οικονομικά προιόντα

7 οικονομικα προϊοντα μακιγιαζ που αξιζει να δοκιμασεις

3:58 π.μ.


Τον τελευταίο καιρό έχουμε παραμελήσει κάπως την makeup θεματολογία σε αυτό το blog, αλλά τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές θα επανορθώσω! Μπορεί να με είχε πιάσει skincare μανία, αλλά το μακιγιάζ ποτέ δεν σταμάτησε να με ενδιαφέρει και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Σήμερα σας έχω 6 προϊόντα μακιγιάζ και ένα πινέλο, τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε. Κάποια είναι καινούργια, ενώ κάποια άλλα είναι διαχρονικά αγαπημένα μου. Πάμε να τα δούμε;

1) Catrice Cosmetics Eyebrow Set 
 Ένα καινούργιο (σχετικά) προϊόν για μένα, που με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη! Το χρησιμοποιώ καθημερινά για να τονίσω τα φρύδια μου, και μου αρέσει γιατί έχει 2 χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στην φυσική απόχρωση των φρυδιών μου. Οι σκιές δεν είναι αρκετά σταθερές, αλλά έχουν έντονη απόδοση και με κάποιο gel φρυδιών σταθεροποιούνται μια χαρά. Περιέχει καθρεφτάκι, έχει μικρό τσιμπηδάκι για τα φρύδια και ένα πινελάκι. Για ένα τόσο οικονομικό προϊόν, δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση και συσκευασία!

2) Maybelline Eyestudio lasting drama gel eyeliner
 Το έχω αρκετό καιρό στην κατοχή μου, αλλά με όσα πινέλα ματιών και αν δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω ποτέ δεν έμενα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Μόλις απέκτησα το πινέλο για eyeliner των RT (που θα μιλήσουμε για αυτό παρακάτω), έκανα την πιο τέλεια γραμμή! Είναι εντελώς μαύρο, και απίστευτα σταθερό καθώς διαρκεί για ώρες και μένει αναλοίωτο. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο εσωτερικό του ματιού.

3) Real Techniques Eyeliner Brush
 Πριν από λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου το πρώτο μου σετ με πινέλα RT και με έχει ενθουσιάσει! Είναι το Nic's Picks, και έχει 5 συλλεκτικά πινέλα για το πρόσωπο και τα μάτια. Είναι όλα πάρα πολύ αξιόλογα, όμως ενθουσιάστηκα με την ακρίβεια που προσφέρει το πινέλο του σετ για eyeliner. Δεν είναι καθόλου σκληρό, αλλά προσφέρει μεγάλη ευκολία στο να προσέξεις την λεπτομέρεια.

Η πιο όμορφη παλέττα που έχω στη συλλογή μου! Είναι μαγνητική και μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιές αποχρώσεις θέλετε να περιέχει, μέσα από μία γκάμα 112 χρωμάτων. Η Pierre Rene είναι επαγγελματική εταιρία, και θα βρείτε καλλυντικά της στα Dust+Cream. Οι σκιές έχουν απίστευτη χρωματική απόδοση, και μένουν για πολλές ώρες στα βλέφαρά μου με το primer της Radiant.

5) w7 Catwalk Concealer Fair
Μία καινούργια αγορά μου είναι το συγκεκριμένο concealer, και το χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι στα 9ml (αρκετά μεγάλη ποσότητα), είναι αρκετά οικονομικό και φωτίζει-καλύπτει χωρίς να μαζεύει και να κάνει γραμμές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μυρίζει αρκετά ευχάριστα, και σπάνια προιόντα κάλυψης μυρίζουν όμορφα!

6) Super Lash 3 in 1 Miyo Mascara  
 Ιδανική μάσκαρα για καθημερινή χρήση, κάνει τις βλεφαρίδες μου πολύ μακριές και προσφέρει έντονη καμπύλη. Το εφέ που προσφέρει μοιάζει πολύ με αυτό που δίνει η The Roller Mascara της Benefit! Μόνο που η συγκεκριμένη κοστίζει περίπου 4,50€.

7) Essence lipliner #15 Honey Berry
 Ένα ολοκαίνουργιο μολυβάκι χειλιών, που αγόρασα πριν από μία εβδομάδα. Κοστίζει μόνο 1,29€ και έχει υπέροχη απόδοση και διάρκεια. Το πήρα για να το σετάρω μαζί με το Rebel της Mac, και ταιριάζουν πολύ παρόλο που δεν είναι στην ίδια απόχρωση. Γενικά τα μολυβάκια χειλιών της Essence είναι εντελώς Value For Money, αν δεν τα έχετε δοκιμάσει μην ξεχάσετε να τα τσεκάρετε.



You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Έχω ακούσει πολλές κοπέλες οτι τους αρέσει το πινέλο με το οποίο ερχόταν το eyeliner, εμένα πάλι καθόλου! Πήρα ένα απο την ABH που κάνει τέλεια δουλειά. Μου άρεσε και το δικό σου, το πουλάν μεμονομένο ή είναι σε κάποιο σετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρίσκεις στο σετάκι των RT Nic's Picks, αν δεν κάνω λάθος είναι και συλλεκτικό :) Μεμονωμένο δεν νομίζω πως το πουλάνε. Το πινελάκι της Maybelline δεν είναι κακό, σε μία έκτακτη ανάγκη θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω αλλά γενικά και μένα δεν με βόλεψε το σχήμα του. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Tα lipliners της essence είναι υπέροχα! Το eyeliner gel εχει κανει παταγο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη.. Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως έχω 2 lip liners της Essence και τα θέλω όλα! Είναι πολύ καλό, δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά κάτι παρόμοιο (gel eyeliner) και το έχω αγαπήσει ειδικά τώρα που βρήκα και το κατάλληλο πινέλο.

      Διαγραφή
  3. Ωραία προϊόντα!!!!! Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κανένα απ'αυτά..
    Τη μάσκαρα miyo, την πουλάνε σε κάποιο κατάστημα ή τη βρίσκεις μόνο online?
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη μάσκαρα της Miyo θα την βρεις στα Dust+Cream, τόσο online όσο και σε φυσικό κατάστημα. Εγώ την πήρα από το κατάστημα της Καλαμαριάς (Πασσαλίδη 60) και για καθημερινή χρήση απλά την αγαπώ!

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραιο post! ετοιμαζομαι να παω στον kyrio Xonto tvra opote sigoyra ua tsekarv to molybi xeilivn. filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουαου! Τι ωραίο post. Ή παλετα φαινεται υπεροχη. Σίγουρα θα ψαξουμε τη μασκαρα. Φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να την ψάξετε, δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα :)

      Διαγραφή
  6. To concealer και η μασκαρα Super Lash 3 in 1 Miyo Mascara φαινονται πολυ καλα προιοντα που αξιζει να αγορασω! Που μπορω να τα βρω; πολυ καλο ποστ! <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι, και αξίζουν και τα 2! Τη μάσκαρα θα τη βρεις σίγουρα σε όλα τα Dust+Cream (εγώ την πήρα από το κατάστημα στην Καλαμαριά), και τα w7 θα τα βρείς online σε διάφορα e-shops αλλά και σε κάποια μικρά καλλυντικάδικα. :)

      Διαγραφή