βερνίκια νυχιών

CND #Vinylux ♡ Art Vandal Collection

3:47 π.μ.


Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή της CND ήρθε γεμάτη χρώμα και πρωτότυπους συνδυασμούς, για να μας καταπλήξει! Μιλάμε λοιπόν για την Art Vandal, η οποία μετατρέπει μία αγαπημένη μας ασχολία -το μανικιούρ- σε μία σύγχρονη μορφή τέχνης. Σκεφτείτε πόσες φορές είδαμε βιντεάκια στο youtube ή στο instagram με κοπέλες που πραγματικά δημιουργούν έργα τέχνης πάνω στα νύχια τους, που είναι τόσο δύσκολο και ταυτόχρονα αξιοθαύμαστο αυτό που κάνουν.


Η CND εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί βερνίκια καινοτόμα και με πρωτοποριακές τεχνολογίες, καθώς και άλλα προϊόντα ομορφιάς τα οποία εξάγει σε 65 χώρες παγκοσμίως. Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό ότι η CND ξεκίνησε χάρις στην τυχαία ανακάλυψη ενός οδοντιάτρου! Τα CND Vinylux τα αγαπάμε γιατί είναι ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών και δεν χρειάζεται να πολυμεριστούν σε ειδική λάμπα. Διαρκούν πολλές μέρες (συγκεκριμένα υπόσχονται 7), και σε συνδυασμό με το top coat weekly προσφέρουν στο μανικιούρ σας απίστευτη λάμψη και καλή διάρκεια.


  Τα χρώματα στα νύχια είναι αρκετά οπακ και ακόμα και με μία μόνο στρώση καταφέρνουν να καλύψουν το χρώμα του νυχιού. Επίσης δεν κάνουν αντιαισθητικές γραμμές, και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ διότι τα νύχια μου από μόνα τους κάνουν γραμμές. Τα πινελάκια τους δεν είναι ούτε πολύ πλατιά αλλά ούτε και πολύ λεπτά, για μένα ιδανικά ώστε με 2 φορές να καλύπτεις όλο το νύχι.Περιέχουν 15ml προϊόντος και η συσκευασίες τους είναι πολύ βολικές, και περιέχουν μπίλιες για να μην ξεραθούν τα βερνίκια και να αναμιγνύονται εύκολα. Παρακάτω σας δείχνω 2 στρώσεις από τα νέα χρώματα της Art Vandal: Το  Magenta Mischief #209 που είναι μία υπέροχη απόχρωση με μπλε ιριδισμούς, και το Digi-Teal #211 που είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γαλάζιο.


Από την Art Vandal λοιπόν εμπνεύστηκα κι εγώ ένα πολύ ιδιαίτερο σχεδιάκι, με λευκή βάση για να φαίνονται ακόμα πιο έντονα τα χρώματα. Τα βήματα για να το δημιουργήσεις κι εσύ είναι πολύ απλά: 

1)Άπλωσε 2 στρώσεις από ένα λευκό βερνίκι, και άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν πολύ καλά.
2)Αφαίρεσε σε ένα χαρτί σχεδόν όλη την ποσότητα του χρώματος από το πινελάκι, μέχρι να βγαίνουν ελάχιστες γραμμές.
3)Κάνε οριζόντιες γραμμές στα νύχια σου με το Magenta Mischief, και κάθετες με το Digi-Teal ή το αντίθετο.
4)Άφησε τα σχεδιάκια να στεγνώσουν καλά, και άπλωσε το Weekly Top Coat.


Με αυτά τα απλά βήματα μπορείς κι εσύ να δημιουργήσεις αυτό το εντυπωσιακό μανικιούρ! 

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή Art Vandal του 2016 φέρνει τη μοντέρνα τέχνη στα νύχια μας! Θα βρείτε 6 ολοκαίνουργιες αποχρώσεις στα CND Shellac, και 8 αποχρώσεις στα Vinylux


 Όλα τα βερνίκια της CND θα τα βρείτε στο e-creativegroup.gr, που είναι μία ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς πάνω από 20 χρόνια και διανέμει περισσότερα από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μακιγιάζ και μαλλιών.


Εσείς έχετε δοκιμάσει βερνίκια της CND; 
Ποια είναι η δική σας άποψη για αυτά;

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. το μπλε χρώμα υπέροχο και ας μη μιλήσω για το σχέδιο στο τέλος! το ερωτεύτηκα!!! ^_^ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου άρεσε ένα τσακ παραπάνω το Magenta χρώμα! Το σχεδιάκι είναι πανεύκολο, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς :) xx

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο post, υπέροχα χρώματα, υπέροχο nail art! Κι εμείς τα δοκιμάζουμε αυτή την περίοδο και πέρα από τα χρώματα, μας έχει εντυπωσιάσει και το top coat.
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Το top coat είναι για μένα all time classic λατρεμένο :) xx

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Όντως η πιο όμορφη απόχρωση για τη φετινή άνοιξη από τη CND! <3

      Διαγραφή
  4. Αυτοί οι μπλε ιριδισμοί... Πόσο υπέροχο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή