οικονομικά προιόντα

✈ 5 #fashion προϊοντα χρησιμα σε καθε ταξιδι

9:54 π.μ.


Ο καιρός ανοίγει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και σιγά σιγά ξεκινάμε τα ταξιδάκια! Αν αγαπάς τα ταξίδια, σίγουρα ξέρεις ότι υπάρχουν πραγματάκια που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και το ταξίδι σου...παιχνιδάκι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις πρόγραμμα από την αρχή (ειδικά αν πρόκειται για μακρινό ή μεγάλο ταξίδι), και να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν στη σωστή οργάνωση. Κάνε λίστα με τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου, ώστε να μην ξεχάσεις τίποτα σημαντικό που θα σου χαλάσει το ταξίδι σου.

Κάθε φορά που βλέπω μία τέτοια θήκη σκέφτομαι πόσο χαριτωμένη είναι. Επιπλέον, προστατεύει το διαβατήριό σου και δεν προκαλείται φθορά σε αυτό μέσα στην τσάντα σου.

Όταν ταξιδεύουμε και θέλουμε να έχουμε μαζί μας και τα πινέλα μας, καλό είναι να επιλέγουμε κάποιο travel size σετ μαζί με θήκη. Θέλουμε τα πινέλα μας να παραμένουν καθαρά, οπότε η θήκη τους είναι must. 

Η τσάντα αυτή είναι η πιο βολική για ταξίδια, και σου επιτρέπει να ταξιδεύεις με στυλ καθώς είναι ένα βασικό κομμάτι και ταιριάζει με όλα τα looks. Προτίμησε ένα χρώμα που θα πηγαίνει με όλα σου τα outfits.

Ιδανικό για την τσάντα σου, αφού μπορείς να τακτοποιήσεις όλα σου τα καλλυντικά/μικρά πραγματάκια. Με αυτό τον τρόπο και τα προστατεύεις από το να μην ανοίξουν στην τσάντα, αλλά και ξέρεις κάθε στιγμή πού είναι το καθένα χωρίς να ψάχνεις. Είναι γνωστό εξάλλου πως όσες αγαπάμε τις μεγάλες τσάντες συνεχώς κάτι ψάχνουμε και δεν μπορούμε να το βρούμε μέσα σε αυτές.

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, το αγαπημένο σου t-shirt πηγαίνει με όλα και δεν μπορεί να λείπει από τη βαλίτσα σου.

Το κάθε ταξίδι είναι μία περιπέτεια, για αυτό απόλαυσέ το!

You Might Also Like

4 σχόλια