beauty

Gadgets Ομορφιας, Αξεσουαρ & Ρουχα που πρεπει να δοκιμασεις

7:47 π.μ.

 Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα σας προτείνω κάποια random πραγματάκια που μου τράβηξαν την προσοχή, και θέλω πολύ να τα δοκιμάσω.
Θα σας έχω links που μπορείτε να τα αγοράσετε και τιμές, για να τα βρείτε εύκολα. Να σας πω ότι με request στο paypal μπορούμε να ψωνίσουμε πολύ εύκολα, από όλα τα sites του εξωτερικού με μία μικρή προμήθεια.

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο και καλύτερο gadget που θέλω να δοκιμάσω, και δεν είναι άλλη από την ηλεκτρική βούρτσα. Εκτός από το χρώμα της που είναι απίθανο, μου φαίνεται τέλεια ιδέα να ισιώνω τα μαλλιά μου και ταυτόχρονα να τα χτενίζω. Ειδικά τώρα το χειμώνα που φριζάρουν τα μαλλιά μας, θα είναι πολύ χρήσιμο!
Θα τη βρείτε εδώ, στα 17.03€
Συνεχίζουμε με ρουχάκια, και τα δύο παρακάτω μου άρεσαν πάρα πολύ: Το φουλάρι σε ροζ αποχρώσεις, ότι πρέπει για ρομαντικές βόλτες και το κολάν με το ιδιαίτερο μπλε print που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και πολύ άνετο. Το φουλάρι θα το βρείτε εδώ στα 1.35€, και το κολάν εδώ στα 3.59€Για εντυπωσιακά looks επενδύστε σε ένα όμορφο σετ με βραχιόλια, που αναβαθμίζουν εύκολα κάθε σύνολο. Πολύ όμορφα είναι αυτά που θα βρείτε εδώ, στα 1.66€.
Για το τέλος σας άφησα τα beauty πραγματάκια!
Η πιο βολική παλέττα με ματ, nude αποχρώσεις είναι εδώ. Την πήρα δώρο σε μία φίλη μου, και ξετρελάθηκε. Έχει πολύ έντονη απόδοση, και σούπερ χαμηλή τιμή.
Θα τη βρείτε εδώ στα 1.91€.
Τα πινέλα Real Teqniques είναι γνωστά και σούπερ αγαπημένα, και πρόσφατα αγόρασα το πρώτο μου αυθεντικό σετάκι! Θα ήθελα όμως να πάρω και ένα back up σετάκι, για να το έχω παντού μαζί μου. Το συγκεκριμένο δεν είναι αυθεντικό, αλλά έχω ακούσει πως είναι πολύ καλά ποιοτικά πινελά. Θα το βρείτε εδώ στα 4.73€. Μιάς και μιλήσαμε για πινέλα μακιγιάζ, αν είσαι brush maniac τότε αυτή η βάση είναι ότι χρειάζεσαι! Σταθεροποιεί τα πινέλα σου σε ένα μέρος, και μάλιστα ανάποδα για να μη σκονίζονται. Τι πιο έξυπνο; Θα τη βρείτε εδώ στα 4.86€.

Αυτά είχα να σας προτείνω! 
Έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά;

You Might Also Like

2 σχόλια