Ελληνική Εταιρία

Meet My Collection ❤ #Korres Review

3:24 μ.μ.


Η εταιρία Korres δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι γνωστή και αγαπημένη από όλες τις Ελληνίδες και τα προιόντα της είναι από τα πρώτα που διαλέγουμε μόλις επισκεφθούμε το φαρμακείο. "Γεννήθηκε" το 1996, με τη φιλοσοφία των απλών-εύκολων στη χρήση καλλυντικών που έχουν βασιστεί σε φόρμουλες με βάση αποτελεσματικά βότανα και φυτά. Είναι απαλλαγμένα από parabens και άλλα χημικά συντηρητικά, και δερματολογικά ελεγμένα. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τη δική μου συλλογή από προϊόντα της εταιρίας Korres, και θα σας προτείνω τα δικά μου must-have. Σκέφτηκα να ξεκινήσω μία σειρά από αναρτήσεις που θα ονομάζονται "Meet my collection", και κάθε φορά να σας δείχνω τα προϊόντα που έχω στην κατοχή μου από κάθε εταιρία (ή κάθε κατηγορία) και να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου για αυτά. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα, περιμένω τα σχόλιά σας για αυτό το νέο εγχείρημα.

Όσον αφορά τη skincare κατηγορία, στην εταιρίας Korres υπάρχουν πολλά προϊόντα για να διαλέξεις (κρέμες προσώπου, μάσκες, scrub), εγώ όμως στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή έχω 2 προϊόντα για τα οποία θέλω να σας μιλήσω. Η μάσκα άμεσης λάμψης με Grapefruit κυκλοφόρησε μαζί με τα υπόλοιπα "σφηνάκια ομορφιάς" από τον Κορρέ, δηλαδή μία ολόκληρη υπέροχη σειρά από πολλές μάσκες και peelings για κάθε ανάγκη σε μικρές συσκευασίες. Η ποσότητά της είναι στα 18ml και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: αναζωογονητικό καθαρισμό, αφήνοντας μία επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Το δεύτερο προϊόν περιποίησης επιδερμίδας είναι για το σώμα, και είναι το αφρόλουτρο με βανίλια και δαμάσκηνο. Εξαιρετικός συνδιασμός, που σε χαλαρώνει υπέροχα μετά από μία δύσκολη μέρα. Γενικά έχω δοκιμάσει πολλά αφρόλουτρα από τον Κορρέ, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Παρόλο που είναι στα 250ml (σχετικά μέτρια ποσότητα για προϊόν σώματος) θα σου κρατήσει πολύ γιατί κάθε φορά χρειάζεται μικρή ποσότητα και κάνει πλούσιο αφρό. Ειδικά όταν κυκλοφορούν σε προσφορά 1+1 δεν γίνεται να τους αντισταθείς!

  *Swatches από την παλέττα σκιών Black Volcanic Minerals Earthy Bronze*

 Και αφού μιλήσαμε για skincare προϊόντα, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο πιο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο μακιγιάζ! Από τις σκιές του Κορρέ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη, καθώς συνδιάζουν έντονη απόδοση και αρκετά καλή διάρκεια. Εδώ και χρόνια στη συλλογή μου υπάρχουν δύο σκιές από τη σειρά Ηλίανθος & Νυχτολούλουδο: Η #31 Bronze Brown, ένα πανέμορφο μπρονζέ ιριδίζον χρώμα ιδανικό για καθημερινό μακιγιάζ (ειδικά για το καλοκαίρι) και η #58 Graphite Grey, μία ματ απόχρωση που θα τη λατρέψεις για smoky eyes. Και οι 2 έχουν πολύ έντονη απόδοση, και ειδικά η Graphite Grey είναι εντυπωσιακά pigmented για ματ σκιά. Θέλω όμως να σας συστήσω και άλλες 2, σχετικά καινούργια αποκτήματα που είναι πολύ αξιόλογα και αξίζει να τα δοκιμάσετε. Η twist eyeshadow #68 Golden Pink είναι μία πολύ ιδιαίτερη ροζ απόχρωση με χρυσούς ιριδισμούς, και το γεγονός ότι είναι σε στικ σε αφήνει να την εφαρμόσεις με ακρίβεια. Έχει καλή διάρκεια, όχι πολύ έντονη απόδοση και χρειάζεται καλό blending αλλά παρόλα αυτά είναι όμορφη για καθημερινό μακιγιάζ. Τελευταία και καλύτερη, η νέα παλέττα Black Volcanic Minerals Earthy Bronze που υπόσχεται μεγάλη διάρκεια και βελούδινο αποτέλεσμα. Όντως κάνει αυτά που μας υπόσχεται, και οι σκιές έχουν ένα πανέμορφο,σατινέ τελείωμα. Επιπλέον, έχουν υπέροχη απόδοση και διάρκεια ακόμα και χωρίς primer ματιών.Η συσκευασία της είναι πολύ γερή και πολυτελής, σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε.


 Τα μολυβάκια ματιών από τον Korres με έχουν αφήσει εξίσου ικανοποιημένη με τις σκιές. Έχουν κι αυτά πολύ έντονη απόδοση, είναι μαλακά και γράφουν εύκολα χωρίς πίεση στα μάτια. Το #03 Eyebrow Pencil είναι η ιδανική απόχρωση για να γεμίζουμε τα φρύδια μας όσες έχουμε ανοιχτόχρωμα φρύδια, ενώ το #5S Soft Eyeliner Pencil Silver είναι υπέροχο για την εσωτερική γωνία γιατί δίνει τέλειο φως. Είναι πολύ μαλακό ακόμα και για τοποθέτηση εντός της εσωτερικής, υγρής γραμμής του ματιού. Η απόδοσή του είναι απλά εξαιρετική. Το αγαπημένο μου μαύρο μολύβι ματιών είναι το Professional Long Lasting, Black Volcanic Minerals στην απόχρωση #01 Black. Γράφει σαν βούτυρο στο εσωτερικό του ματιού, και είναι πάρα πολύ σταθερό για ώρες. Και φυσικά πολύ έντονο μαύρο χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τις μάσκαρα για μήκος και όχι για όγκο (γιατί οι βλεφαρίδες μου από μόνες τους δεν είναι αραιές), για αυτό και μου άρεσε πολύ η Professional Lenght Mascara της σειράς Black Volcanic Minerals. Το βουρτσάκι της μπορεί να γραπώσει ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες της εσωτερικής γωνίας, και δίνει όντως πολύ καλό μήκος. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις πιο ωραίες μάσκαρα του Korres, διότι όσες είχα στο παρελθόν αυτής της εταιρίας δίναν κυρίως όγκο και όχι πολύ έντονο αποτέλεσμα-περισσότερο καθημερινό θα το λέγαμε. Αν χρειάζεσαι μήκος στις βλεφαρίδες σου, that's your mascara!


 Η σειρά Morello Lipstick είναι από τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα του Korres, και πρόκειται ουσιαστικά για κραγιόν ενυδατικά που με το έλαιο από βύσσινο που περιέχουν αφήνουν απαλά τα χείλη και τα περιποιούνται. Είναι πάρα πολύ έντονη η απόδοσή τους, και προσφέρουν πλήρη κάλυψη και λαμπερό αποτέλεσμα. Οι έντονες αποχρώσεις τις σειράς είναι καλύτερα να εφαρμοστούν αφού έχουμε περιγράψει τα χείλη μας πρώτα με ένα μολυβάκι, για να γίνει πιο ακριβής η εφαρμογή. Μου άρεσαν πολύ γιατί έχουν πολύ έντονη απόδοση (ειδικά σε σχέση με τα προηγούμενα κραγιόν από τον Korres που ήταν ημι-διάφανα) και γιατί είναι ενυδατικά και δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη. Τα αισθάνεσαι άνετα, και αυτό για ένα κραγιόν είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

 *Swatches βερνικιών Korres χωρίς base/top coat*

Για το τέλος σας άφησα τα βερνίκια νυχιών από τον Κορρέ, που προσφέρουν πλούσιο χρώμα και περιέχουν εκχύλισμα Μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 για δυνατά και υγιή νύχια. Οι αποχρώσεις είναι αρκετά pigmented, και με 2 στρώσεις έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπετε στη φωτογραφία. Η διάρκειά τους είναι αρκετά καλή, και φυσικά μεγιστοποιείται αν επιλέξετε ένα καλό top coat για να κλειδώσετε το χρώμα και να έχετε λαμπερό αποτέλεσμα διαρκείας. Η απόχρωση Black μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν είναι το κλασσικό, λαμπερό μαύρο αλλά περιέχει στη σύνθεσή του ένα πολύ ανεπαίσθητο, χρυσό ιριδισμό. Είναι ιδιαίτερο σαν χρώμα, για αυτό και σας το προτείνω.

Αυτή είναι λοιπόν η δική μου συλλογή! Όλα όσα σας έδειξα μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία (φυσικά ή online) και σε καταστήματα Korres. Εσείς ποια προϊόντα Korres αγαπάτε;

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον το θέμα της νέας σειράς αναρτήσεων, Λιλάκι! Και χαίρομαι που την εγκαινιάζεις με μια από τις πιο αγαπημένες μου εταιρίες στο χώρο! Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε οικογενειακώς τα προϊόντα Korres (όπως και Apivita) πριν 10 περίπου χρόνια και τα λατρέψαμε εξίσου και για περιποίηση και για μακιγιάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Και μένα είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες ο Κορρές♡xx

      Διαγραφή
  2. Εντυπωσιακή συλλογή! Το πιστεύεις οτι δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο όλα αυτά πέρα απο τα αφρόλουτρα αλλά σε άλλα αρώματα;;; Με εντυπωσίασε το ασημί μολύβι και οι σκιές αλλά επίσης τα κραγιόν, για τα οποία έχω διαβάσει μόνο θετικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Το ασημί μολύβι γράφει πάρα πολύ βουτυρένια, είναι τέλειο για φως στην εσωτερική γωνία του ματιού. Για τις σκιές τι να πω, με έχουν αφήσει όλες οι σκιές που σας έδειξα πολύ ικανοποιημένη. Όσο για τα Morello lipsticks σίγουρα αξίζουν και θα σου αρέσουν αν γενικά φοράς ενυδατικά κραγιόν γιατί έχουν και σούπερ απόδοση. Απλά αν επιλέξεις έντονες αποχρώσεις όπως αυτές που έχω εγώ, σίγουρα θα χρειαστείς μολυβάκι για να έχεις σταθερό περίγραμμα. ❤ Φιλάκια!

      Διαγραφή