οικονομικά προιόντα

Τι αξίζει να αγοράσεις και τι όχι, από το #ebay

9:15 π.μ.

Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα σας έχω ένα πολύ μεγάλο post, σχετικά με όλες (σχεδόν) τις αγορές που έκανα από το ebay για να σας μιλήσω αναλυτικά για αυτές. Έχω αγοράσει πράγματα από αρκετές κατηγορίες (ρούχα, καλλυντικά, γραφικά) και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τι πραγματικά αξίζει να αγοράσετε από το ebay και τι όχι. Στο τέλος από κάθε αντικείμενο θα σας έχω και μία μικρή βαθμολογία με άριστα το 10, για να σας βοηθήσω περισσότερο να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε. Να σας πω ότι οι παρακάτω τιμές που σας αναφέρω έχουν δωρεάν μεταφορικά, και τα προϊόντα από το ebay κάνουν να μας έρθουν περίπου 20 μέρες.

*Επειδή σχεδόν πάντα με ρωτάτε, από το ebay μπορείτε να ψωνίσετε μόνο με paypal και όχι με αντικαταβολή! 

Beauty & Fashion 


 Ξεκινάμε με κάποια αξεσουάρ, κοσμηματάκια και ρολόγια που αγόρασα από το συγκεκριμένο site. Σίγουρα αξίζει να αγοράσετε τέτοιου είδους αξεσουάρ από ebay, καθώς θα βρείτε τεράστια ποικιλία και απίστευτες τιμές!
Τα αγαπημένα flash tattoos του καλοκαιριού θα τα βρείτε γύρω στα 0.70-0.80€, ενώ τα ρολόγια και τα κολιέ κυμαίνονται περίπου στα 2-3€.

Flash Tattoos: 10/10
Χαμηλή τιμή, πολύ ωραίο αξεσουάρ για να τραβήξετε τα βλέμματα.

Η μπαταρία του λειτουργεί κανονικά, από τα πιο ωραία καλοκαιρινά ρολογάκια που θα βρείτε στο ebay!

Η μπαταρία του δεν δουλεύει, αλλά το σχέδιο που αντί για λουράκι έχει κορδέλα το κάνει μοναδικό.

Μπέζ Ρολόι: 10/10
Μου άρεσε πολύ, θα το ευχαριστηθώ σίγουρα τους χειμερινούς μήνες.

Κολιέ: 5/10
Δυστυχώς σκούριασε αμέσως,και το κιτρινο χρώμα του είναι neon και φωσφοριζέ...δεν σας το συστήνω!

Ψεύτικες Βλεφαρίδες


Το ebay είναι το πιο σωστό μέρος για σένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι με ψεύτικες βλεφαρίδες!
Θα βρεις τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα βλεφαρίδων καθώς και πολλές κόλλες για να τις τοποθετήσεις.
Επίσης υπάρχουν πολλά gadgets για να τις φορέσεις χωρίς κόπο. Οι περισσότερες κοστίζουν γύρω στα 3-4€, και οι τιμές τους είναι εξαιρετικές.

 Η συσκευασία της είναι λίγο περίεργη, καθώς με μικρή πίεση βγάζει πολύ προιόν!

Πολύ καλή ποιότητα, μετατρέπουν εύκολα το μακιγιάζ σε ιδιαίτερο.

Κάνουν την εφαρμογή των βλεφαρίδων παιχνιδάκι. Πριν το αγοράσω χρησιμοποιούσα τσιμπηδάκι για τα φρύδια, με αυτό όμως είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Nails Maniac


Νύχια, νύχια και πάλι νύχια!
Το ebay είναι γεμάτο με κάθε αξεσουάρ νυχιών που μπορεί να χρειαστείς και συνήθως οι τιμές των προιόντων είναι κάτω από 1.50€!

3.600 Στρασάκια Νυχιών: 9/10
Δεν διαρκεί η λάμψη τους πολλές μέρες

Πλαστικά νύχια: 10/10
Τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής

Εργαλεία για μικρές & μεγάλες βούλες: 10/10
Με μικρό κόστος, έχεις πανεύκολες βούλες!

Ταινίες Χρωματιστές για τα νύχια: 6/10
Όχι και τόσο βολικές, καθώς μετά από 2 μέρες ξεκολλάνε!


Τα πιο όμορφα πινέλα της συλλογής μου, τα απέκτησα από το ebay! Αν μπορούσα θα τους έβαζα και πάνω από 10...
Απαλά στην υφή, δεν μαδήσαν καθόλου, είναι πολύ πυκνά και κόστισαν περίπου 14€ τα 10 πινέλα.
Αν θέλετε ένα ολοκληρωμένο σετ πινέλων, αγοράστε τα και θα τα λατρέψετε!

Έπειτα έχω να σας δείξω μία καλοκαιρινή μπλούζα που αγόρασα, η οποία είναι αδιαμφησβήτητα από τις χειρότερες ebay αγορές μου! Είναι 100% νάιλον, δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και η ποιότητά της είναι μέτρια. Απλά αν την δείτε τυχαία, μην την αγοράσετε.

Πινέλα Σετ των 10: 10/10
Μπλούζα Καλοκαιρινή Μπλέ: 2/10






Την παραπάνω παλέττα με concealers και correctors σας την έχω δείξει αρκετές φορές. Είναι πολύ καλή, αν και τα χρώματα είναι πολύ σταθερά και χρειάζονται λίγη δουλειά για να δείχνουν όμορφα στο πρόσωπο. Ψεκάστε το πινέλο σας με λίγο ροδόνερο, και θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα από ποτέ. Με τη συγκεκριμένη παλέττα μπορείτε να κάνετε κοψίματα, φωτοσκιάσεις και πολλά ακόμα.


Η θήκη κινητού είναι από τα πιο ωραία αξεσουάρ, και μάλιστα προστατεύουν και το κινητό σας! Αν έχετε samsung δείτε τις, είναι πολύ ωραίες.

Παλέττα με concealers/correctors: 7/10
Θήκη κινητού: 8/10


Μία αγορά που αξίζει 100% να κάνεις, ειδικά αν είχες στο μυαλό σου να επενδύσεις σε κάποια βούρτσα Tangle Teezer.
Στο ebay υπάρχουν πολλές παρόμοιες ανώνυμες βούρτσες με 1€ περίπου και δωρεάν μεταφορικά, οι οποίες σε μένα άντεξαν σχεδόν 2 χρόνια και συνεχίζω να τις χρησιμοποιώ.
Ξεμπερδεύουν πανεύκολα τα μαλλιά, και δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου από τις αντίστοιχες επώνυμες.

Βούρτσα τύπου Tangle Teezer: 10/10


Αυτοκόλλητα-Είδη Γραφείου

Λίγο η Ηρώ (γνωστή και ως miss bella bamba) και το blogpost της που ζήλεψα τα αυτοκολλητάκια, λίγο που μου αρέσει πολύ το γράψιμο... Δεν άργησα να αγοράσω διάφορα αξεσουάρ για να οργανώσω το ημερολόγιό μου!
Καμιά φορά κάτι μικρό σου δίνει μεγάλη χαρά! Μήπως να σκεφτούμε σοβαρά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε περισσότερο σαν παιδιά;

Σελιδοδείκτες με τουρτα και cupcakes: 10/10


Οι αυτοκόλλητες ταινίες κοστίζουν ελάχιστα, και μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό δέμα στο πιο funky δώρο! Είναι πολύ ωραίες ακόμα και για να διακοσμήσεις κάποιο γράμμα, ή να κάνεις πιο όμορφο το ημερολόγιό σου.



Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο σε σχέση με το τι αξίζει να προσθέσετε στο ebay καλάθι σας και τι όχι! Περιμένω τα σχόλιά σας, ειδικά αν είστε κι εσείς ebay maniac σαν εμένα.

You Might Also Like

18 σχόλια

  1. Καταρχήν, να σε συγχαρώ για αυτή την υπέροχη ανάρτηση!! Άκρως βοηθητική!!! Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου για την κόλλα βλεφαρίδων, θέλει πολύ προσοχή γιατί βγάζει πολύ προϊόν και μυρίζει άσχημα. Τέλος, ζήλεψα τα αυτοκόλλητα. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Κωνσταντίνα μου! Επειδή όλες οι κόλλες μυρίζουν έτσι άσχημα, το θεώρησα φυσιολογικό να μυρίζει και αυτή :P Τα αυτοκόλλητα είναι φοβερά, επίσης ειναι και άπειρα και δεν τελειώνουν με τίποτα!

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω το ebay!!! Εχω πάρει χιλιάδες πράγματα αλλα όχι προιοντα ομορφιας! Τωρα που διάβασα το ποστ σου ομως θα το τολμησω, τα ζηλεψα αυτα τα πινέλα! flash tattoo ειχα παρει αλλα ηταν πολυ χαλια ποιοτητα εφευγαν αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το λατρεύω, από τότε που το ανακάλυψα έβγαλα κάρτα paypal και το επισκέπτομαι πολύ συχνά :) Να τα πάρεις, αυτά τα πινέλα είναι καταπληκτικά και για αυτά μιλάνε όλες οι bloggers/youtubers! Τα flash tattoos σε μένα κρατάνε περίπου 3-4 μέρες, οπότε νομίζω πως για τα χρήματά τους είναι αρκετά καλά. Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  3. μπορείς να βρεις άπειρους θησαυρούς στο ebay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Πάντα θα ανακαλύψεις και κάτι καινούργιο όσο ψάχνεις :)

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραιο ποστ! εχω λιωσει τις θηκες κινητων ειναι η αληθεια :Ρ χαχαχα τωρα με τα capital controls .... δεν μπορουμε να ψωνισουμε τπτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!
      Νομίζω πως οι θήκες κινητών αξίζουν σίγουρα...Με τόσα λίγα ευρώ που κοστίζουν παίρνεις διάφορες να αλλάζεις :P Τι να κάνουμε, υπομονή μέχρι να μπορούμε να ψωνίσουμε ξανά από έξω.

      Διαγραφή
  5. ωραία πραματάκια ανακάλυψες!οι βούρτσες πρέπει να είναι πολύ βολικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως! Ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσαν :)
      Με λίγο ψάξιμο στο ebay μπορείς να βρεις τα πάντα, και πράγματα που δεν ειχες καν φανταστεί! xx

      Διαγραφή
  6. αχ μπήκα στον πειρασμό για πολλά από αυτά που έδειξες αλλά τι να κάνω που δεν μπορούμε να αγοράσουμε ακόμα :Ρ τις ταινίες θα τις πάρω σίγουρα οπως και τα αυτοκολλητάκια ^^. πήρα και εγω flash tattoo από το ebay αλλά δεν μου άρεσε που η καρτέλα ήταν μικρή. δεν ξέρω αν πωλούν και μεγαλύτερες αλλά αυτή που πήρα εγώ περιείχε μέσα tattoo ικανά μόνο για περιοχές όπως ο καρπός που έδειξες! αν θες να βάλεις στο μπράτσο δεν χωράει. Τουλάχιστον στο δικό μου. χαχα! Οπότε έτυχε και βρήκα προχτές στο celestino καρτέλα που χωρούν και στο μπράτσο 2 ευρώ. Προτιμώ να δώσω 2 ευρώ και να το πάρω και άμεσα και να κάνει και για το μπράτσο ^^ . αλλά μπορεί να έχει και στο ebay καρτέλες μεγάλες! δεν μπορώ όμως να τις ξεχωρίσω :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο σε αυτό! Εγώ επειδή δεν ήθελα να βάλω στο μπράτσο, μου ταίριαξαν μιά χαρά τα συγκεκριμένα :) xx

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραια και χρησιμη αναρτηση ^^ καλοκαιρι 2015 χωρις flash tattoo δεν γινεται :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο το άρθρο σου Λίλα μου!!!μου άρεσε που έβαλες Κ βαθμολογίες!!!τέλεια πινέλα από eBay να ξέρεις είναι τα Jessup ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυ! Ναι το ξέρω ότι είναι τα Jessup, και τα λατρεύω ♡

      Διαγραφή