Ελληνική Εταιρία

Cherrybox Unboxing❤Autumn 2015

8:26 π.μ.

Η μανία με τα συνδρομητικά κουτιά συνεχίζεται! Μόλις κυκλοφόρησε το φθινοπωρινό Cherrybox, και πολλές beauty maniacs σπεύσαμε να το εξασφαλίσουμε χωρίς να έχουμε κανένα hint για το τι έχει μέσα... Το μόνο που γνωρίζαμε αρχικά είναι πως το φθινοπωρινό κουτί είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις ελληνικές εταιρίες καλλυντικών.
 Τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! Το Autumn Cherrybox είναι ένα από τα πιο ωραία συνδρομητικά κουτιά που έχω ανοίξει γενικά, και σίγουρα σου συστήνω να το δοκιμάσεις.
Πάμε να δούμε τι έχει;


 Με τόσο ήλιο στην φωτογράφιση, και τόσο άσπρο-μπλε μπορεί και να σε μπερδέψει και να νομίζεις πως είναι καλοκαιρινό! Τα προϊόντα που περιέχει όμως είναι όλα ένα κι ένα, για να γίνει η "ολική επαναφορά" στην ομορφιά πράξη μετά την ταλαιπωρία των καλοκαιρινών μηνών. Πρώτο και καλύτερο μόλις άνοιξα το κουτάκι μου ήταν η κάρτα, που μας λέει ένα ένα τα πραγματάκια που περιέχει το φθινοπωρινό Cherrybox και διάφορες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρίες, και τις τιμές των προϊόντων. Μία μικρή λεπτομέρεια που μου άρεσε πολύ, είναι πως η κάρτα είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από ότι συνήθως και έτσι διάβασα πολλές περισσότερες πληροφορίες για το κάθε προϊόν.


 Αφού ξετύλιξα το λευκό περιτύλιγμα, αντίκρισα πρώτο το Beatific Daily Care Kit, που περιέχει μέσα 3 δειγματάκια με: Instant beauty booster face mask, Illumilift face care και Extreme anti-aging eye cream, όλα στα 5ml.
Κάτω από το σετ, υπήρχαν άλλα 6 πραγματάκια.

-Apivita Μάσκα Επανόρθωσης και Ενυδάτωσης μαλλιών με ηλίανθο και μέλι, στα 150ml/12,90€
-Messinian Spa Κρέμα Απολέπισης & Προσώπου, στα 250ml/7,00€
-Aloe Plus Body Butter στα 50ml/3,20€
-Youth Lab Beauty Tool στα 7,80€
-So! Beauty Ενυδατικό Matte Lipstick 14,90€
-Pas de Coq Άρωμα Πούδρας 100ml/22€


Έχουμε λοιπόν μία υπέροχη ιδέα για ένα κουτί γεμάτο αποκλειστικά από ελληνικές εταιρίες που όλες αγαπάμε -και κάποιες που χαίρομαι υπερβολικά που θα δοκιμάσω. Σαν πρώτη εντύπωση, να σας πω ότι μου άρεσε πολύ που τα περισσότερα προϊόντα είναι full size και όχι δείγματα καθώς το κουτί κοστίζει 20€ και η αξία των προϊόντων είναι σαφώς μεγαλύτερη (μόνο τα full size προιόντα ξεχωριστά κοστίζουν πάνω από 45€). 

Το προιόν που χάρηκα περισσότερο που είδα στο κουτί είναι το Beauty Tool από την Youth Lab, το οποίο και ήθελα να αγοράσω για να κάνω πιο βαθύ καθαρισμό στο προσωπό μου. Επίσης έχω αγαπήσει ήδη το κραγιόν της So! Beauty, γιατί η απόχρωσή του είναι σούπερ φθινοπωρινή και γλιστράει βελούδινο στα χείλη, ενώ είναι απόλυτα ματ δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη.


Το Cherrybox του φθινοπώρου μου άρεσε πάρα πολύ και γενικότερα πιστεύω πως το Cherrybox βελτίωσε πολύ τα συνδρομητικά του κουτάκια από τότε που έγινε εποχιακό και όχι μηνιαίο. Η ποικιλία των προϊόντων είναι πολύ καλή, όπως και οι ποσότητες ικανοποιητικές για να δούμε αν μας ταιριάζει ή όχι κάτι. Και η ιδέα του να στηρίξουμε τις ελληνικές εταιρίες ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή!
*Αν θέλετε review για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν από τα παραπάνω, πείτε το μου στα σχόλια για να το δοκιμάσω και να σας πω την άποψή μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εσύ τι λες; 
Αγόρασες το δικό σου Autumn Cherrybox;
Θα το βρείτε στο www.cherrybox.gr


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Πολύ όμορφο κουτί και ωραία προϊόντα σε ικανοποιητικά μεγέθη! Να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου! Όντως το κουτί είναι υπέροχο :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. το λατρευω! δεν θα σταματησω ποτε να το λεω! ειναι το καλυτερο συνδρομητικο κουτακι στην χωρα μας! μακραν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ στην αρχή δεν με είχε ενθουσιάσει, πιστεύω πως τελευταία είναι όντως το καλύτερο συνδρομητικό κουτί :) Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό κουτάκι! μπράβο στο Cherrybox!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, το Cherrybox έκανε εξαιρετική δουλειά στο φθινοπωρινό κουτάκι!

      Διαγραφή
  4. ωραίο κουτάκι! πολύ ωραία παρουσίαση μας έκανες! με το κραγιόν ξετρελάθηκα!! χχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ, είναι απίστευτο το ότι είναι ενυδατικό και ματ ταυτόχρονα :) Ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  5. Καιρό είχα να δω τόσο ικανοποιητικό κουτί. Ενα κ ένα τα προϊόντα! Η κρεμα ματιων απο beatific ειναι τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, όλες οι κρέμες της beatific είναι εκπληκτικές και σούπερ αποτελεσματικές! Χάρηκα πολύ που τις βρήκα στο κουτάκι :)

      Διαγραφή
  6. Το άρωμα pas de coq ε κ π λ η κ τ ι κ ό......!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή