς εδώ στα 13.34€


Για το τέλος σας άφησα το πιο αγαπημένο μου κομμάτι, το οποίο είναι ένα υπέροχο μάξι ροζ φόρεμα! Δεν σας το έβγαλα φωτογραφία, γιατί έχω σκοπό να το φορέσω για κάποιο post με outfit στο μέλλον. Είναι πολύ ωραίο ποιοτικά, παρήγγειλα το small και σωστό σαν νούμερο αλλά πολύ μακρύΣίγουρα θα χρειαστεί να το κόψεις, εκτός κι αν είσαι 1.80.
Δες το εδώ στα 27.28€

Αυτά ήταν όλα όσα παρέλαβα από το Shein και η ειλικρινής μου άποψη. Ελπίζω να σας άρεσαν, περιμένω και τα δικά σας σχόλια σχετικά με τα ασιάτικα sites και τα λάθος (ή σωστά) νούμερα.


*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples. Για περισσότερα ενημερωθείτε στην ενότητα Disclaimer*



You Might Also Like

12 σχόλια

  1. το καμπαρντινάκι οπως λες και εσύ είναι πολύ όμορφο! Φοβάμαι και εγώ πολύ ότι θα βγω εξω στα νούμερα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό Νazh μου να διαβάσεις πάντα κάποιο review πριν παραγγείλεις το οτιδήποτε, γιατί αλλιώς ίσως η έκπληξη να μην ειναι ευχάριστη :)
      Το καμπαρντινάκι τέλειο, για μένα αξίζει σίγουρα!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου Λιλακι..όλα πανέμορφα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου κορίτσι μου!! να τα χαρείς!!! Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία απο το ίδιο κατάστημα και ευτυχώς τα νούμερα ήταν σωστά και αυτό ακριβώς που περίμενα απο άποψη ποιότητας! σκέφτομαι να κάνω ένα post για αυτά, τι λες? Πολλά φιλιά κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως θέλουμε να κάνεις, να ακούσουμε και τη δική σου άποψη!!
      Χαίρομαι πολύ που σου ήρθαν σωστά νούμερα :)

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου Λιλα μου, πολυ ωραια η καμπαρντινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφο το καμπαρντινάκι σου, φαντάζομαι πως και το φόρεμα θα είναι εξίσου καλό.
    όσο για τα νούμερα, χμμμ εγώ μάλλον θα έπαιρνα ένα νούμερο μεγαλύτερο καλού κακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη μου, ναι το φόρεμα είναι κι αυτό εξαιρετικό!
      Επειδή είμαι μινιόν σε μέγεθος (σαν κι εσένα χαχα) σκέφτηκα πως το small θα μου κάνει, αλλά τελικά έπεσα έξω...

      Διαγραφή
  6. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να επιστρέψεις κάτι? Και αν ναι , πόσο σου κόστισε? Είναι δυο κομμάτια που σκέφτομαι αν να επιστρέψω η όχι γιατί έπεσα έξω στα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Λίλα! Ευχαριστούμε για το άρθρο. Επειδή παρήγγειλα κι εγώ κ Δυστυχώς έπεσα έξω στο νούμερο ,πως πα κάνω αλλαγή; Δεν βγάζω άκρη ,καθώς πήγα στην ACS και μου είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν το barcode. Τα έξοδα (που μου είπαν 35€) πρέπει να τα πληρώσω εγώ για την επιστροφή; Ευχαριστώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή