διαγωνισμός

Κερδίστε: Ενυδατική Κρέμα Ημέρας & Scrub Προσώπου από τα Dust+Cream Καλαμαριάς

6:42 π.μ.

Είναι υπέροχη, μοσχομυριστή, ελληνική και χωρίς parabens... Μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου σε λεία και ελαστική, και να σε κάνει να την αισθάνεσαι όμορφη κάθε στιγμή. Τι είναι; Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου από την Beauty Line Cosmetics! 


Περιλαμβάνει κρέμες προσώπου, μάσκα, κρέμα ματιών, peeling τα οποία είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, πιστοποιημένα και ελεγμένα. Να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή ξετρελάθηκα και ήθελα να δοκιμάσω κάτι από αυτή τη σειρά, γιατί πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες αξιόλογες ελληνικές προσπάθειες. Δοκίμασα λοιπόν την κρέμα προσώπου με αλόη και έλαιο argan, και το peeling προσώπου με αγγούρι και αλόη. Οι εντυπώσεις που μου άφησαν; Οι καλύτερες! Η κρέμα μου αρέσει πολύ γιατί είναι αρκετά ενυδατική, αφήνει το πρόσωπο πολύ ωραία λείο και ελαστικό και απορροφάται πανεύκολα. Το scrub έχει πολύ μικρούς κόκκους, όμως απολεπίζει ελαφρά χωρίς να τραυματίζει το δέρμα και έχει απίθανο γαλάζιο χρώμα. Η μυρωδιά του είναι απλά μοναδική, θέλεις να το φας! 


Σε συνεργασία με τα Dust+Cream Καλαμαριάς λοιπόν χαρίζουμε σε μία τυχερή από εσάς ένα σετ με κρέμα προσώπου + peeling, για να αποκτήσει λεία και ελαστική επιδερμίδα.

 Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε το σετ;

1)Like στα Dust+Cream Καλαμαριά
2)Like στο Beauty Maniac Blog
3)Like & Share (μόνο μία φορά!) τη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

Για να διπλασιάσετε τις συμμετοχές σας, μπορείτε να πάρετε μέρος και μέσω instagram:

Ακολουθήστε το προφίλ μου (lila_amanatidou) και κάντε repost τη φωτογραφία του διαγωνισμού με το #ονειρεμένηεπιδερμίδα και #beautymaniacgr.


Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου, και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στο τέλος αυτής της ανάρτησης καθώς και μέσω προσωπικού μηνύματος.

Η νέα νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Artemis Filippidou #congrats!

 *Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της από το κατάστημα Dust+Cream στην Καλαμαριά, Πασσαλίδη 60.*

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες!!

(Όροι διαγωνισμών Beauty Maniac εδώ.)





You Might Also Like

2 σχόλια