ασιάτικα sites

Unboxing & Πρωτες εντυπωσεις ❤ #Wholesalebuying

2:46 π.μ.


Ένα νέο πακετάκι έφτασε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες από το WholeSaleBuying.com και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα πραγματάκια που ήρθαν, και φυσικά θα δείτε τις πρώτες μου εντυπώσεις. Διάλεξα κυρίως προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και κάποια τσαντάκια-πορτοφολάκια. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παραγγελία έφτασε στα χέρια μου μετά από 10 μέρες, ενώ το περασμένο μου πακετάκι από το WholeSaleBuying το περίμενα παραπάνω από 2 μήνες! Το συγκεκριμένο site έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, και τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα με το βάρος. Όλα είχαν το απαραίτητο bubble wrap, και δεν μου ήρθε τίποτα σπασμένο ή τσαλακωμένο. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε πράγματα από το εξωτερικό ενώ έχουμε ακόμα capital controls, δείτε εδώ.

Ξεκινάμε λοιπόν με 2 παλέττες πολύ γερές σαν συσκευασίες, και αξιόλογες με μία πρώτη ματιά. Το πρώτο αντικείμενο που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και έβγαλα πρώτο από το πακέτο ήταν μία παλέττα με διάφορες πούδρες (για contouring). Είναι πάρα πολύ μεγάλη στο μέγεθος, περιέχει 6 αποχρώσεις και η απόδοση από τις πούδρες είναι αρκετά καλή. Δεν είναι ιδιαίτερα καλυπτικές, αλλά έχουν ένα αρκετά όμορφο τελείωμα. Σίγουρα value for money, καθώς η κάθε πούδρα είναι τόσο μεγάλη που νιώθεις πως δεν θα τελειώσει ποτέ! Θα τις δοκιμάσω περισσότερο και θα σας πω αν αξίζουν ή όχι. Κοστίζει μόνο 2.70€ και θα τη βρείτε εδώ.

*Δείτε το μέγεθος από τις παλέττες σε σύγκριση με ένα κραγιόν Mac*

Και περνάμε σε μία παλέττα σκιών πάρα πολύ γνωστή στον κόσμο του blogging, καθώς πολλές bloggers έχουν αναφερθεί στη συγκεκριμένη! Είναι η παλετίτσα των 15 γήινων, ματ αποχρώσεων με την μοναδική απόδοση και την απίστευτα χαμηλή τιμή. Τη συγκεκριμένη παλέττα την γνωρίζω αρκετά καλά, καθώς την έχω αγοράσει άλλες 3 φορές για να την κάνω δώρο σε φίλες μου, όμως πλέον αποφάσισα να την αγοράσω και για να τη δοκιμάσω κι εγώ. Νομίζω ότι είναι τόσο διαδεδομένη σαν προϊόν γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις στην αγορά αποκλειστικά μία παλέττα με γήινες & ματ αποχρώσεις. Είναι πολύ καλή η απόδοση των σκιών, για να δούμε πώς θα είναι και η διάρκειά τους. Θα τη βρείτε στα 1.83€ κάνοντας κλικ εδώ.


Μία επιλογή που έκανα αρκετά επιφυλακτικά ήταν να προσθέσω στο καλάθι μου ένα σετ πινέλων που μοιάζουν πολύ με τα Bold Metals των Real Techniques. Δεν είναι πινέλα αντιγραφές (ή ρέπλικες), καθώς πουθενά στην συσκευασία τους δεν αναγράφεται πως είναι RT. Είναι πάρα πολύ ελαφριά στο χέρι, οι τριχούλες τους είναι απίστευτα απαλές και γενικά βγήκαν πολύ πιο καλά από ότι περίμενα. Σίγουρα ένα σετ που αξίζει να υπάρχει στην συλλογή σου. Σε βίντεο σύγκριση που είδα στο youtube, είναι περισσότερο φουντωτά από τα αυθεντικά αλλά αξίζει να τα δοκιμάσεις. Τα έπλυνα και δεν τους έφυγε ούτε μία τρίχα! Στην αρχή μύριζαν αρκετά άσχημα (συνθετικό) αλλά μετά το πλύσιμο μυρίζουν τέλεια. Είναι 7 κομμάτια και κοστίζουν 6.44€ και θα τα βρεις εδώ.

Ένα ακόμα πολύ γνωστό προϊόν από κινέζικα sites είναι το Menow Long Lasting lip gloss #32. Γράφει απίστευτα έντονα στο χέρι, θέλω πολύ να το δοκιμάσω και στα χείλη για να σας μιλήσω αναλυτικά για αυτό! Το σίγουρο είναι πως όντως είναι αδιάβροχο, καθώς το swatch από το χέρι μου δεν βγήκε και πέρασαν πάρα πολλές ώρες από την ώρα που το δοκίμασα. Κοστίζει μόνο 1.25€ και θα το βρείτε εδώ σε πολλές αποχρώσεις.


Τελευταίο προϊόν ομορφιάς είναι ένα σετ από μεταλλικά διακοσμητικά για nail art. Σε καταστήματα ομορφιάς δεν έχω δει ποτέ κάτι αντίστοιχο (αν τα έχετε δει κάπου αφήστε μου ένα σχόλιο) για αυτό σκέφτηκα να τα δοκιμάσω. Έχει διάφορα σχέδια ο συγκεκριμένος δίσκος, και είναι must have για κάθε nail maniac. Κοστίζει 1.38€ και θα το βρείτε εδώ.


Για το τέλος σας άφησα 2 αρκετά ενδιαφέροντα τσαντάκια: Το ένα το αγόρασα άλλη μία φορά για να σας το κάνω δώρο στο insta-giveaway που ετοίμασα για εσάς, οπότε τελικά είπα να το κάνω δώρο και στον εαυτό μου γιατί είναι πολύ γλυκούλι! Θα το βρείτε εδώ, στα 1.96€. Επίσης διάλεξα και το τσαντάκι-πορτοφολάκι Crown Smart Pouch στην κίτρινη απόχρωση, γιατί είναι πολύ funky και νομίζω πως θα με βολέψει πολύ. Κοστίζει 2.51€ και θα το βρείτε εδώ.


Αυτά βρήκα στο πακετάκι μου από το WholeSaleBuying! Αν θέλετε review για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν αφήστε μου ένα σχόλιο. Αλήθεια, εσείς τι παραγγείλατε τελευταία;

You Might Also Like

28 σχόλια

  1. Με γεια σου!!! είναι πολύ όμορφα αυτά που πήρες και με πολύ καλές τιμές. Έχω πάθει πλάκα με την απόδοσή των σκιών!! φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι είναι πάρα πολύ καλή και στα βλέφαρα, χθες την χρησιμοποίησα για το μακιγιάζ μου στα μάτια και εντυπωσιάστηκα. Σίγουρα Value For Money :) xx

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικές αγορές, με γεια σου!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όΛΑ ΥΠΈΡΟΧΑ αλλά αυτά τα πινέλα τα ζήλεψα (λες και δεν εχω ηδη ποσα) μωρε λες να το δοκιμασω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα όλα :) Τα αγάπησα και μπήκαν
    πρώτα πρώτα στη wishlist μου <3
    Την παλετα με τις σκιές την εχω και τη λατρεύω και
    θα την πάρω ξανα σίγουρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι υπέροχη και δεν το περιμένεις με τόσο χαμηλή τιμή! ❤

      Διαγραφή
  6. ουάου!!πολύ ωραία όλα!!από τις παλέτες θέλω να δω σίγουρα ένα review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας ετοιμάσω σίγουρα ένα review και για τις 2, γιατί είναι πολύ καλές :)

      Διαγραφή
  7. Υπέροχα. Να τα χαρείς 💗
    Άρα είναι έμπιστο site; Ήθελα πολύ να δοκιμάσω την παλέτα για contouring αλλά... no longer available 😿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι έμπιστο site διότι έχει και την επιλογή του Paypal, γενικά να ξέρεις πως όλα τα sites που έχουν αυτό τον τρόπο πληρωμής είναι 100% έμπιστα. Μην ανησυχείς πολλά αντικείμενα γίνονται Out of stock και μετά από λίγο τα φέρνουν ξανά. Για contouring δεν θα έλεγα ότι είναι καλή (αν και αυτό ισχυρίζεται) γιατί δεν έχει κάποια έντονη απόχρωση highlight ούτε κάποια απόχρωση με γκρι υποτόνους για να κάνουμε κοψίματα. Για πούδρα που την χρησιμοποιούμε σε όλο το πρόσωπο, καθώς και την κίτρινη απόχρωση που έχει για κάτω από τα μάτια αξίζει σίγουρα!

      Διαγραφή
  8. ουουου! τα ζήλεψα τα πινέλα θαρρώ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ ναι αυτά τα πινέλα τα ζήλεψα και εγώ, αλλά και τα τσαντάκια είναι τόσο όμορφα!!
    Να τα χαρείς όλα κοπέλα μου!! Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα υπέροχα αλλά νομίζω οι σκιές που διάλεξες μου άρεσαν περισσότερο από όλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πινέλα τα αναμένω και εγώ με αγωνία!!! Ελπίζω να μη μαδήσουν με το πρώτο πλύσιμο :P
    Με γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα έχω πλύνει ήδη 3-4 φορές, και δεν τους έχει φύγει ούτε τρίχα! Είναι πάρα πολύ απαλά, θα τα αγαπήσεις Χρυσάνθη μου :)

      Διαγραφή
  12. κουκλα ωραίο το blog σου αχ λατρευω θεσσαλονίκη,,εκεί σπούδασα...ερχομαι σχεδόν κάθε χριστούγεννα με τον άντρα μου..καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Όντως πολύ όμορφη η πόλη μας ❤ Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Καλησπερα κουκλα μου, ολα ειναι τοσο ομορφα ..να τα χαρεις !!
    Ηθελα να σε ρωτησω , η πληρωμη πως γινεται ...μεσω Paypal..η πιστωτικη καρτα ;
    σε ευχαριστω πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μέσω Paypal καλύτερα, διότι εξασφαλίζει ασφάλεια στις συναλλαγές μας :) Έχω κάνει αντίστοιχη ανάρτηση με το πώς να ψωνίζουμε μέσω paypal μέσα στα Capital Controls, μπορείς να την αναζητήσεις και θα σου λυθούν σίγουρα πολλές απορίες.

      Διαγραφή