αγορές

Box #Unboxing ❤ beautyinc.gr

4:19 π.μ.


Hello girls! Σήμερα θα σας συστήσω ένα καινούργιο (για μένα) και ελληνικό e-shop ομορφιάς, το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλά γνωστά και αγαπημένα καλλυντικά σε πολύ χαμήλες τιμές. 

Λίγες γενικές πληροφορίες για το Beautyinc.gr:
Στο beautyinc.gr λοιπόν βρίσκουμε brands όπως Maybelline, L'oreal, China Glaze, OPI, w7, Max Factor, Bourjois, Laval και άλλα, σε πραγματικές εκπτώσεις. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε προιόντα, και είναι όλα ετοιμοπαράδοτα. Είναι εύχρηστο, χαρούμενο και βρίσκεις εύκολα ότι ψάχνεις μέσα από πολλές κατηγορίες. Οι πληρωμές γίνονται με πολλούς τρόπους (Viva wallet, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, κατάθεση), καθώς και υπάρχει δυνατότητα να πληρώσουμε και με αντικαταβολή (η χρέωση είναι +1.90€). Η αποστολή των προιόντων γίνεται με την Acs κούριερ, και σε αγορές άνω των 45€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν

Έστειλα λοιπόν την παραγγελία μου την Τρίτη, και σήμερα (Τετάρτη) πρωί πρωί παρέλαβα -σημείωση: μένω και στην Θεσσαλονίκη! Ανοίγουμε λοιπόν παρέα το πακέτο με τις αγορές μου σήμερα, για να δούμε τι ψώνησα.


Το πακέτο που έλαβα λοιπόν σήμερα το πρωί είναι αυτό, από τα πιο προσεγμένα δέματα που έχω λάβει γενικά. Εκτός από την τέλεια συσκευασία, είχε κι ένα φιλάκι! Πάμε να το ανοίξουμε;


 Τα προιόντα όπως βλέπετε ήρθαν πάρα πολύ καλά συσκευασμένα σε bubble wrap, και μετά από αρκετό ξετύλιγμα τα άνοιξα. Στην παραγγελία μου προσθέσαν και ένα πολύ γλυκό αστεράκι μαζί με την κάρτα του beautyinc, που γενικά μου άρεσε πολύ σαν ευγενική κίνηση.


 Όλα ξεκίνησαν από το makeup της Maybelline που ήθελα πολύ να δοκιμάσω, και δεν είναι άλλο από το SuperStay Better Skin. Γενικά makeup δεν χρησιμοποιούσα συχνά (τα τελευταία χρόνια προτιμούσα bb ή cc κρέμες), και ήθελα φέτος να ξεκινήσω να φοράω και foundation. Στο συγκεκριμένο e-shop το βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή, μόνο στα 12.90€ οπότε σκέφτηκα πως είναι πολύ καλή ευκαιρία για να το δοκιμάσω.

 Ένα άλλο brand που ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω είναι το Sally Hensen, γιατί τα προιόντα αυτά είναι πολύ γνωστά & αγαπημένα σε bloggers/youtubers του εξωτερικού. Επειδή λοιπόν τους τελευταίους μήνες τα νύχια μου είναι πολύ εύθραστα, αγόρασα τη θεραπεία νυχιών Hard as nails και ελπίζω μαζί με τη χρήση του να τα δω και πάλι δυνατά! Η θεραπεία κοστίζει 9.90€ και ανυπομονώ να την δοκιμάσω.


Επιπλέον, ξέρετε πόσο μου αρέσουν οι beauty παλέττες και στο Beautyinc έχουν μεγάλη ποικιλία από αυτές. Επέλεξα λοιπόν την παλέττα με foundations (είναι ιδανική για contouring) από μία αγγλική εταιρία που ονομάζεται Technic, και περιέχει 8 αποχρώσεις για να πετύχουμε τέλειες φωτοσκιάσεις. Κοστίζει 8.90€ και με μία πρώτη ματιά σίγουρα την θεωρώ value for money. Περιέχει λοιπόν 8 x 3.5gr, και η συσκευασία της είναι αρκετά γερή.


Για το τέλος σας άφησα ένα brand που θα δοκιμάσω για πρώτη φορά, και είναι τα βερνίκια από την China Glaze! Αφού είχαν λοιπόν τόσο χαμηλή τιμή -κοστίζουν 6.99€ το ένα!- πήρα 2 πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις: Το σκοτεινό midtown magic και το παραμυθένιο misletoe kisses. Υπέροχες αποχρώσεις και οι 2, μόλις επανέλθουν τα νύχια μου και γίνουν πιο δυνατά το πρώτο βερνίκι που θα τα βάψω θα είναι το midtown magic!
Midtown Magic 81072
Midtown Magic 81072
Midtown Magic 81072


Αυτές ήταν λοιπόν οι δικές μου επιλογές από το beautyinc.gr! Χαίρομαι πολύ να ανακαλύπτω ηλεκτρονικά e-shops ομορφιάς και να δοκιμάζω καινούργια brands. Και φυσικά να μοιράζομαι μαζί σας τις beauty εμπειρίες μου σχετικά με αυτά. Όλα αυτά που αγόρασα θα τα δοκιμάσω για πρώτη φορά, οπότε αν θέλετε review για κάποιο αφήστε μου ένα σχόλιο. Περιμένω τις εντυπώσεις σας για το συγκεκριμένο e-shop!

You Might Also Like

26 σχόλια

  1. Πολύ ωραία φαίνεται η παλέτα με τα foundations! Η China Glaze έχει εξαιρετικά βερνίκια μιας και είναι επαγγελματική, έχω πολλά χρώματα τους. Με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία μου! Ειδικά με το midtown magic ξετραλάθηκα μόνο και μόνο που που το δοκίμασα στο tester :) xx

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα. Τα προϊόντα της Sally Hansen τα χρησιμοποιουσα στην Αμερική όταν έμενα. Πολύ ποιοτικά κ αποτελεσματικά.Θα δεις σίγουρα βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ματία! Μακάρι, γιατί έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα και θέλω να δω τα νύχια μου και πάλι υγειή και δυνατά :) xx

      Διαγραφή
  3. Παρα πολύ ωραια προϊόντα όλα! Να τα χαρεις!Να κανείς ενα review για την παλέτα με τα foundations 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Έλενα!! Σίγουρα κάτι θα κάνω στο μέλλον :) xx

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες αγορές! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραίο το post σκέφτομαι να την αγοράσω και εγώ αυτή την παλέτα, ελπίζω να έμεινες ικανοποιημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω review για αυτήν στο μέλλον! Με μία πρώτη εντύπωση πάντως φαίνεται αρκετά καλή η παλέττα. xx

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου! Φαίνονται όλα υπέροχα! Θα ήθελα πολύ να μας κάνεις ένα review της παλέττας για τις φωτοσκιάσεις και για το foundation Της maybelline! Tα βερνίκια της china glaze είναι πολύ καλά και κρατάνε πολύ! Επίσης πολύ ενδιαφέρον ελληνικό site θα το έχω στα υπόψιν :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω σίγουρα κάποιο review και για τα 2 προιόντα :) Τα βερνίκια της China Glaze θέλω πολύ να τα τεστάρω σε διάρκεια, για να δω αν είναι τόσο καλά όσο ακούγεται. Το beautyinc.gr σίγουρα θα το προτιμήσω στο μέλλον, έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τα προιόντα. Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Τα china glaze πολυ οικονομικα τα βρηκες και πολυ ωραιες οι επιλογες των χρωματων. Με γεια σου και περιμενουμε συντομα reviews! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Εύα! Θα ακολουθήσουν και reviews αφού μου τα ζητήσατε, πώς να σας χαλάσω χατίρι;! ♥ Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίες οι αγορές σου! με γεια!!!!
    Τα βερνίκια αυτά τα αγαπώ και φυσικά η τιμή που τα πήρες είναι πάρα πολύ καλή! Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου!!❤ Όντως τα έχουν σε πολύ χαμηλή τιμή :) xx

      Διαγραφή
  9. Με έβαλες σε πειρασμό τώρα!
    Ξεχώρισα ιδιαίτερα την παλέτα και το foundation. Με γεια σου και να τα χαρείς όλα!
    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Μόλις έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη θα σας ετοιμάσω αναλυτικό review!❤xx

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραια τα προϊόντα ;) να τα χαρεις και ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένη με όλα!! ;) θα ήθελα πολύ να δοκιμασω τα βερνίκια της china glaze φαίνονται πολύ καλά <3 xx αλλά και την παλέττα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παλέττα είναι αρκετά καλή :) Τα βερνίκια της China Glaze εξαιρετικά, δεν παίζονται! xx

      Διαγραφή