artonomous.gr

Back to school #outfit! ♡ by artonomous.gr

2:41 π.μ.

Back to school/university/work outfit έχουμε για σήμερα, και συγκεκριμένα είναι το πρώτο μου άρθρο για το blog του artonomous.gr!

 
Για να επιστρέψουμε στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή στο γραφείο θέλουμε να αισθανόμαστε άνετα με όσα φοράμε, και παράλληλα να έχουμε στυλ. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας είναι επιτακτική, αφού θέλουμε νέα κομμάτια για να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα εποχή. Πώς θα καταφέρουμε να έχουμε στυλ και άνεση μαζί; Με άνετα υφάσματα, πολύχρωμα prints και κάποιο σικ κόσμημα που να αναβαθμίζει όλο το σύνολο, από το ARTonomous style & design!

Η νέα, μαύρη ασύμμετρη ζακέτα από την εταιρία Helmi θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε outfit, αφού ταιριάζει τέλεια με τα πάντα -casual και επίσημα ντυσίματα- και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Για να βάλουμε μέσα όλα τα απαραίτητα για τις πρωινές μας υποχρεώσεις και δουλειές χρειαζόμαστε ένα μεγάλο και μοντέρνο backpack. Το συγκεκριμένο είναι της Vigne Project και αποτελείται από απαλό βελούδο, που τραβάει τα βλέμματα με το πρωτότυπο print του και χωράει ότι χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου! Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το δαχτυλίδι κορώνα από τα Πριγκιπώ. Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και μετατρέπει ένα casual look σε κάτι ιδιαίτερο.

Επένδυσε σε απλές, λιτές γραμμές στα ρούχα και σε πρωτότυπα prints σε κοσμήματα και τσάντες, για να κάνεις την back to school επιστροφή σου πιο όμορφη από ποτέ! Το άρθρο θα το βρείτε και στο artonomous.gr εδώ.

 

You Might Also Like

0 σχόλια