Hair Styles

7 Christmas Hair Ideas ♡ Zafira Hair & Beauty

8:40 π.μ.


 Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη σημερινή ανάρτηση, γιατί σε συνεργασία με το κομμωτήριο Zafira θα μοιραστούμε μαζί σας τα πιο όμορφα, festive χτενίσματα. Vintage, girly, πριγκιπικά, ροκ, κλασσικά: Έχουμε πολλά, διαφορετικά στυλ για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει. Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη, αξίζει να επισκευθείς το κομμωτήριο Zafira για το δικό σου X-mas χτένισμα και να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξεις τα βλέμματα. Για εσάς που σας αρέσει να πειραματίζεστε με τα μαλλιά σας, σας δείχνουμε βήμα-βήμα πώς μπορείτε να πετύχετε ένα τέλειο χτένισμα.

Ξεφυλλίσαμε λοιπόν τα περιοδικά με τις σύγχρονες τάσεις, και σας παρουσιάζουμε 7 μοναδικά festive χτενίσματα ειδικά για κάθε επίσημη περίσταση ή event!




Το girly

Με το συγκεκριμένο χτένισμα, σίγουρα θα μπεις σε girly mood. Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση (και επίσημη), και σίγουρα θα δείχνει πολύ ρομαντικό με ένα natural makeup και ένα έντονο ροζ ή κόκκινο κραγιόν. Ο όγκος σίγουρα κάνει αυτό το χτένισμα να δείχνει πριγκιπικό, και αν χρησιμοποιήσετε μία κορδέλα ή μία ασημένια/χρυσή στέκα το κάνετε να δείχνει περισσότερο βραδινό και επίσημο.


 Το μοντέρνο

Οι χαμηλές κοτσίδες είναι η τελευταία τάση στις πασαρέλες, για αυτό και τις αγαπάμε! Μπορούμε να δημιουργήσετε ένα επίσημο χτένισμα, που θα είναι ταυτόχρονα ροκ. Επειδή έχει αρκετό όγκο πάνω από το μέτωπο, θα ήταν τέλειο με ένα έντονο μαύρο-γκρι smoky eyes. Είναι ένα ιδιαίτερο χτένισμα, αλλά σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
 3. Το classy

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα επίσημο χτένισμα, που είναι λίγο περίπλοκο για να δημιουργηθεί όμως σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

4.Μοντέρνα μπαλαρίνα

"Κάνε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η αρχοντιά σου" μας έλεγε μία παλιά παροιμία, και οι σύγχρονες τάσεις στο χώρο του hair styling φαίνεται πως επιτάσσουν μία πιο μοντέρνα εκδοχή του χτενίσματος της μπαλαρίνας. Μας αρέσει πολύ γιατί δείχνει σικ, κλασσικό και ταιριάζει εύκολα με τα περισσότερα στυλ ντυσίματος και makeup. Ιδανικά νομίζω πως ταιριάζει με little black dress, εσείς τι λέτε;

5.Be A Princess

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία πριγκίπισσα. Αν θέλεις φέτος τα Χριστούγεννα να την αναδείξεις, μπορείς να κάνεις ένα ανάλογο χτένισμα όπως αυτό.

6.Το Vintage

Αγαπάς κάθετι vintage; Τότε το ιδανικό χτένισμα για σένα είναι αυτό! Θα συνδιαστεί τέλεια με whine red,ματ κραγιόν και ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια.

7.Back to the basics

Για σένα που αγαπάς τα απλά χτενίσματα, αυτό είναι το ιδανικό! Η σφιχτή, χαμηλή κοτσίδα με όγκο ψηλά στο κεφάλι θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ. Μπορεί να συνδιαστεί και με κάποιο λαμπερό αξεσουάρ, για να δείχνει πιο βραδινό. Σε γενικές γραμμές είναι ένα χτένισμα ιδανικό από το πρωί μέχρι το βράδυ για αυτό και μας αρέσει.


Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από τη διαδικασία, μαζί με την κ. Ζαφίρα.



 Επιπλέον η κ. Ζαφίρα με ενημέρωσε για τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές  που θα βρείτε στα κομμωτήρια Zafira! Το πακέτο Oil Miracle κοστίζει μόνο 28€ και παίρνετε 3 προϊόντα στην τιμή που κανονικά κοστίζει μόνο το λαδάκι. Το πακέτο με τα Color Freeze είναι επίσης σε προσφορά που πληρώνετε την τιμή 1 προϊόντος και παίρνετε 3, ενώ για το τέλος σας άφησα το Label.m πακετάκι που με την αγορά 2 προϊόντων σας χαρίζουν ένα υπέροχο μαντήλι με το πανέμορφο print της εταιρίας (αυτό που υπάρχει στις συσκευασίες).


Για τις μαθήτριες/φοιτήτριες τα κομμωτήρια Zafira προσφέρουν -20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες. Επίσης η συγκεκριμένη έκπτωση προσφέρεται σε όλες τις αναγνώστριες του beauty maniac για την πρώτη τους επίσκεψη!

Θα βρείτε τα κομμωτήρια Zafira Hair & Beauty Studios:
Κεντρικό: Μητροπολίτου Ιωσήφ 10, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τηλ. 2310 226084
Μηχανιώνα: Μ. Αλεξάνδρου 14 - Τηλ. 23920 31119

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας και Christmas Ideas για νύχια και μακιγιάζ, παρέα με τα κομμωτήρια Zafira. Stay tuned!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πόσο ωραίες φωτογραφίες και πόσο υπέροχα χτενίσματα!!! Μου άρεσαν πολύ το 3 και το 5.
    Το girly σου πάει πολύ!!!! Φιλάκιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι και μένα αυτά ήταν τα αγαπημένα μου!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Όντως, όλα ήταν ένα κι ένα! Το Vintage μου άρεσε και μένα πολύ, αν και σπάνια προτιμώ το συγκεκριμένο στυλ. xx

      Διαγραφή