αγαπημένα

Αγαπημενα Προϊοντα ❤ Ιανουαριος 2016

3:57 π.μ.


Ο μήνας Ιανουάριος για μένα (και για όλους τους φοιτητές φαντάζομαι!) ήταν ατελείωτος, για αυτό χάρηκα πάρα πολύ που μπήκαμε επιτέλους στον Φεβρουάριο. Η εξεταστική σχεδόν τελείωσε, και έτσι θα έχω περισσότερο χρόνο για beauty αναρτήσεις. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στον πρώτο μήνα του 2016, που ήταν αρκετά και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Φυσικά για το κάθε προϊόν θα υπάρχει και ένα mini review, για να ξέρετε πάνω κάτω γιατί μου αρέσει τόσο.


Πρώτο και καλύτερο αγαπημένο για τον Ιανουάριο δεν είναι άλλο από το ροδόνερο της Αρωματοποίησης! Είναι ιδανικό για να ψεκάζεις το πρόσωπό σου, δροσίζει και αναζωογονεί. Εμένα προσωπικά με χαλαρώνει εκτός από τα παραπάνω, γιατί έχει ένα υπέροχο & χαλαρωτικό άρωμα. Αν είσαι κι εσύ λίγο αγχωμένη τελευταία, δοκίμασέ το. Extra Tip: Είναι τέλειο και ως setting spray, για να σετάρεις το μακιγιάζ σου. Και μετά από το all time classic αγαπημένο ροδόνερο, περνάμε στο μακιγιάζ. Τον προηγούμενο μήνα γνώρισα πολλά νέα προϊόντα που έγιναν αγαπημένα, και must have. Το concealer The Eraser Eye Anti-Aging της Maybelline στην απόχρωση light είναι υπέροχο για κάλυψη των μαύρων κύκλων, αφού στη σύνθεσή του περιέχει κίτρινους υποτόνους. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο εξωτερικό. Είναι στα 6.8ml, και περιέχει για την εφαρμογή του ένα αρκετά βολικό σφουγγαράκι. Πάνω από το concealer λοιπόν πάντα τοποθετώ με πουδρίτσα (πάλι με κίτρινους υποτόνους), με το πινέλο σε rose-gold απόχρωση που βρήκα στο σετ με τα πινέλα τύπου Bold Metals Real Techniques, που σας έδειξα και εδώ. Οι τριχούλες του είναι πάρα πολύ απαλές, το έχω πλύνει 4 φορές και δεν μάδησε καθόλου. Επιπλέον, το σχήμα του εφαρμόζει ιδανικά κάτω από τα μάτια οπότε είναι τέλειο για αυτή τη χρήση.


 Για το μακιγιάζ των ματιών μου χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μήνα την παλέττα all about NUDES της Essence, που περιέχει 8 γήινες αποχρώσεις ιδανικές για πρωινά, απαλά μακιγιάζ. Μου αρέσει γιατί έχει βουτυρένιες υφές, πολλά διαφορετικά τελειώματα (ματ, μεταλλικά, περλέ) και φυσικά η τιμή της που είναι πολύ χαμηλή. Για τα χείλη, αν με ρωτήσετε ποιο είναι το αγαπημένο μου προϊόν αυτή τη στιγμή θα σας πω το Infallible Gloss Matte της L'oreal Paris, στην απόχρωση #401 Amen. Έχει βελούδινο τελείωμα και αίσθηση, δεν κολλάει καθόλου τα χείλη και είναι η ιδανική απόχρωση για να τονίσει το φυσικό χρώμα των χειλιών μας όλες τις ώρες.


Το αφρόλουτρο που χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες και έχω λατρέψει είναι από τα Dust+Cream, και έχει άρωμα μπισκότου. Είναι σαν να κάνεις βουτιά στην μπισκοτοθεραπεία! Επιπλέον, έχει τόσο όμορφο άρωμα και διαρκεί ακόμα και μετά το μπάνιο. Για την περιποίηση του προσώπου μου, αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πάρα πολύ την ενυδατική κρέμα Moisturizing 24h long last hydrating cream από την Frezyderm. Έχει απαλή υφή, απλώνεται άμεσα και ενυδατώνει υπέροχα το δέρμα. Η μυρωδιά της είναι ουδέτερη, και αποτελεί τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Όσον αφορά το ντεμακιγιάζ μου, πριν ξεκινήσω να χρησιμοποιώ το γάντι Glov (δείτε εδώ review) μου άρεσε πολύ να χρησιμοποιώ το ντεμακιγιάζ ματιών Express 2 σε 1 της Garnier. Απομακρύνει εύκολα ακόμα και αδιάβροχη μάσκαρα, και επιπλέον ενυδατώνει τις βλεφαρίδες.


Για το τέλος σας άφησα ένα αγαπημένο beauty κομμάτι, που είναι τα νύχια! Η αγαπημένη μου απόχρωση λοιπόν έγινε τελευταία η #355 από Kiko nail laquer, και είναι ένα απίθανο και έντονο μπλε. Στην Ελλάδα Kiko βρίσκουμε μόνο online προς το παρόν (εμένα μου το έφερε η αδερφή μου από την Ιταλία). Αξίζει όμως να τα δοκιμάσετε, γιατί είναι πολύ έντονα σε απόδοση και πολύ ανθεκτικά.

Αν και πλέον έχω πάρα πολλά διακοσμητικά για τα νύχια, τα μεταλλικά που πήρα από το Wholesalebuying έχουν γίνει τα αγαπημένα μου. Κυρίως για το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν τα βλέπεις τόσο συχνά όσο τα αυτοκόλλητα. Είναι πολύ λαμπερά, και κάνουν ακόμα και ένα απλό μανικιούρ να μοιάζει πιο επαγγελματικό και προσεγμένο. 


Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για τον Ιανουάριο που μας πέρασε! Το ξέρω πως ήταν πολλά σε σχέση με άλλες φορές, αλλά ελπίζω να μην σας κούρασα με την huge ανάρτηση. Περιμένω στα σχόλια να μου πεις και τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα για τον μήνα που μας πέρασε.


You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πόσο χαίρομαι που σου άρεσε το πινέλο!! Τα παρήγγειλα μόλις :P
    Όμορφες επιλογές <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά έκανες, αυτά τα πινέλα είναι εντελώς value for money και οι τριχούλες τους πολύ απαλές! Σε ευχαριστώ Χρυσάνθη μου ❤

      Διαγραφή
  2. Ένα έχω να πω! Από το instagram ήδη είχα ερωτευτεί το σαπουνάκι. Τι τέλειο! <3
    Σχετικά με τα προϊόντα δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά μου έκανε ένα κλικ το πινέλο και το matte lip gloss της L'Oreal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως το σαπουνάκι είναι ερωτεύσιμο, το αγόρασε η μαμά μου από μία κοπέλα που τα φτιάχνει χειροποίητα!❤

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες επιλογές! Μήπως ξέρεις αν το κονσίλερ το πουλάνε σε κάποιο ελληνικό site; Επίσης τι διάρκεια έχει το Amen;
    Πολλά φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Το concealer δεν το έχει δει σε κάποιο ελληνικό site προς το παρόν δυστυχώς! Το Amen έχει μέτρια διάρκεια, δηλαδή διαρκεί λίγες ώρες αλλά τίποτα το εξαιρετικό :) Φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο post!!:) (Το πόσο ζηλεύω για το κονσίλερ της Maybelline δεν θα το πω :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι πάρα πολύ καλό προιόν, απορώ γιατί δεν το έχουν φέρει στην Ελλάδα...

      Διαγραφή
  5. το concealer αυτό θέλω να το δοκιμάσω εδώ και πολύ καιρό. Το βερνίκι έχει πολύ όμορφο χρώμα! Πολλά φιλιά κορίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις αν μπορείς να το βρεις, αξίζει το concealer :) Το βερνίκι το διάλεξε η αδερφή μου, και το έχω λατρέψει αυτό το μπλε! Φιλάκια ❤

      Διαγραφή