Αρωματοποίηση

Αγαπημένα Προιόντα ♡ Σεπτέμβριος 2015

11:27 π.μ.

Σεπτέμβρης: ο μήνας που αν είσαι φοιτήτρια μετράς μία μία τις μέρες μέχρι να τελειώσει. Μόλις τελείωσε η εξεταστική λοιπόν (yeah!), ξεκίνησα αμέσως να γράφω για τα αγαπημένα μου προϊόντα. Σε έναν λίγο πιο φυσιολογικό Σεπτέμβριο θα περίμενε κανείς πως τα αγαπημένα μας θα περιλάμβαναν προϊόντα για εντατικό home spa για να ξεπεράσουμε την ταλαιπωρία της επιδερμίδας από τη ζέστη. Αυτό τον μήνα όμως είχε τόση ζέστη, που χρησιμοποίησα λίγα και καλά πραγματάκια!
Πάμε να τα δούμε;


Το υπέροχο, φανταστικό scrub ήπιας απολέπισης της Apivita με βερίκοκο είναι το αγαπημένο μου peeling όχι μόνο αυτό το μήνα, αλλά και γενικά! Μυρίζει τόσο έντονα και υπέροχα βερίκοκο που σου έρχεται να το φας. Έχει τέλειους κόκκους, απομακρύνει μεν τα νεκρά κύτταρα χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ως τώρα, επιβάλλεται μία δοκιμή. (Μετά δεν θα το αλλάζεις!)
Κοστίζει 12€ και περιέχει 50ml, θα σας κρατήσει σίγουρα 4-5 μήνες ακόμα και με συχνή χρήση.

 Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, αισθανόμουν ότι είναι προτιμότερο να βάλω στο σώμα κάποιο sorbet για ενυδάτωση παρά ενυδατική κρέμα ή body butter. Το Body Sorbet* με άρωμα φράουλας του The Body Shop είναι ότι πιο δροσερό έχω δοκιμάσει ως ενυδατικό σώματος, κι έχει υπέροχη και ελαφριά υφή. Απλώνεται τέλεια και μοσχομυρίζει, ακόμα και ώρες μετά την εφαρμογή του. Αν δεν σας αρέσουν οι κρέμες σώματος αλλά θέλετε να αισθάνεστε ελαστική και όμορφη της επιδερμίδα σας, αναζητήστε τα sorbets. Κοστίζει 14€, είναι στα 200ml και θα το βρείτε εδώ. Extra Tip: Βάλτε το στο ψυγείο για ακόμα πιο δροσιστική αίσθηση!

Τελευταία έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στα ματ κραγιόν και lip stains, για αυτό ένα ενυδατικό προιόν για τα χείλη είναι απαραίτητο. Δυστυχώς τα χείλη μου ξεραίνονται πολύ εύκολα, κι αν δεν κάνω απολέπιση και καλή ενυδάτωση τα κραγιόν μετά δεν δείχνουν ωραία. Αυτό το διάστημα αγαπώ πολύ το 100% φυσικό Cotton Candy Lip Balm από την Αρωματοποίηση, που περιέχει μελισσοκέρι και κάνει τα χείλη να δείχνουν σούπερ απαλά. Ακόμα και τα σκασμένα! Θα το βρείτε σε πολλές γεύσεις για να διαλέξετε, και κοστίζει μόνο 3€.

Επόμενο προϊόν είναι κάτι για το οποίο δεν περίμενα ποτέ πως θα σας μιλήσω! Είναι οι δίσκοι ντεμακιγιάζ από τη Septona, και τους βρήκα σε προσφορά για αυτό και σκέφτηκα να τους δοκιμάσω. Σε γενικές γραμμές δεν χρησιμοποιούσα συχνά δίσκους ντεμακιγιάζ, αλλά προτιμούσα να ξεβάφομαι με απλό βαμβάκι. Παρατήρησα όμως πως με τους δίσκους κάνεις μεγάλη οικονομία στο προϊόν που χρησιμοποιείς για ντεμακιγιάζ (στο νεράκι Micellar ή στο γαλάκτωμα). Στα συν των συγκεκριμένων είναι πως δεν εμφανίζουν χνούδια, και δεν διαλύονται.



Συνεχίζουμε τώρα με προϊόντα μακιγιάζ!
Θα αρχίσω με την υπέρ-λατρεμένη μου The Roller Mascara από την Benefit, η οποία κάνει τις βλεφαρίδες μου πυκνές και αρκετά μακριές και μου αρέσει πολύ. Σας έχω κάνει και ολόκληρο review για τη συγκεκριμένη, δείτε το εδώ

Αν ψάχνετε ένα ιδιαίτερο βερνίκι για το φθινόπωρο, εγώ βρήκα το πιο φανταστικό χρώμα στην πιο οικονομική τιμή. Είναι από την ελληνική εταιρία Beauty Line Cosmetics, και κοστίζει μόνο 1,5€. Μεταλλικό, καφέ-μπεζ με ασημί ιριδισμούς: υπέροχος συνδιασμός που τραβάει τα βλεμματα. Το #751* έχει γίνει το αγαπημένο μου βερνίκι αυτό τον καιρό, και σας το συστήνω σίγουρα. Δείχνει πολύ εντυπωσιακό ακόμα και χωρίς top coat, και θα τα βρείτε στα Dust + Cream. Εγώ το πήρα από το κατάστημα Καλαμαριάς, Πασσαλίδη 60.

 Εξίσου εντυπωσιακό είναι το ματ κραγιόν #390, από τη νέα σειρά της UMA Long Lasting Lipstick*. Απλώνεται βελούδινα στα χείλη, είναι απόλυτα ματ και έχει απίθανη απόδοση στα χείλη. Υπάρχουν πολλές ωραίες αποχρώσεις αυτής της σειράς, και μάλιστα κάποιες σούπερ φθινοπωρινές.

Για το τέλος σας άφησα ένα από τα πιο ωραία αρώματα της Avon, το Far Away! Μυρίζει γλυκά, και μου θυμίζει κάτι από Ανατολή. Η συσκευασία του είναι πολύ χαριτωμένη και γλυκούλα, είναι στα 30ml και ιδανικό για ταξίδια.


Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για τον Σεπτέμβριο!
Ποιά είναι τα δικά σας; Θα χαρώ να δω στα σχόλια ποιά προϊόντα αγαπήσατε κι εσείς αυτό τον μήνα.

 Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'
 

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα όλα! Το άρωμα το είχα στο παρελθόν, πολύ ωραίο. Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το άρωμα μόλις τώρα ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ, και μου αρέσει πολύ! Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνα, φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω το scrub της Αpivita! κι έτσι όπως το περιγράφεις η ανάγκη μου γίνεται μεγαλύτερη!!! Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι αν δοκιμάσεις αυτό το scrub, δεν θα θέλεις μετά κανένα άλλο! Είναι απίστευτα λαχταριστό, εως και εθιστικό μη σου πω :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα τους, θέλω εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω την Roller lash μάσκαρα από Benefit!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη δοκιμάσεις, σε μένα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά! Φιλάκια :) xx

      Διαγραφή
  4. Το body sorbet φράουλα το λάτρεψα και εγώ και εννοείται ότι το είχα στο ψυγείο όλο το καλοκαίρι! Φιλάκια Λίλα μου και καλά αποτελέσματα στην εξεταστική σου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καλύτερη ευχή Σταυρούλα μου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το Body Sorbet δεν το βγάζω από το ψυγείο ούτε τώρα που "χειμωνιάζει" χαχα! Φιλάκια :)

      Διαγραφή