Αγίου Βαλεντίνου

Valentine's Day Inspired ♡ Manicure of the day #8

4:57 π.μ.


Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου απέχει μία μόνο μέρα, και σκέφτηκα σήμερα να σας δείξω ένα εύκολο μανικιούρ εμπνευσμένο από την μέρα των ερωτευμένων. Όπως σας έχω πει και στο παρελθόν δεν έχω και το καλύτερο χέρι για ένα manicure tutorial, για αυτό πάντα προσπαθώ να σας δείχνω εύκολα σχεδιάκια.


Τα προϊόντα νυχιών που χρησιμοποίησα:

Λίμα νυχιών+buffer από τα Dust+Cream
Βάση-Σκληρυντικό Sally Hansen Hard as nails 
O.P.I Nail Laquer #Tiramisu for two
Nail Polish Removal Pen από τα Dust+Cream
Essence the gel nail polish #16 fame fatal
Εργαλείο για βούλες από το ebay
Δίσκος με διακοσμητικά, μεταλλικά σχέδια
CND Vinylux Weekly Top Coat

Και πάμε να δούμε τα 7 εύκολα βήματα, για να αποκτήσεις και εσύ αυτό το μανικιούρ!

Βήμα 1: Λιμάρουμε τα νύχια μας για να τους δώσουμε το σωστό σχήμα, και έπειτα περνάμε την πλάκα του νυχιού με ένα buffer για να γίνει λεία και να μην έχει ίχνη λιπαρότητας.

Βήμα 2: Περνάμε στα νύχια μας ένα base coat, για να τα προστατεύσουμε και να μεγιστοποιήσουμε τη διάρκεια του βερνικιού.


Βήμα 3: Βάφουμε τα νύχια μας με το αγαπημένο μας nude χρώμα. Περνάμε 2 στρώσεις, για να έχουμε τέλειο οπάκ αποτέλεσμα.


Βήμα 4: Αν ξεφύγουμε από την επιφάνεια των νυχιών με το βερνίκι, διορθώνουμε τα "λάθη" με ένα ειδικό στυλό με ασετόν, ή με μία απλή μπατονέτα βουτηγμένη σε ασετόν.

Βήμα 5: Επειδή η μέρα των ερωτευμένων είναι γεμάτη κόκκινες καρδούλες, ξεκινάμε να κάνουμε βούλες με το dotting tool στον παράμεσο. Αν έχετε σχέδια (όπως τα μεταλλικά που χρησιμοποίησα εγώ), μπορείτε να δημιουργήσετε κόκκινες βάσεις για καρδούλες στα νύχια για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν έχετε πινέλα νυχιών μπορείτε να κάνετε τέλεια σχέδια!


Βήμα 6: Βάλτε τη φαντασία σας και δημιουργήστε καρδούλες είτε με μεταλλικά κομματάκια (ή στρασάκια), είτε τοποθετήστε έτοιμα σχέδια με καρδιές. 

Βήμα 7: Αφήστε τα σχέδια που κάνατε να στεγνώσουν πολύ καλά, και περάστε τα νύχια σας με το αγαπημένο σας top coat! Θα τους δώσει τέλεια διάρκεια, και φοβερή λάμψη.


Αυτό ήταν το σημερινό manicure of the day! Πώς σας φάνηκε; 

ΥΓ: Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου "Να γιατί μου αρέσει ο Άγιος Βαλεντίνος" εδώ. Αλλά όσο και να σου αρέσει η συγκεκριμένη γιορτή, δεν μπορείς να μη γελάσεις με εικόνες σαν και αυτήν παρακάτω!


Happy Valentine's Day λοιπόν, και ας την περάσει ο καθένας όπως επιθυμεί!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Φανταστικό! έμεινα με το στόμα ανοιχτό με το ταλέντο σου. εμένα δεν πιάνει καθόλου το χέρι μου. Ένα απλό βερνίκι βάζω και βάφω όλο το δάχτυλο. Το βερνίκι από OPI είναι τέλειο θα το τσεκάρω σίγουρα. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είμαι και το πρώτο ταλέντο μωρέ αλλά ότι μπορώ κάνω :) Να το τσεκάρεις είναι πολύ όμορφο Nude ιδανικό για όλες τις ώρες! ❤ Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. τί όμορφο!!!! και το ΟΡΙ βερνίκι πολύ ωραίο! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή