διαγωνισμός

Κερδιστε:Ενα επαγγελματικο σετ μαλλιων BC Color Freeze της Schwarzkopf❤#Zaphira

5:12 π.μ.


Είναι μοναδική η αίσθηση του να έχεις απαλά μαλλιά, τόσο μεταξένια που να θέλεις να τα αγγίζεις συνεχώς. Επιπλέον, όσες βάφουμε τα μαλλιά μας (ειδικά σε έντονα χρώματα) ξέρουμε καλά πως όσο καλό και να είναι ένα προϊόν μαλλιών αν δεν κλειδώνει το χρώμα δεν θα μας αφήσει ποτέ 100% ικανοποιημένες. Για αυτό λοιπόν δημιουργήθηκε η σειρά Color Freeze από την επαγγελματική σειρά της Schwarzkopf, για να προστατεύει το χρώμα και να δίνει υγιή όψη και λάμψη στα μαλλιά. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια, και φυσικά στο αγαπημένο μου Zaphira Hair & Beauty στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Σας χαρίζουμε λοιπόν ένα σετ με 3 προιόντα μαλλιών της σειράς Color Freeze της Schwarzkopf, μαζί με ένα πολύ όμορφο και σικ νεσεσέρ: Το Rich Shampoo, το Spray Conditioner και την υπέροχη Color Freeze Treatment. Εκτός από τις πολύ κομψές & minimal συσκευασίες, όλα τα προιόντα της σειράς μυρίζουν απίστευτα! Τα συγκεκριμένα προιόντα τα χρησιμοποιώ κι εγώ, και με έχουν αφήσει πάρα πολύ ευχαριστημένη. Η διαφορά στην υφή και την λάμψη των μαλλιών είναι ασύγκριτη, σε σχέση με τα προιόντα που βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ.


Για να κερδίσεις λοιπόν αυτό το μοναδικό πακέτο, αρκεί να κάνεις like στις σελίδες Zaphira Hair and Beauty και Beauty Maniac Blog, και like & share τη φωτογραφία του διαγωνισμού εδώ. Αν θέλεις περισσότερες συμμετοχές μπορείς να προσκαλέσεις και τις φίλες σου με tag!


Ο διαγωνισμός μας λήγει στη 1 Φεβρουαρίου! Είμαι σίγουρη ότι η τυχερή θα ευχαριστηθεί σίγουρα το δώρο της. Καλή τύχη κορίτσια!

Update με την τυχερή νικήτρια: Katia Papafloratou, συγχαρητήρια!!

*Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της από το κατάστημα Zaphira Hair and Beauty στη Θεσσαλονίκη, Μητροπολίτου Ιωσήφ 10.

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Υπεροχο δωρο!!Σας ευχαριστούμε πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε!fb ερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή