μόδα

The perfect dress ♡ #Christmas Glow

1:04 μ.μ.


 Στη σημερινή ανάρτηση θα μιλήσουμε για το Aisle Style, που είναι ηλεκτρονικό κατάστημα της Αγγλίας και το πώς μπορεί η κάθε γυναίκα να επιλέξει το κατάλληλο φόρεμα, ανάλογα με το σωματότυπό της. Το Aisle Style προσφέρει υπέροχα, βραδινά φορέματα, παραμυθένια νυφικά και γενικότερα ενδύματα ειδικών περιστάσεων σε πολύ καλές τιμές, και μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε customed διαστάσεις


 Αν έχεις μεγάλη περιφέρεια...
 είναι καλύτερο να προτιμήσεις ένα φόρεμα που να ανοίγει στους γοφούς (σαν το απαλό γαλάζιο), ώστε να μην την τονίζει. Αν έχεις και λεπτούς ώμους, μπορείς να προτιμήσεις ένα στράπλες φουστάνι για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Αν έχεις μικροσκοπική σιλουέττα...
μπορείς να επενδύσεις σε ένα στενό φόρεμα,εντυπωσιακό και mini, ώστε να τονίστις τα δυνατά σου σημεία.

Αν έχεις πλούσιο στήθος...
 επέλεξε ένα φόρεμα σαν το κοραλλί, που δείχνει όμορφο το πλούσιο στήθος σου χωρίς να είναι εκτεθειμένο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις και το κατάλληλο σουτιέν, για να μην υπάρχει η σωστή στήριξη του στήθους και να είσαι άνετη μέσα σε ένα στράπλες φόρεμα.

Αν έχεις ψηλόλιγνη σιλουέττα...
μπορείς να την τονίσεις επιλέγοντας ένα παραμυθένιο και μακρύ μπλε φόρεμα, που να ανοίγει κάτω και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Αν θέλεις να δείχνεις πιο ψηλή...
 μην ξεχάσεις να φορέσεις τακούνια, και να επιλέξεις ένα μακρύ και μονόχρωμο φόρεμα-καλύτερα σε ανοιχτούς τόνους. Όταν φοράς μονοχρωμία στο σώμα σου, φαίνεσαι αυτομάτως πιο ψηλή!

Το Aisle Style είναι πολύ ευχάριστο site, βρίσκεις πανεύκολα πολλά είδη από φορέματα βραδινά και νυφικά, και μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι πολύ καλής ποιότητας. Επιπλέον, μπορείτε να παραλάβετε με απλό ταχυδρομείο το φόρεμά σας (ή μέσω DHL), και επειδή είναι αγγλικό site δεν υπάρχει περίπτωση το δέμα σας να κολλήσει στο τελωνείο. Τέλος, να σας πω ότι φυσικά υπάρχει και η επιλογή να επιστρέψετε ένα φόρεμα αν δεν ταιριάζει στις διαστάσεις σας. Κάντε κλικ στο aislestyle.co.uk, αξίζει!
 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμα τα tips σου! όντως εγώ που έχω αρκετή περιφέρεια όταν φοράω ένα φόρεμα σε α γραμμή με κολακεύει πολύ! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως βοηθάει αυτό, η γραμμή Α είναι λατρεμένη μας εμάς που έχουμε λίγη παραπάνω περιφέρεια :)

      Διαγραφή