οικονομικά προιόντα

Essence #review ♡ Οταν το μακιγιαζ γινεται παιχνιδι

1:40 π.μ.


 Όταν το μακιγιάζ γίνεται παιχνίδι, μπορούν να συμβούν συναρπαστικά πράγματα! Η Essence είναι από τις πιο αγαπημένες μου εταιρίες ευρείας, καθώς σε αυτήν μπορείς να βρεις τα πιο κοριτσίστικα προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές. Μπορείς να δοκιμάσεις πολλές αποχρώσεις του ίδιου προϊόντος, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα- άρα χωρίς τύψεις. Τα πραγματάκια που έχω από την Essence έχουν συνήθως πολύχρωμες συσκευασίες, που είναι τόσο γλυκά σαν ζαχαρωτά. Επίσης, εκτιμώ πολύ τις πρωτότυπες ονομασίες των προϊόντων! Ήθελα εδώ και καιρό να σας ετοιμάσω ένα Essence review, γιατί έχω αρκετά καλλυντικά της εταιρίας στη συλλογή μου. Πάμε να τα δούμε;

All About Matt! fixing powder
 Η πούδρα που χρησιμοποιώ σταθερά εδώ και περίπου 2 χρόνια, για να απομακρύνω τη λιπαρότητα από το πρόσωπό μου. Δεν προσφέρει κάλυψη, αλλά μόνο ματ αποτέλεσμα. Και να, είναι από τα αγαπημένα μου προιόντα γενικά!

 Hello Autumn Eyebrow Set #02 Walk in the park
 Ένα μικρό, χαριτωμένο κιτ για τα φρύδια που έχω ευχαριστηθεί πολύ! Έχει 2 σκιές φρυδιών και μία σκιά για highlighter, οι οποίες είναι εξαιρετικές και τις χρησιμοποιώ ειδικά σε καθημερινό μακιγιάζ. Νομίζω πως ανήκει σε limited edition σειρά και δεν μπορείτε να το βρείτε, αλλά αξίζει πολύ.

Eyeshadow #15 hazel me not!*
Μία ματ σκιά σε καφέ-γκρί απόχρωση, ιδανική για να τονίσετε την κόγχη του ματιού. Δεν έχει την σούπερ απόχρωση, αλλά είναι πολύ καλή για πρωινό και διακριτικό μακιγιάζ. Επίσης αν είσαι ανοιχτόχρωμη μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν πούδρα για κοψίματα, καθώς έχει γκρι υποτόνους για φυσικό αποτέλεσμα.

brit-tea blush #01 tea-riffic garden party
Το πιο γλυκό ρουζ που έχει βγάλει ποτέ η Essence! Ανήκει δυστυχώς σε προηγούμενη limited edition σειρά (την brit-tea), και έχει υπέροχο ανάγλυφο print με τριανταφυλλάκια. Η απόδοσή του είναι αρκετά καλή, και η ποσότητά του αρκετά μεγάλη-στα 10gr. 

XXXL shine lipgloss #28 Pretty in hibiscus*
 Τα συγκεκριμένα lip gloss τα αγαπάμε γιατί δίνουν απίστευτη λάμψη στα χείλη και το κυριότερο, χωρίς να κολλάνε! Το #28 είναι σε μία καρπουζί απόχρωση, λίγο πιο ανοιξιάτικη αλλά μπορεί να δώσει έξτρα λάμψη σε όλα τα κόκκινα-ροζ κραγιόν σου. Στα συν του η πολύ σικ και πολυτελής συσκευασία του, που το κάνει πραγματικό κόσμημα για την τσάντα.

Glossy Lipbalm Rasberry Sorbet
Μυρίζει τέλεια και γλυκά, έχει το πιο όμορφο απαλό ροζ χρώμα και μαλακώνει τα χείλη. Είναι πραγματικά δύσκολο να μην αγαπήσεις αυτό το lip balm. Δεν επανορθώνει τα ξηρά χείλη, αλλά αν θέλεις προστασία και χρώμα μαζί επίλεξέ το!

#11 Nude Love Lipstick*
 Η σειρά με τα μαύρα κραγιόν της Essence αγαπήθηκε από πολλές κοπέλες, γιατί έχουν έντονα χρώματα και ματ αποτέλεσμα. Έχω δοκιμάσει και ένα κόκκινο της φωτιάς από αυτή τη σειρά, και με άφησε πολύ ευχαριστημένη. Το συγκεκριμένο είναι μία nude απόχρωση, αλλά τόσο ανοιχτόχρωμο που χρειάζεται σίγουρα κάποιο μολύβι από κάτω για να το συνδιάσετε. Αν θέλετε κάτι πολύ διακριτικό για καθημερινό μακιγιάζ, σας το συστήνω.

lipliner #14 famme fatale
Από τα πιο value for money προιόντα χειλιών! Θέλω να τα πάρω όλα! Είναι μαλακό, γλιστράει βελούδινα στα χείλη χωρίς να τα ξηραίνει και σταθεροποιεί τέλεια το κάθε κραγιόν.

Swatchάκια στο χέρι για τα προϊόντα χειλιών:


Μάσκαρα/Eyeliner 

*Before: Base Mascara, After: The Lash Princess Mascara + Matt Liquid Ink Eyeliner*

liquid ink high shine eyeliner
 Και τα 2 eyeliner που δοκίμασα από την Essence είναι εξαιρετικά! Το συγκεκριμένο προσφέρει υψηλή λάμψη, και είναι εντελώς μαύρο με μεγάλη διάρκεια. Παρόλο που δεν φεύγει από τη θέση του αν δεν το βγάλεις εσύ, είναι πανεύκολο για να αφαιρεθεί στο ντεμακιγιάζ.

liquid ink matt eyeliner
 Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ματ eyeliner, το οποίο μόλις στεγνώσει γίνεται εντελώς ματ και παραμένει στη θέση του πολλές ώρες. Αυτό που μου αρέσει είναι πως και τα 2 eyeliners είναι απίστευτα μαύρα!

Lash Base Mascara *
 Ίσως να είναι το πιο πρωτότυπο προιόν της Essence! Η βάση της μάσκαρα είναι κάτι που χρησιμοποίησα πρώτη φορά, και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα που δίνει. Τη φοράμε πριν την κανονική μας μάσκαρα, και δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες ενώ τις θρέφει. Αν έχεις κοντές ή αραιές βλεφαρίδες, δοκίμασέ την και θα δεις τη μάσκαρά σου να στρώνει πολύ πιο ωραία!

Lash Princess Volume Mascara  
 Η Essence έχει πολλά διαφορετικά βουρτσάκια μάσκαρα, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Η κοραλλί Lash Princess έχει βουρτσάκι για όγκο, και που αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνει στις βλεφαρίδες μου. Δίνει αρκετό όγκο, λίγο μήκος και λίγη καμπύλη. Επίσης έχει μία πολύ θηλυκή συσκευασία! Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και την βεραμάν της σειράς.

brit-tea illuminating base #01 make tea not war 
Μία δροσερή, μοσχομυριστή βάση μακιγιάζ που ανήκει κι αυτή σε limited edition σειρά. Απλώνεται τέλεια, και δίνει ελαφρύ, υπέροχο φως στο πρόσωπο. Αν δεν βάφεστε πρωί, μπορείτε να τη φορέσετε σαν highlighter. Δυστυχώς πλέον δεν μπορούμε να τη βρούμε.

Εδώ σας έχω μερικά swatchάκια στο χέρι, για να δείτε πώς γράφουν τα προϊόντα:


 Και τώρα περνάμε σε προϊόντα νυχιών!

Βερνίκια Colour & Go
 Διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις, στεγνώνουν σχετικά γρήγορα και διαρκούν πολλές μέρες με το κατάλληλο top coat. Στη συλλογή μου έχω το υπέροχο απαλό λιλά #149 hello marshmallow (το φοράω συνέχεια στο πεντικιούρ μου), το πολύ όμορφο γαλάζιο #125 absolutely blue και το ιδανικό πράσινο για σχεδιάκια με φύλλα στα νύχια, το #170 beijos de brazil.

Βερνίκια The Gel nail polish*
 Η νέα σειρά βερνικιών της Essence πολυμερίζεται σε ειδική λάμπα, και προσφέρει τέλεια διάρκεια! Εγώ δεν έχω λάμπα, τα δοκίμασα όμως σκέτα με απλό top coat και με άφησαν πολύ ικανοποιημένη. Προσφέρουν καλή διάρκεια, και πολύ έντονη λάμψη! Έχω λοιπόν το φλογερό κόκκινο #16 fame fatal, το πολύ ιδιαίτερο γαλάζιο-μπλέ #25 prince charming και το glitterάτο top coat #06 space queen.

French Manicure Tip Guides*
Αν σου αρέσει το γαλλικό, αλλά δυσκολεύεσαι να το δημιουργήσεις τώρα υπάρχει λύση! Με τα tips της Essence έχεις 3 διαφορετικές επιλογές για να κάνετε το γαλλικό σας. Extra Tip: Άφησε το βερνίκι σου να στεγνώσει 2-3 ώρες, και μετά επιχείρησε να φτιάξεις το γαλλικό με τα tips για να αποφύγεις τα ατυχήματα. 

Tip Painter #01 Pure White*
Ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο, για το τέλειο λευκό μανικιούρ. Ραπιδογράφος με πολύ λεπτή μύτη, ιδανικό για λεπτομέρειες και πολύ λευκό χρώμα.

Αυτά ήταν τα δικά μου προϊόντα Essence, και η ειλικρινής μου άποψη για το καθένα! Περιμένω τα σχόλιά σας με τα δικά σας αγαπημένα πραγματάκια Essence, και φυσικά την άποψή σας αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά.


You Might Also Like

8 σχόλια

  1. τι όμορφο post και τι ωραίες φωτογραφίες ^^. έχω το μολύβι χειλιών το οποίο λατρεύω, όπως και όλα τα μολύβια χειλιών από essence! θέλω να πάρω τη μάσκαρα στη βεραμάν συσκευασία, γιατί νομίζω άκουσα ότι δίνει καλύτερο αποτέλεσμα ;) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τη συγκεκριμένη μάσκαρα την έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό! Σε ευχαριστώ πολύ Έφη μου ♡

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το πόστ Λίλα!!!Αχ αυτό το ρουζάκι απο την brit-tea σειρά δεν το είχα προλάβει.....Η fixing πούδρα δεν αφήνει καθόλου λευκό χρώμα? Γιατί θέλω να την δοκιμάσω αλλά από την άλλη φοβάμαι μην φαίνεται άσχημα το λευκό χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Όντως η brit-tea είναι από τις πιο παραμυθένιες σειρές της Essence! Η fixing Powder για μένα που είμαι ανοιχτόχρωμη είναι αρκετά καλή, αλλά άκουσα ότι σε άλλες κοπέλες αφήνει ασπρίλες. Προτίμησε να την τοποθετείς με πινέλο, θα σου σύστηνα να τη δοκιμάσεις και να την βάζεις με ελαφρύ χέρι. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Τα lip liner τους, τα λατρεύω και όντως αξίζουν!! Όπως και τα κραγιόν έχουν πολύ ωραίο χρώμα ,αν και η διάρκειά τους δεν είναι και η καλύτερη πιστεύω.
    Keep up the good work💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω μόνο αυτό το κόκκινο που σας έδειξα, αλλά θέλω να πάρω πολύ κι ένα μωβ για να το σετάρω μαζί με το Rebel της Mac! Thank you, φιλάκια!

      Διαγραφή